Zdar, nemáte někdo zítra čas a náladu na švih někde třeba kolem Bílovic, Bikovinka nebo kolem přehrady -Podkomorské lesy, jinak dle domluvy cokoliv.Mám čas tak do 14.00h
Zdar, nemáte někdo zítra čas a náladu na švih někde třeba kolem Bílovic, Bikovinka nebo kolem přehrady -Podkomorské lesy, jinak dle domluvy cokoliv.Mám čas tak do 14.00h
Tak koukám nikdo, tak budu chrtit sám.. Kdyby náhodou někdo měl zájem tak to sem napište, ještě se mrknu..
Přes den makáme, makáme.
Já jsem sice doma, ale asi zajedu na Pálavu a zpět..když ten příští týden má zase z té teď ještě azuro oblohy něco padat ve formě snad i zmrzlé vody :(
Můžeš jít na běžky :P
kdyby to to bylo od 14ti, tak bych šel, ale takhle nestíhám…
hele a nešli byste někdo zítra tak ke 14té hodině na bajk??
Dneska někdy mezi 14 a 15h vyjíždím z Brna; mám v úmyslu se tak 2 hodinky toulat SZ od Brna, pak se stavit v Bukovince na opožděný oběd a odtamtud už domů (ne do Brna) …
ve čtvrtek dopoledne…to bych si dal líbit, ale musím plnit plán
Taky si to závidím že můžu takle v týdnu jezdit, upřímnou soustrast s vámi kdo chodíte pravidelně do práce. O víkendu jdu zase makat já…ale ne vždycky :-) Kdyby byl na světě (Brně) někdo jako já a měl v týdnu pravidělně volno tak se sem může taky ozvat.Sparing partner by se hodil, samota tíží..
Tož mě by taková samota fakt netížila. Aji v té Bukovince bych si ten řízeček sežral o samotě bez výčitek :-) Takhle budu čekat do soboty, až začne sněžit :-(
jakže to bylo? :) včera,dnes, i zítra
?? Nevím?
sem si tak vzpoměl na Holzmana a aplikoval to na Bukárnu.
Jo mě zas napadlo, žes tam seděl sám včera, dnes aji zítra budeš. :-)
včera to platilo na včera a dnes a dnes to platí na včera a zítra. No a pak už se bude dát použít v sobotu večer a vneděli ráno :)))
Vzdávám se :-)