• Paja

Pane Maňas, vy jste to uz zase nestihl…;)

0 0
    • RomanH  

NTVL, 7:02 a Paja :-)

0 0
      • babicak  

Pěkné dobré ráno

0 0
      • Paja  

Nj, odjezd na hory.

0 0
      • Paja  

Benvenuto

0 0
        • Jaroslávek  

Vopatrně, Drtič se blíží.

0 0
          • Paja  

Paňorámata

0 0
            • pepek  

Koukám že tam nemáš žádný voleje. (Ale authora kol tam nevidím)

0 0
            • RomanH  

Kdyz jsme u tech panoramat, tak taky jedna vikendova :-)

0 0
            • Paja  

Buona sera :)

0 0
              • mastihuba  

na co sereš??? :-)

0 0
              • Jaroslávek  

Hmmm…, já ladil o5 po letech na Drtiče tady:

0 0
                • RomanH  

Znam jednoho dobryho psychiatra :-)

0 0
                •  
                  Obsah tohoto příspěvku je blokován.
                  0 0
                • Paja  

Tento tyden bych jel ladit na Drtice max. nekam za humna, Obrany/Bilovice, aneb odpocinek dela mistry ;)

0 0
                  • Karaya  

To je ale nezávodní vyjížďka ne? Možná je namístě spíše abstinovat :P

0 0
                    • Paja  

Nezavodni vyjizdka, ale narocnejsi nez vetsina zavodu, 2 piva k veceri nejsou zadny chlastani.

0 0
                  • pepek  

Tak minule se osvědčil start z Dalešic. No a pak se uvidí.

0 0
                    •  
                      0 0
                    • Paja  

Proc ne, ale dnes to v mem pojeti bude start/cil ;)

0 0
                      •  
                        0 0
                    • babicak  

V Ochozi Ti znovuotevřeli hospůdku u benzinky

0 0
                      • pepek  

Jóó! A mají Rohozec? To vypadá na vhodnou trasu pro Páju

0 0
                        • babicak  

Ještě jsem tam nestavěl, tak Ti nemohu dát správnou informaci o druhu točeného moku. Lidí na zahrádce sedělo dost, i bajkeři tam byli vidět.

0 0
                        •  
                          0 0
                        • Paja  

…a tu vybornou polifku;)

0 0
                          • pepek  

Doufám, že se změnil majitel a ten nový už nebude věřit na výživovou homeopatii.

0 0
                        • ufoncz  

Jestli myslíme ten samej podnik a jestli to něco může indikovat, tak jsem tam viděl loga Lobkowicz.

0 0
                          • Motyll  

A přitom dole, naproti KapMlýnu, točí Poličku…

0 0
                            •  
                              0 0
    • kankrlicek  

Hehe :)

0 0
    •  
      0 0
    • Jaroslávek  

Nemám čas, jezdím.

0 0
    • LM  

To by mne zajímalo co komu vadí na tom šutru před kmenem na konci ZOO trailu. Dneska jsem ho vracel zpět na místo (z rokle nalevo). Třeba to toho odvalovače přestane bavit když ho tam pořád někdo vrací :-)

0 0
    • mastihuba  

Přes Lipůvku teď jezdí jen nákladní doprava?

0 0
      •  
        0 0
    •  
      0 0
    •  
      0 0
    • ufoncz  

Mozna budu za Mlhu, ale tak nam oficialne zakazali Korenarku :(. Aspon ten kousek na Dymak takovou cedulu nema.

Jinak cervena TZ zhruba mezi zaniklou vsi a muldama pres zacinajici Rakovec (ta pekna cast) obsahuje na malym useku celkem dost padlych stromu. A jak zastavite, maj vas kloši :)

0 0
      • pepek  

Ty značky- to je asi dobrý business. Dnes v Suchým: prdel světa, ale na každým rohu aspoň 3 značky. A samozřejmě, zákaz zastavení skoro všude (bo placený parkoviště u rybníka)

0 0
      • mastihuba  

tady to vzhledem k frekvenci chodců i chápu… předpokládám že docházelo ke konfliktům.

