Tak co zitra, sraz treba v 10:30 na Klajdovce, trasu vymyslime…
Tak co zitra, sraz treba v 10:30 na Klajdovce, trasu vymyslime…
Anketa: Jedu?
Jel bych, ale nebudu nic nikomu slibovat, protože fakt nikdy dopředu nevim, jak mi to vyjde. Ale pokud vyjde, tak zkusim v těch 10.30 dorazit.
Sraz se posouva na 10:45, zkusim tam byt o trochu driv…
No jestli ti opravdu ta kotoučofka furt fest přibržďuje, tak bych se tedy možná někde aji pod kopcem přidal.
Počkej, to sis to špatně vyložil, ten pístek zatuhne zasunutej a přestane se vysunovat = brzdit. Takže jedu ještě rychleji než obvykle :-)
Hmm, tak nic, no :-( ..................Stejně je to ježdění v noci lepčí
Ale ne, kdyztak pod kopcem pockame…:-)
To není sranda, budeš brblat, že ti je zima.
tohle ti udela jeden pistek, ale ten druhej se musi vysunout dvakrat tolik, ne?
To jo, ale pocit na pace je, ze je tvrda a nic a potom uz blokujes kolo, plynule to moc nejde..
Vsak pojed, treba to zas udela a budes si to moct zkusit..
btw jestli se trochu vyznas v Juicy, tak mi prosim vysvteli, proc kdyz byly nove, tak mezera mezi destickama a kotoucem byla tak 1mm a ted je tak 0,1mm. A to aji kdyz zatlacim pistky zpet. Ta jejich automaticka kompenzace je zas priblizi zpatky. Jestli se to da necim ovlivnit, tak porad…
to bych ral…tenhle rok sem na kole ještě nebyl:-)
akorát teda pokud možno když už né přímo tak aspoň ňákou kratší cestou než to co sme jeli 31.;-)
No ja mam v planu minimalne stejne dlouhou ne-li delsi..
tak to mi spíš řekni v kolik tam tak budeš(te) a já dojedu po vlastní ose…protože to co sme jeli yych asi nedal a víc už tuplem ne…
Mno, tak jsem to po 1o dnech zase dneska zkusil a termín 1o.3o na Klajdě pro mě znamená vyjet tak hoďku dopředu. No bohužel jsem přes svátky jak říká Pepek „zadřel motor“.-(
To rozchodime, pojed..
jestli chceš jet pomaleji a zároveň né tak dlouhou cestu, tak můžeš jet spolu semnou…já totiž fakt na to abych jel zase s karayou nemám sílu:-(
Já si dokonce myslím, že bychom ho měli bojkotovat, chrta jednoho. (Leda že by vezl 1 až 2 děcka ve vozejku)
Já bych ho celýho obložil děckama, pro jistotu.-)
stejně by možná ujel:-D
hele…jel bys teda se mnou nebo ne?(popř i ty pepku jestli tak moc nechceš jet s chrtama:-P)
ono totiž kdybych měl jet sám tak se mi moc nechce:-D
já bych jel hned, ale jenom do kopce :-D bo nemám brzdy :-D
kdes je nechal?:-)
šetřím na ně… :-D
no vidíš já zas na rám, ale aspoň zimáka mám:-)
Jo jo ujel.....:-(...................... a stejně ty malý děcka hrozně qílí
Zadnej vozejk nevlastnim, takze to nepujde :-)
Ještě včera jsem se sobotní vyjížďkou počítal, ale dnes na mě vlezla jakási nemoc, kua. Takže přeju pěkný poježdění.
Nemožu šprtám.. opět…
Možná se vydám na silnici než začne padat humus…
V takový kose na silnicu? Navíc je to buď posolený, nebo ledovatý
Odpověď je jasná … jedu se mrknout jak někteří zde říkají ma ten „humus“ co je na kopečkách :) … už se těším. Nahoru v sedačce a dolů to fičí ;) Jinak si to dobro užijte.
Tak sraz se operativne posouva na 10:45, snad mezitim ten mraz polevi :-)
Toz Vysocina hlasi 55 km na otocku terenem do cukrarny v Nedvedicich, pri odjezdu a navratu –11, cestou trochu tepleji, na slunicku prijemne, zimni pohadka, ze Zubstejna paradni vyhled, proste pohoda jazz;-)
Z té fotky to vypadá, že na Vysočině napadl sníh? Já šel s ženou 31.12. pěší výlet z Blatin do Svratky a zpět a sníh byl jen na Malinské skále, kde jsme potkali i běžkaře, ale nikde jinde už skoro nebyl, tak ani nevim, jak se tam dostali.
