Sorry Pájo, že jsem to založil, je to trochu provokace.
Sorry Pájo, že jsem to založil, je to trochu provokace.
jedu 1.2.2008
Na zelnej caj…
zelnej = zelenej
na zelnej až do deštné :)
A mame ridice!
po zelnym čaji bych cestu dom asi neriskoval :)
Tento tyden ani hovno :(
Zítra odpoledne asi pojedu z Brna východním směrem, ale každopádně se pak do Brna nebudu vracet …
Ráno moudřejší večera, jestli na mě v tohle počasí nejsi moc „hardcore“ terén.
Jel bych, ale bolí mně trochu koleno…a rameno.. :-(
cos to udelal, pepiku?
Hoďte na něj deku, nebo ho zabiju :-)
tys mel rict: hezkyyy
??
Copak hezkyyy, ale jmelí :o)
Jsem se kvuli tobe podival do originalu a na treti „Cos to delal, Pepiku“ se haze „Hodte na nej deku, nebo ho zabiju“, ale stejne „Kam nemuze slunce, tam musi doktor“ je nejlepsi :DDD
Vím vše tvrďáku.-)
Povídej, přeháněj, i kreslit můžeš ;-)
Pššššt !
Noo, ukončil jsem dlouhé období bez pádu lehkým lehnutím pod Ochozem. Tma + nepřiměřená rychlost + zmrzlá, náhle se vynořivší hluboká kolej mně totálně překvapily. Ač střízlivý, nedokázal jsem zareagovat fčas :-(
Tím se opravdu na spinningu zatěžovat nemusím ;-)
spojka „ac“ je spatne pouzita. melo byt „protoze“. :-))
DD
Tento tyden je to spatny, ve Ct musim do Praglu :(
Kde to je? Jsou cestou nějaký dobrý trailíky?
To je tam, kam se zdekovali lini Pepici a vari tam tu svou basovo srstku :)
No tak se cestó stav na Buku na škopek
D1 trail :)
Muj woblibenej :(
manasku, zitra bych snad mohl. definitivne reknu ale zitra. musim si neco vyridit, aby to klaplo…
Zitra nemuzu, jedu až do Aše, ale na ctvrtecni sraz gentlemanu bych prijet mohl. Snad se nevyvrbi nic necekanyho.
Do Aše? Tomu říkám ultrachrtění kilometrů :o)
Jj dnes presne 1000km:-) A jeli jsme i pres Hazlov, tak sem si vzpomnel na Rychlýho Tůristu:)
Su v rekonvalescenci, takze nejdriv mozna polehoucku o vikendu, ale spis az pristi tyden.
Uz zase? Covece to manzelstvi te nak zmaha :-) Toz sa uzdrav.
Zase? to rika ten pravej:) ja kvuli tomu aspon neskacu pod auta:oP krom toho si nejak nemuzu vzpomenout, ze bych byl nedavno nemocnej.
No ja nebyl nemocnej s teplotama a nachlazenim uz snad rok. Ale nekdy nedavno nebo na podzim jsi psal, ze te neco lehce skolilo. Kazdopadne preventivni slivovicka neni k zahozeni :-)
Jsem si říkal, že je to nějaký divný, když ani ke komplu nedolezeš.-)
Ale ne, byl sem tady i v sobotu, kdyz sem mel 38,5 a ostatni vesele plesali, ale nejak nebylo o cem psat:-)
Takže sem to chytl vod tebe ve středu:-/ Grrr
jenze mne zaclo byt blbe az v patek behem dne, zatimco, pokud se nepletu, nekdo tady uz v patek rano psal neco o vyzdimanejch 2 litrech, takze jestli nekdo neco od nekoho chytl…grrrrrrrrrr
Nemaj ti vasi kralici steklinu? :-)))
Jedu ve ctvrtek…jede nekdo?
Čt = povinnost. P.S. Zkus to tu chvíli nekouřit.
sadisto!!!:-)
Ale ze ses to Ty…
Takže jedu, ale asi nepoužitelně brzy. Zatím to vypadá, že bych z práce mohl utéct někdy po druhé hodině …
To je fakt brzo.
Manasu, muzu mit prosbu? Napis prosim sms, kde a v kolik je sraz…nebudu zitra vubec na netu a nemam na nikoho cislo! Dikec 775 081155 ;-)
No doufám, že dojels domů, vcelku.
Na tohle bych si teda nevsadil, ikdyž taky doufám, že je OK. Sem ti ani nepoděkoval za to kafčo, máš u mě Nic:) Pěkně mě nekoplo a cestu dom sem si ještě o kósek prodlóžil jak se mi jelo fajn:-)
Kamarád si dělal starosti, zda vůbec zaplatil ?
Covece to me vrtalo hlavou celou noc…ale kdyz sem se rano koukl do kapsicky, tak zahada byla vyresena!;-)
Dojel sem vcera jakz takz v celku ale bylo to opravdu „dobrodruzstvi“ jak pravi Manas!:-D
Dojeli jsme v celku tuto dobrodružnou cestu.-)
Co ste delali soudruzi? Prehanejte…nake pady? Naka zlomena nozka? :-)))
vypadá to že soudruzi začínají vlčit a začínají makat na VIP kartě :)
Musíme tu paní (dle jednoho nejmenovaného soudruha slečnu) Soňu podržet, když domorodci se flákají bůhvíkde jako po horách.-) Vždyť by ji bylo smutno.(bez nás)
Kdyz Tys furt dokola zduraznoval pri jejim osloveni MLADA…tak tomu nejmenovanemu soudruhovi nejak asociovala slecna k tomu!;-)
flákají? sme se jí starali o dítka. :)
Aspoň máte dobrou průpravu.-)
Když pojedeš příště, ono to už z někoho časem vyleze, neboj.-))
Ja bych to radsi nekomentoval… :-D
A stejne si to privolal…doslo i nato koleno!;-(
Zejtra mejbí.. Ale pokud jedu tak asi asfalt a sám, nechcu se nikam hnat s váma plašanama:-D
Takže kdyžtak až na Buk…
:)) nj ti plašani tam sedí :)) hlavně od tebe ;)
Neznám většího plašana.-))
Potrefený husy už se ozvaly koukám :-D
Že jo? Ať si napřed zametou před vlastním prahem… chrti jedni :o)
tak tam pozdravujte. :)
Toz vyrazim, kolem 18h su tam, pivu zdar! :-)
dneska start kolem 20.30 od Kociánky:), Útěchov, Adamov, Býčí skála, Babice nebo návrat adamov a kolem řeky do Brna. Na MTB, ale po silnici (krom sjezdu do Adamova). Na cca 2.5–3hod max. Víc na ICQ – DyEm
Zakládat nový thread se mi nechce a tady si to pravděpodobně přečtou ti, co se jich to týká :-) … Pokud by vás v dohledné době mělo napadnout projet si singlík od Tří javorů dolů na Malou Říčku (dál ta modrá pokračuje na Buk – všichni znáte), tak si nechte zajít chuť. Včera byla ta pěšina v celém úseku, co je na pravém břehu potoka, zatarasena pokácenými stromy … a bojím se, že až tam najedou s traktory, aby ty stromy odtahali, bude tam na dlouho regulérní tankodrom. Tahle pěšina imho na nejbližší měsíce přestala existovat …
Díkec za upozornění.
Mozna ti zachranil zivot jo? :-)
:-)
safra ještě že sem se v sobotu přesunoval do Olšan po Račické. :)