0 0
    • novcze  

dneska byl podivný den,

• prvně jsem potkal auto stojící v protisměru zde , vedle na krajnici v pruhu do Řečkovic bylo kolo položené na krajnici a kolem pobíhal čokl, v době kdy jsem tam dojel tak čokl už upaloval na Ivanovice, páníček tahal z kufru nějaký žrádlo aby ho nalákal, asi cyklista stál za autem a ve směru z Řečkovic tam stálo ještě jedno auto. Tak jestli čokl jumpnul z auta a šel po cyklistovi, kdo ví …
      • pak jsem zkoumal cyklotrasu 5197 z Malé Lhoty, která je mimochodem na hovno, celý zarostlý + bláto a ještě jsem blbě odbočil tady takže jsem místo ve Skaličce skončil v Újezdu… jo a na tom místě jsem potkal zasloužilého cyklistu, který se mě ptal jestli se tudy dostane do Veverské Bitýšky, asi jsem se měl zeptat odkud jede a nemusel jsem si dát tu zajížďku :))
      • no a ještě nesmí chybět koně, tady proti mě cválalo asi deset koňů a na nich tentokrát ne princezny, ale kaubojové, všude plno prachu a že by třeba zpomalili to taky ne, samozřejmě posráno až na Mokrou horu
      0 0
      • LM  

Z Lelekovic na Mokrou horu je to mnohem lepší vzít takto

0 0
        • novcze  

někdy vyzkouším, ale dneska jsem stejně chtěl rychlý přesun

0 0
      • obda  

Ad 5197 – zas tak hrozný to není (i když vždy jezdím jen v protisměru), a vynechal jsi brody ;) S tou odbočkou nechápu, vždyť se jede pořád po proudu potoka, zatímco do Újezda je to do kopce :D

0 0
        • novcze  

já jsem tomu plánování moc nedal a obecně tam tu část okolí Brna nemám projetou… ale z Újezda do Skaličky po té polňačce to pak prochází krátce lesem, kde je jako dlážděný povrch cesty z nahrubo opracovaného kamene, by mě zajímalo jestli je to nějaký zbytek dřívější staré cesty nebo něco novodobého

0 0
      •  
        0 0
    • pepek  

Kryštof se mi zdál býti vyžranější, než je na této fotce. To bude asi ilustrační fotka ze Zoo

0 0
      • mastihuba  

nespletl sis jej s nějakou ovcí u nekoho na zahradě? :-)

0 0
        • LM  

Ne, nespletl. Taky jsem ho viděl.

@pepek: třeba je to jen stará fotka

0 0
    •  
      0 0
    • Hammond  

No,fajn se jelo..

0 0
    • ufoncz  

Hlásím oba konce Kuleho (paintball) trailu zatarasený nakácenýma stromkama. Jedna ze spodních klopek je zčásti urvaná a v předposlední klopce je dost bordelu z toho kácení.

0 0
      • LM  

Tyjo, ten úplně konec – dojezd na lesní cestu v Zamilcu – jsem v sobotu odhazoval, takže to bylo průjezdný. Tohle je teda něco novýho výše na trailu?

0 0
        • ufoncz  

Ne, je to ten úplnej konec. Tam, kde se rozdvojuje, na tu dřívější jen prudce dolů na cestu od žluté po rovině v Zamilcu nebo můžeš jet chvilku v odklopeným svahu a pak to stočit na tu samou cestu. Obě tato zakončení zhusta zaházená a trochu líp se dalo obejít to rovnou prudce dolů. Posunul jsem pár těch haluzí, takže tato varianta by měla jít teď těsně zprava i stylem buldozer objet.

