Tož, jel bych zítra projet komplet trasu starobrna (55km) aby nevznikla nějaká mejlka..
Tempo pohodové, ale zas tam nechci strávit celej den:)
Návrat přes prygltrail..
Tož, jel bych zítra projet komplet trasu starobrna (55km) aby nevznikla nějaká mejlka..
Tempo pohodové, ale zas tam nechci strávit celej den:)
Návrat přes prygltrail..
V kolik by se jelo a kde by byl sraz?
Sraz bych nechal na domluvě..
13.30 u vesla?
každopádně jedu až odpoledne…
Proc tak pozde, vzdyt to mas z Bastru kousek:o)
grrr, jedu ze Šlapanic..
tak proc tak pozde?
protože mám dost práce do školy, a vždycky když dojedu z kola tak se k tomu už večer nedokopu něco dělat.. 13.30 je pozdě?
Neni, jen me to zajimalo, tu pili ti chvalim, synku:o)…aspon muzu dopoledne posekat travu nebo se venovat jine bohulibe cinnosti;)
Kdyby se jelo v průběhu příštího týdne, tak bych jel ;-)
Sraz?
Svacina na Smelcovne, obed v Bitysce, vecere na Buku?-)
nekdo jede projet trasu a nekdo mistni hospody… :-)
vzdycky je to jenom zaminka:o)
Klidně bych jel taky, ale asi měsíc sem na biku neseděl a dneska večer ho budu teprv vyzvedávat ze servisu takže bych těch 55km asi neutahal:-(
Tož:
To zní dobře. Vysvětli neznalému krpolákovi, kde je u vesla :).
Tady.
Ouka :), myslel jsem, že je to tvůj vlastní pomístní název. Budu tam.
Hlasujte odpovědně (pro Pepana).-)
Tož nevím jestli mám jet nebo ne…nenajde se tady někdo kdo by mě případně dovedl na místo srazu?Jsem z Líšně
Trefíš na stezku kolem řeky? Jestli jo tak pojedeš pořád po ní až k veslu:)
Tož to vypadá že zejtra s váma nejedu:-( sem na kole dlouho neseděl a tolik kiláků bych neutáhl:-( ale závod na 80% jedu akorát nevim jestli Hobby nebo MTB…mno když tak koukám tak asi MTB (20% terénu je málo jinak bych jel Hobby:-D)
A nechtel by si nekdo projet v sobotu nebo v nedeli 100km trat silnicniho zavodu? :-)
tu silnici sem jel pred tydnem, od svatoslavi po lazanky, zrovna usek kde se se jede celkem rychle je v takovem hroznem stavu ze lituji ty co pojedou tam zavod, po zime diry po cele sirce silnice o prumeru 20cm a hloubce 5cm a neda se tomu ani vyhnout a pokud pojede peloton tak to bude zajimavy… jinak vzhledem ze je po bource celkem mokro sel bych na silnici, klidne se ozvi na icq co mam v profilu
Tak dneska tam dost pršelo, snad nebude blato:(
Blata je tam tak akorát. Byl sem teď na prygl trailu :-)
Nu asi vezmu přední blaťák, ať nejsu tak zasranej.
Toz nakonec se snad potkame v Bitysce kolem 17:00. Prijedu z Bitese po modre.
Tak co chlapci? Zmokli jste aspoň? :-)
sem věděl, že tu bude příspěvek od tebe…
zmokli, ale stejně sme si to užili :-P
Sme se schovali na Javůrku v hospodě.. No v hospodě.. měli zavřeno, tak se nás 7 mačkalo přede dveřma pod takovou malinkou stříškou:) Ale jinak od Hvozdce už bylo všude sucho:o)
Toz dobre to bolo. Me chytl destik az u Bitese. Kazdopadne brody uz nechcu dlouho videt :-)
Nějaká foteška by nebyla? :-)
Za dnesek mne muzes dat soudruhu jednicku. 90km po cestickach po TZ, asfaltu naprosty minimum. Mam cisty svedomi :-P
A zůstalo nějaký blato aji na zítra? (Nebyl sem tady)
Jak kde. Ani moc ne.
Někdo měl u Hvozdce na asfaltu sucho, někdo utopil kolo v blatě. Jinak parádní šlice od hlavy až k patě zepředu i zezadu :)
ale ovsem:o)
Parnikari:o)
Čajíčci II.
To jo, ale pak jsem pri cekani na Polku mel 2 grogy:o)
Asi zdržel s tím mejkapem.-)
se
Kdyz jsme dojedli ten Parnik na fotce, volal, ze je na Smelcu, tak si dal Splinta jeste jeden, ja s Geraltem grog a cekali jsme az priplave po potoce:-D
Este foto…
Holila sis nohy dnes? Před třemi dny? Před třemi týdny? Před… ;-)
slecno, vy mate nozky jak lanka. tak stihle? ne tak chlupaty ;-).
:-D
Mazec :)
Vysoce estetický zážitek.-)
Zazitek nemusi byt pozitivni, zato silny, a to tahle vyjizdka splnila:o)
Já bych si to taky rád zajel ale mrknul jsem na fórum až dnes,…kdyby měl někdo zájem příští víkend, budu rád…
Já bych příští víkend klidně jel, ale musí tam být někdo kdo tu trať zná (já sem ji nikdy nejel)
Já ji taky neznám ale to nastudujem ne???
Tož to je zajímavý nápad, ale já mám plnou hlavu věcí do školy a asi to nebudu mít čas nastudovat:-( PS:Škola…potom bike…a večer učení:-D
mimochodem bys sem mohl taky hodit svůj bike;-)
Tak uvidíme, ale pokud nebude nějak moc pršet, tak bych do toho šel…
Bike nafotím a hodím ho tam: Mám Spešla Hardrock disc 2006, nic extra ale šlape výborně…
Ael kdybys chtěl tak můžem třeba i ve čtvrtek:-)…pokud něco nemáš
Tak to ti dám ještě vědět…Máme v práci uzávěrku…Je konec měsíce, takže možná čtvrtek sedím v práci…písnu ti na ICQ..
Jasně…snad tam budu:-D…jestli nebudu na biku nebo se učit;-)
Toz jak? Nezmokli ste? My sme dali hrnek u vesla a pak sem jel celou cestu dom v desti a vetru a nadaval sem jak svina! :-D Ale aspon sem dojel s cistym kolem dom…
Ty zijes? Je dost, ze se taky ozves:-) Jsem ti chtel napsat, zeptat se te jak se ti dari, ale mel jsem jaksi kopr a pak uz sem na to zapomnel..
Ejhle kdo se našel. Trénoval jsi na jihu ?-)