Jedny z prvních závodů sezony 2009. Rovinatý, ale místy celkem náročný terén (písky, kočičí hlavy), vhodné na rozjetí a test připravenosti na další závody…
Propozice a přihlášky na www.sportcomplex.cz
Jedny z prvních závodů sezony 2009. Rovinatý, ale místy celkem náročný terén (písky, kočičí hlavy), vhodné na rozjetí a test připravenosti na další závody…
Propozice a přihlášky na www.sportcomplex.cz
čet sem, uvažuju… ale to startovný je teda dost…
Tak to převýšení je pekelné, nejde mu ani uvěřit :-)
z hraze nahoru a dolu no :-)
Hele, a jsi už přihlášený, ty hrázo jedna? :-))
jj dnes me Petr zlomil :-)
Taky ti volal?!? :-D
Mne nezlomil. Mohl bych to objet leda tak na kriplkáře; jdu příští týden na kuch kolene…
zdarec, cejtím s tebou ohledně teho kolena. Jináč – taky o tom uvažuju. Z Kuříma jezdí vlaky do Břeclavi aniž bych musel přestupovat v Brně…
Tak přijeď! Pokud to jen trochu půjde, zkusím se tam, v rámci rehabilitace samozřejmě:-), aspoň na chvilku podívat.
ne byl sem za ním na prodejně :-(
Vím. Včera večer jsem s ním mluvil ve fitku. Že prej ještě zavolá Betmenovi, ať se předvede taky na domácím kolbišti :-))
ja jedu.bude to muj druhy zavod teprve:)
byl sem to projet a je to lehky..ale pekna trasa…
Tak nakonec o tom taky uvažuju :). Z Brna je do Břeclavi je celkem pěkné vlakové spojení a převýšení + délka závodu by mi mohly s letošními celkově najetými 100 km celkem vyhovovat :-))
ja mam 280:)urcite prijed
Ja mam 320 a taky uvažuju :-D
celkem odvaha a ostrý najíždění objemů:)
jj, nesmí se to přehánět :-D. V zimě na kole nejezdím a letošní „jaro“ mi taky jaksi nedopřává pěkného počasí.
Co bys chtěl, dyť jaro je tu teprve tři dny a ty už bys chtěl od něj zázraky…:-)
já bych od něj ani zázraky nechtěl, stačilo by mi, kdyby aspoň nesněžilo když je 9 stupňů nad nulou (sice to byla jenom 5ti minutová přeháňka, ale naštvala mě, když to na mě začalo padat na dvorku při seřizování brzd na starý plečce:-D )
I když to pořádá sportkomplex, tak by jsem si nedělal zbytečně komplexy z najetých kilometrů, já zatím lozím pořád na kopec a jezdím z kopca a jak vidím předpověď tak ještě dlouho budu. Na kolo by v tak krásné zimě nikdo ani psa nevyhnal.A v Břeclavi jde přece o kanca a tu flašku vína a pohodu. Je to na rozjetí před závody, tak snad na velikonoce vyleze sluníčko a bude to dobrá grilovačka ......
he he tak bude veselo, zatím je hodně, ale hodně mokro uvidíme co pořadatel vymyslí :-)
článeček na cykloserveru. Uvádím na pravou míru jeden překlep : za děvčetem nevisely v háku dvě nýbrž viseli tam dva
Oprášíme loňské téma.Letos se opět jede na jižní moravě KANEC TROPHY 2010(loni Břeclavský kanec).Jedete to někdo?Pořadatelé vymysleli novou trasu v délce 50 km s převýšením cca 600m.
jj letos bude trať už trochu chutnější – domácí to mají povinně :-)
můžu potvrdit,některé úseky budou super hlavně po dešti(třeba stoupání nad Hlohovcem).Rakouskou stranu neznám.
Zřejmě si to zajedu také. První závod sezóny .. už se těším. =)
Loni to byl pěkný závod na rozjetí do sezony.Uvidíme letos,je to o kousek delší.Myslím,že start je ve Valticích
Jaká bývá přibližně účast?
Momentálně je cca 160 přihlášených…
Jak vidím to počasí venku, tak se mi vůbec nechce, ale nějak se přemůžu a určitě se zúčastním :o)
…je to až za týden – ne zejtra
počasí je ,,objednaný".Biker má být jakej? No přece zablácenej a nasranej.Jinak to není ono.
nasranej a zablácenej jsem už byl v sobotu při 12hodinovce
Tak to první nasrání máš už za sebou.Podruhé Ti to tak nepřijde.To už budeš jen zablácenej.Mj kdyby jsi jel první závod až ve Valticích,tak by jsi byl nasranej(možná-podle počasí)jen 2 hodiny,tady jsi to prožíval 12 hodin.
Takže prd a ne závod :( Skolila mě střevní chřipka a nemám sílu ani na to, abych doplivl na zem :(
Neví někdo, proč už skončila on-line registrace? (ročník 2010:))
napiš pořadateli.
z organizačních důvodů už je registrace jen na místě
aktuálně cca 300 přihlášených
Měl bych se tam taky objevit… :)
tož jak se vám to líbilo ? Já su s 32 místem v absolutním pořadí spokojenej. Jen mě, Hekynene, mrzí, že jsem se nechal ukolébat tvými řečmi o nerozhýbanem koleně. Málo jsem tě hlídal a výsledek – ujels mě o půl hodiny… (to 32. místo je samozřejmě od konce.)