0 0
          •  
            0 0
          • LM  

Kdys tam jel? Tu delší cestu v odklopeným svahu jsem právě na konci u cesty v sobotu odklidil i pěšinku vyčistil a hlínu ušlapal :-)

0 0
            • ufoncz  

Dneska.

0 0
              • LM  

Tak tam buď pokáceli něco novýho nebo to nějakej hajl naházel zpět :-).

0 0
                • ufoncz  

Je to boj s vetrnymi mlyny. Vrch Karaska zase nekolik nakacenych stromu, v Zamilcu uz beze zmeny (skoncili? Nevim). Na Kastanku nekdo udelal traverz pres ten tezkej vyjezd od potoka a mostem mi prisel opravenej.

0 0
                  • LM  

Ten začátek Karáska je teda solidně zabarikádovanej, dneska jsem tam obcházel stromy a hopsal po kládách s kolem v ruce asi na 60 metrovém úseku. Při dalším kole jsem pátral jak se tam nejlépe dostat jinudy a nejlepší bylo toto. Je potřeba zahnout z asfaltky doleva ještě kousek před koncem posledního kopečku před Soběšicema. Tahle svážnice je nejvýce rozježděná (je tam dost hlíny) a na druhý straně asfaltky je v tom místě lavička pod smrkem. Takhle je potřeba přelézt jenom posledních 5 stromů – 1 na svážnici, další na trailu a pak hromada 3 stromů na sobě. Zbytek už je pak průjezdný až dolů.

Na Kuleho trailu je trochu bordelu v předposlední klopce a ta kratší přímá cesta dolu na cestu se dá projet – je potřeba akorát objet korunu stromu z prava. Delší odkloněná cesta ve svahu je úplně zablokovaná.

0 0
                    •  
                      0 0
                    • mastihuba  

Při dalším kole jsem pátral jak se tam nejlépe dostat jinudy

chapu to dobře, že jedeš 2× jeden okruh? :-) ja teda nekdy taky jedu na buk jen tam a zpět, ale ten rozdil, tam doufam všichni chápou. :-)

0 0
                      • LM  

Ne, okruh jedu jen jednou. Ale nějaký zajímavý místa na tom okruhu jedu občas vícekrát. Například Karáska jsem dneska dal 4× :-D

0 0
    •  
      0 0
    • mastihuba  

kam v Brně pro spojovací materiál? Doma máme zásoby rezavého železa z fabriky a na kole to nevypadá vzhledně, takže něco s půlkulatou hlavou na šestihran nerez…?

Apropo přeju Drtičům šťastnou cestu a dobrý počasí. :D

0 0
      • pepek  

feromat

0 0
        • mastihuba  

je vidět že už do práce nejezdím na kole, na ten jsem zcela zabudol, sejde z očí…

děkuji

0 0
      • Polka  

Mno a něktěří namísto profláklýho Drtiče (stejně vám bude chcat) jedou šestihodinovku českou kanadou ;-)

0 0
        • Paja  

Proc jsou ty krouzky ruzne velky?

Jet se to musi podle cisel nebo jak si to vymyslis?

0 0
          • Polka  
            • K18, 19 a 20 byla tehdy vlozena podrobnejsi orientacka mapa
            • zavod typu Bike Adventure tzn. volne poradi kontrol (obodovani kontrol se dozvis az pred startem)
            0 0
            • Paja  

Aha

0 0
            • mastihuba  

před dvouma rokama sem jel 4h někde nad pardubicama a fakt docela zabava…jen je bolest když pak hledáš kontrolu, kterou nekdo místní odnesl, ale to bylo myslim i na drticovi. :-)

0 0
              • Polka  

To se mi s kontrolou u tohoto typu mtbo myslim jeste nestalo…cim mensi koncentrace lidi na danym uzemi, tim lip. Je potreba taky ty kontroly chytre umistovat, aby nebyly tak uplne na ocich. Jindy se to ale neresi klestama a vyznacenim kontroly, ale treba pouze popisem na zavodni karte a azimutem dohledavky a nejake konkretizace, coz mi prislo uplne nejzabavnejsi (viz. tabulka z Cyklotreku) a zaroven tak odpada problem s vyznacenim kontrol v realnym prostoru.