Jo, vcera trochu nasnezilo, ale jen tak, aby to vypadalo jako zima;) na bezky rozhodne ne.
My jsme se nakonec sesli ve slozeni Milan, Manas, ja. Trasa na Ochoz s co nejmensimi useky cyklostezky, Polkuv obchvat na Kanice, po zelene nahoru a pak dolu na Krtiny, tam se odpojil Milan, dale po znacce a pak silnici na Buk. Po obede (chvalim Ladu za vyber jidla a vzornou obsluhu) jsem trhl ja a pokracoval na Jedovnice, Rudice, Novy hrad, po cervene dolu, Adamov, po modre Utechov, Mysliveckej II, Bilovice, Lisen. Peknej vylet to byl a ani ta zima nebyla tak hrozna. Na Buku dokonce slunicko vyhnalo teplomer pres poledne jenom na –3°C :-)
Tož to jste si pěkně zajezdili, závidím. Já a Modafen jsme zůstali čučet doma. Kolik km má ta tvoje trasa? Zní celkem dlouze na takovou zimu.
hodně;-)…taky mu můžu jenom závidět:-(
já zůstal doma sice bez Modafenu, ale s kotlem čaje s citrónem:-/
ne, jenom 76km, chtel jsem puvodne jet az na Macochu a Techov, ale to uz bych nestihl za svetla :-)
A my se nakonec sešli ve složení Polka, brácha a já…
Scuka jsme měli o půl druhé v Podolí. Myslela jsem, že pošinem na Buk. oslavit moje narozky, ale plán byl jiný :) To jsem se dověděla o něco později :) Tak Polka trošku mrzl-možná. (tímto se omlouvám za čekání v Podolí.)
Jinak hezká vyjížďka, ale trošku mrazivá. :)
A to na potkali kluci v lese…
toz vsecko nejlepci dceeerko;)
Já jsem se včera poprvé projel po mastihubovým trailu. A jako Franto dobrý, opravdu dobrý to je. Možná bychom Tě tam měli nechat jeden celý den jezdit tam a zpátky, snad bys pak odvolal svoji víru. (Nejhorší je, že se tomu nedá bezbolestně vyhnout :-(
nevim kterej máš na mysli.
Nedělej hloupýho, teď se od toho chceš distancovat, jo? :-) Samozřejmě tebou velmi opěvovaný Klajda-Ochoz trail
jestli si dobře pamatuju tak jsem se zastával cyklostezky jako takové, která by měla za úkol odklonit cyklisty ze silnice Brno-Ochoz, jestli si dobře pamatuju debatu na Buku, tak jsem vám jasně řikal že při tvorbě cesty podle mne nedošlo ke zhutnění a proto se vám to tam boří a bořit se bude dokud se to nezhutní provozem. Taky určitě víš že 8.1. to jde Tom Kvasnička s Hankou Hermanovou připomínkovat. Dál už se o tom vubec nehodlám bavit. Snad bych jen doporučil udělat si výlet do Albánie nebo na Ukrajinu, aby jste si přestali stěžovat na kvalitu povrchu zdejších cest. :)
„Krom toho já s tou cyklostezkou Brno – Ochoz fakt souhlasím. Forma třeba mohla byt jiná, ale to už je teď jedno.“ – bez komentára
a co bys na tom chtěl komentovat? Ano forma mohla být jiná – třeba asfal.
apropo jestli tě to tam tak strašně sere, tak doporučuju zakoupení nějaké chajdy na dostřel od Brna. Nebudeš pak mít důvod sem dávat tyhle nesmyslný příspěvky.
ono se pořád proti Čembě brečí, že Čemba postaví singly a pak se nebude smět jezdit po ničem jiným.. Napadlo už někoho, že se postaví asfaltový cyklostezky a pak se nebude moct jezdit jinde?!
Tys jeste nevychladl? Jako bys neznal brtnika ;-)
Btw.
Kyž do mne takhle někdo zareje, tak nevychladl :) Dořešime to u piva.
Vyhnout se da, ja už jsem ty 3km zredukoval na 300m a tam urcite taky jeste neco najdu, a teren je to peknej, vsak se zeptej Manaska .-)
A kudy? Mapka by nebyla?
Toz treba tudma.
Tudy ?
Potvrzuji. Jezdím tam, ale otevřeně říkám, že jsem byl líný bádat.