0 0
                • ufoncz  

Už jsem se chtěl začít blbě ptát, jestli letos bude Bukorient a on bude :-)

O hodinu kratší teda, ale to je asi dobře.

0 0
                  • Polka  

Jo, zrovna vcera jsem to daval na web. To bude sprint na 4 hod. :-)

0 0
        • Motyll  

A pěkně jim chcalo! To musí bavit ;-)

0 0
        • obda  

U 13 jsem léta jezdil na tábor (jako vedoucí).

0 0
          • mastihuba  

znas tu pisnicku od slavka Janouška o pionýrským vedoucím!??? :-D

0 0
      • babicak  

S nátiskem spokojenost. Zítra uvidíme.

0 0
    •  
      0 0
    • pepek  

Ajta

0 0
      •  
        0 0
    • Hammond  

Jedeme.

0 0
    • mastihuba  

apropo

modrá up boudny pavel 9:46 to je dobrá vražda :-)

0 0
      • Motyll  

Už toho nech, nejsi nejmladší ;-)

4:57 je celkem ok.

0 0
        • mastihuba  

na nejtěžší převod 32/11 to jde, su rád že sem nikde nelehl a opakovat to nehodlam :-)

0 0
          • Polka  

13.7. 22:09 – „na zimaku to sfoknu“ ;-)

0 0
            • Motyll  

Tak už tam máme Giffovu zatáčku, Rojdův úvoz a evidentně nastal čas pojmenovat něco po Frantovi.

0 0
              • les  

Dnes po o. jedu.

0 0
                • Polka  

Já hned jakmile uschnou tretry :-)

0 0
                  • les  

Kula pere. To bude rychlý :) Chci si dnes projet trajlíček na Nemojany. Jedna Plznička u rybníka a pak šup Rakoveckým skrz Jedastrajlíčky ke kulaťáku.

0 0
    • Hammond  

Dalešická 13" na paletách v Adamově včera jest výborná!!!

0 0
      •  
        0 0
    •  
      0 0
    • LM  

Pozor, na ZOO trailu:

1. jsou v horní půlce „nastražený“ kusy suchýho dřeva (všechno to jde v pohodě skočit)
      2. šutr dole u stromu je opět odvalenej vlevo v rokli
      3. zhruba uprostřed trailu je těsně vedle pěšinky masivní koňská kobliha – že by zde byla nějaká souvislost s předchozími body?
      0 0
    • obda  

Tento týden někdo?

0 0
    • scoty  

Jak jsme se tu bavili o isopropylu a různí lidé říkali kde ho kupují atd, tak by mně zajímalo, jestli ten 96%ní ředíte na 70%, který se obvykle používá na odmašťování? Případně čím? Dík.

0 0
      • RomanH  

Neredim, kapnu na hadru, prejedu kotouce

0 0
        • Paja  

Ja myslel, ze ty na kotouce strikas wedecko (a to i kamaradum) :D

0 0
      •  
        0 0
      • mastihuba  

jak se takovymu zkusenymu borcovi zamasti kotouče? :-)

0 0
        • pepek  

To taky nechápu. To je taková BF pověra – prý když pískají kotouče, tak je to zamaštěný. Ptž po odmaštění pískat přestanou. :-)

0 0
          •  
            0 0
      • scoty  

Já jen když to vidím v nějakým chytrým videu tak mají na flašce 70% no :)

0 0
        • obda  

Protože je to základní koncentrace dostupná v US (rubbing alcohol atp.) Tyhle věci se hodně liší mezi zeměmi, narazil jsem na to třeba u čpavkové vody. Nebo zkus dohledat, co amíci označují „naphta“. Tam naprosto základní věc, u nás tuhle směs uhlovodíků budeš hodně těžko shánět. Další případ je „white spirit“.

0 0
      • obda  

Nevidím jediný důvod, proč to ředit. Kdyby mne to náhodou popadlo, použiju destilku ;)

0 0
    •  
      0 0
    • Splinter  

Hosi, dneska je to 7let, co jsme byli na Jestedu. :)

0 0
    •  
      0 0
    • pepek  

Tož prý možná snad bude i metro :-)

0 0
    •  
      0 0
    • pepek  

Nepotřebuje někdo devítkové spojky řetězu? Za levno: 1pár za pivo, při větším odběru sleva.

0 0
    • tusiexet to xmetov cuez  

Nevíte prosimvás náhodou někdo, je-li tato červená na Vranov jetelná? Ze silnice ten prudký nástup nevypadá moc vhodně pro kolo. Občasné tlačení kola nevadí. Děkuji ;-)

0 0
      • nomecz  

prvních asi 500 m budeš kolo spíš nést než tlačit ale pak v pohodě jetelné až do Vranova

0 0
        • ufoncz  

Ten úplně prudkej nástup dole, kde bylo potřeba kolo spíš vzít na ramena než ho zkoušet nějak tlačit, má doleva krátkou serpentýnu. Jinak teď jak zapršelo to tam asi bude trochu lepší, ale zhruba tak padesát metrů nad silnicí to bylo k tomu prudkýmu a trochu naklopenýmu svahu navíc ještě dost nepříjemně vydrolený/prašný.

Jinak bych doporučil vyjíždět spíše pěknou zelenou od Sv. Kateřiny – ten kousek se dá na té silnici přežít.

0 0
      • Vilém  

Na ten zacatek se hodi cepin a macky.

0 0
    • Polka  

Dneska nekdo…mrknout na dojezd na Alpe d'Huez?

0 0
      •  
        0 0
      • Jaroslávek  

Doufám, že všichni dojezd dom včera zvládli.

0 0
        • Polka  

Ano pane!

0 0
          • Polka  

Ale teda bylo to nakonec celkem náročný, taková „ideální“ příprava na závody :-)

0 0
            • mastihuba  

kamas to pak ještě bral? sem po cestě potkal jedno auto, takže fklidu. doufam že světlo posloužilo :-)

0 0
              • Polka  

Rovnou dom viz. Strava ;-) ale az nekdy pred pulnoci snad :-) Auta zadny, svetlo dnes vratim…se stavime s mladym na kolech.

0 0
                • mastihuba  

ok su doma, kam pojedete? třeba k Láďovi pro prázdnou flašku? :) může mladej hrozny? tady mam normálně zraly vino :-) 20. července to tady ještě nebylo…:-)

0 0
                  • RomanH  

No my uz snedli svestky ze dvou stromu. Z toho tretiho, kde uz taky pomalicku zacinaji chytat barvu, jim do buchet nedam ani jednu. Jde to letos nejak vsechno rychle.

0 0
                    • mastihuba  

takovy škody :-)

0 0
                      • RomanH  

To jo, ale ty dva stromky jsou relativne mlady, bylo toho tak pul becky a nebylo co k tomu. V tom teple by to valilo, nedalo se cekat. Minule mi Katka nadala, ze jsem vsechno hodil do becky (a to me pritom prvne pochvalila, kdyz mela sluzbu a ja ji po telefonu rikal, ze trham svestky → no neverila, ze vsechny a do sudu :-))

Z toho posledniho tu becku udelam, vlk se nazral, a koza zustane cela.

0 0
                  • Polka  

Jen kolem komína, hrozny bohužel nemůže.

0 0
                • mastihuba  

stravu sem celou nejak zresetoval :-)

0 0
                • Jaroslávek  

Stravu můžu akorát na stole.

0 0
        • obda  

JJ, vzal jsem to zpátky ještě přes Karáska. Pár padlých stromů na začátku mne nemůže zastavit, dokud to nebylo tak profláklé, bylo jich tam ještě víc ;) BTW jel jsem včera i Naučnou, a trochu nám to zarůstá. Asi všichni jezdí na trailech a klasiku nechávají být ;) Jinak jak na Naučné, tak i na Karáskovi je ve větší části délky vyjetý járek/hlubší rýha, jako by to někdo jezdil na motorce/kole po dešti. Nemám to moc rád a nepamatuju si, že by to tam někdy bylo.

0 0
          • Jaroslávek  

Lumpi !

0 0
          • LM  

Ty vyjetý koleje jsou tam od podzimu, kdy tam nějaký hovada jezdila i když bylo fest mokro…

0 0
            • ufoncz  

Ne, ty nejhorší vyjetý koleje jsou tam od začátku března. Jak na Naučné, tak na Karáskovi. Pár idiotů tam muselo nutně v tom největším marastu, kdy se po nezpevněných kola bořila dos hluboko, jezdit. A pak to zmrzlo. A nerozjezdilo se to do původního stavu doteď. To samé „po Muldě“ směrem od Lesné přes zastávkou Panská Lícha – tam se takhle podepsali ale pro změnu koňáci. A taky to ty tři týdny v březnu zmrzlo, jak to rozprasili, a taky to není cajk doposud.

0 0
          • LM  

Dneska jsem koukal ža na Karáskovi fakt už skoro žádný blokující stromy nejsou (optroti tomu co tam bylo tak týden zpět), takže to lze opět jezdit úplně odshora. To co tam leží jde většinou objet, přenášel jsem jenom 5 kmenů (poslední 3 jsou hned vedle sebe:-)).

Dojezd v odkloněným svahu na Kuleho trailu je už taky čistej.

0 0
    • LM  

Koukám že se nějak namnožili klíštata. Dneska jsem po dvou hodinách na kole sundával 3 kusy. Jet do lesa v sandálech nebyl úplně nejlepší nápad :-)

0 0
      • pepek  

Máš štěstí, že Doom reaguje pouze na špatně napsané číslovky. Opravdová zvěrstva, jako např: shodu p s p, nechává být.

0 0
        • LM  
          • namnožila klíšťata – lepší? (jdu se stydět do kouta:-))
          0 0
    •  
      0 0
    • Hammond  

Pozvánečka..

0 0
    •  
      0 0
    •  
      0 0
    • babicak  

Urodily se nám nějaké švestky, do škopku málo, na jídlo více než dost, pokud někdo pojedete okolo, rád vám švestičky dám . Jo, a trošku broskviček také.

0 0
    •  
      0 0
    • pepek  

Tak ta Chotěboř u biomatek taky není až taková výhra, jak jsem si myslel. Tímto se Jaroslavovi omlouvám. Tak už snad jen ty Dalešice :-(

0 0
      • mastihuba  

nebo regent :-) teď sem přibrzdil u kamarada na Vysočině, ve vesnické knajpě 5 borců pije lahvace. a prej chvilu sme pili Šumice, ale to se dlouhodobě fakt nedá, naraženou mame Poličku, ale to medium je na pití lepší. :-)

0 0
      • Jaroslávek  

Výhra nevýhra, kdo ví, kdy Tě zase uvidím.

0 0
    • mastihuba  

Roman jezdí v prevleku :-)???

Dnes odpoledne krátce po půl šesté jsme vyslali tři jednotky k záchraně ženy, která spadla z cyklostezky na břehu Brněnské přehrady nedaleko Veverské Bítýšky.

Na místo vyrazil kromě pozemních jednotek také člun ze stanice Přehrada.

Hasiči na místě zjistili, že žena spadla ze srázu mezi stromy asi do pětimetrové hloubky. Cyklistka byla při vědomí. Hasiči jí poskytli první pomoc a ve vakuových nosítkách a transportní vaně ji přenesli asi 300 metrů k posádce záchranné služby.

Ženu se podařili předat do odborné péče záchranářů během 35 minut od ohlášení události.

0 0
      • RomanH  

PriglTrail ma dalsi zarez :-(

0 0
        • LM  

Na Prygl trailu vede nějaká cyklostezka? 5219 vede kousek kolem Junácké louky ale pak to jde jinudy…

0 0
          • Jaroslávek  

Mínili asi ŽTZ, to žádná cyklostezka není.

0 0
          • RomanH  

Nesmis ty clanky brat tak doslova.Podle me spadla na te cervene tesne pred lavkou (tam ssebou kdysi jebnul i Manasek, kdyz jsme jeli do Davle), a nebo naopak tesne pred Bitynou na te zlute – tam by to spise odpovidalo tem peti metrum i tomu, ze ji nesli 300m.

0 0
      • JSt  

chapu to spravne, ze zena padla do priglu, a aby neutrpela sok ze zmeny prostredi, prelozili ji do vany? :-D

0 0
    • quoll  

Viete mi poradit, kde v Brne kupim Brunox Topkett v kvapatku?

0 0
    • novcze  

na Babě dělají lesnickou dálnici tady … žlutá je ještě jetelná, ale rozdrbaná, při jízdě nahoru jsem pěkně hrabal a nahoře řádil bagr, oficiálně je tam zákaz vjezdu

0 0
      • LM  

Já směrem na Kuřimskou horu jezdím takto – ten výjezd po červené TZ je celkem maso ale stále mi to přijde zajímavější než ta žlutá přes Babu :-)

0 0
        • novcze  

těch cest kudy se tam dá jet je hafo, ta červená bude co se týče stoupání o chlup lepší než zelená z řečkovic na který jsem dneska kvalitně funěl

0 0
          • Excel  

U všech variant tě ta cesta dovede sfouknout jak svíčku, včetně hřebenovky, fajnšmekr si ještě přistoupá na Sychrov.

0 0
    • LM  
      • Pisárecký XC okruh začli opravovat. Aktuálně je uzavřen nájezd nahoru na Houpačky z obou stran. Twins a Čertík jsou stále sjízdné.
      • Na ZOO trailu stále chybí dole ten šutr ale už ho tam dávat nebudu protože sem se to naučil jezdit i bez něj :-). Stačí si najet víc doleva a pak doprava ať se na ten strom najíždí pokud možno kolmo. Na pravé straně je místo kde je kmen dost šikmý na to, aby se dal použít jako odpal, takže stačí odlehčit kolo a poslat to tam…
      0 0
      • Polka  

Děkuji.

0 0
      • LM  

Na Karáskovi už odtahali naprostou většinu vytěžnýho dřeva, zůstala tam jen jedna koruna stromu na začátku hned za takovým tím ďolíkem, která jde objet a pak v půlce ten nakloněnej strom, co už je tam delší dobu (a co ufoncz zprůjeznil)

• takže jsem to prošel a odházel stranou bordel z těžby co tam ještě zůstal (a přerovnal několik hromad větví kousek stranou) – enjoy :-)
        0 0
    • RomanH  

Hosi, Svata Anna – chladna z rana. Podzim se blizi, jabadabaduuuu :-)

0 0
    • Jaroslávek  

Ty spamy, to vypadá jako že se blíží konec světa …

0 0
      •  
        0 0
    • pepek  

Tak jsem si jel pekne z kopca 50 kmh po sterkovici a pak po asfaltu vedle sjezdovky dolu. A lkdyz jsem si dole sedll na pivo, tak jsem uvidel totok. Starej kkot :-(

0 0
      • Paja  

Chces xking?-)

0 0
        • pepek  

Ten mam doma. Musim dnes sehnat neco dobryho ve sporti

simu

0 0
          •  
            0 0
          • Paja  

Jo ty jses v tech Jesenikach.

0 0
            • pepek  

Byl jsem u pana v cyklo bruntal. Mel tam samy uzovky. Pry a co potrebuju. Rikam aspon 2.2. Pan: " a na co!?!. To je na sjezd! ! Nakonec vystrachal xking2.2 a s kroucenim hlavy mi ho podal. Tak nevim, jestli to neni dajaka dyskrymynacyja.

0 0
              • Paja  

Pan se asi zasekl na konci minulyho stoleti ;)

0 0
                •  
                  0 0
            • pepek  

Maji tady zajimavy cesticky

0 0
      • mastihuba  

proc ne po sjezdovce? :-)

0 0
      • Jaroslávek  

Nevykládals mi něco o Kopřivné ?

0 0
      •  
        0 0
      • LM  

Expediční elektrokolo /facepalm. A baterky budou soudruzi dobíjet jak?

Leda že by měli 2 kusy – jednu na cestu tam, druhou na cestu zpět a jeli jen kousek (co baterka dovolí)…

0 0
      • RomanH  

Jako chapu, ze je to reklama, ale e-expedicni kolo fakt ne. Priroda ale paradni, jak ja bych chtel mit za barakem bezejmennou sestitisicovku a pid ni ledovcove jezero :-)

0 0
    • Hammond  

Frčím ,než bude vedro…

0 0
    •  
      0 0
    • Excel  

Funguje něco rozumnýho na Priglu (ala kdysi Veslo) nebo je to tam vo hovně? Vod středy dovolenkuju a tak vo úterku, netradičně, odpo bych rád něco pojezdil s dojezdem na Přístav.

0 0
    • babicak  

Technický problém :u třmenu/brzdiče ShimanoSLX mi při výměně desek nejde zatlačit jeden pístek a už si nevím rady, máte někdo nějaký návrh? Páčil jsem to šroubovákem přes starou desku, nádobku s olejem měl povolenou a stále nejde. Jak se pístek z třmenu/brzdiče dá vymontovat? Jsou oba pístky stejné?

0 0
      •  
        0 0
    •  
      0 0
    •  
      0 0
    • Motyll  

Dotaz na IT.

V tlf se od neděle BF celkem nepoužitelné. 2/3 obrazovky reklama. iOS + prohlížeč Chrome. Pokud to pustím v Safari je reklama asi 1/3.

Předtím vše OK.

0 0
      • RomanH  

Na mobilu (iPhone 7) jsem si stahnul AdBlock Plus, vypnul u nej i nerusive reklamy, a nastavil jsem ho v Safari jako Blokator obsahu

Chrome na Jabku nepouzivam, tak netusim, ale citam, ze to bude podobne. Jinak AdBlock ma i vlastni browser.

0 0
        • Motyll  

Díky. Pomohlo.

Admin s tím taky něco provedl, reklama už je jen banner nahoře.

0 0
          • RomanH  

Ja tam nemam ani ten banner. A hlavne, konecne se da rozumne cist i iDnes.

0 0
      • babicak  

SG S7 Chrome – reklama v pohodě, po otevření threadu se nahoře objeví reklama ( aktuálně halouzka.com) , která se při prohlížení vlákna posouvá s vláknem a tím pádem se ztratí

0 0
      • Polka  

To je snad dotaz na Admina, klidne mu napis. Ja to tak mel myslim jen vcera chvili, dnes uz ok.

0 0
    •  
      0 0
    • Karaya  

Teď mám technický zásek i já. V Alpách jsem chtěl vyměnit převodník z 34z na 32z, abych to alespoň zkusil, ale ten Shimano dementní systém s drážkou nejde povolit. Mám na to klíč, ale ten šroub tam drží tak, že se drážka strhává. Jinak se samozřejmě celý komplet matka šroub v klice protáčí. Protože jsem předtím dva šrouby ztratil, tak jsem tam dal závitové lepidlo a drží to jako sviň. WD ani nahřátí fénem nepomohlo. Nějaká rada co s tím?

0 0
      •  
        0 0
      • Polka  

Kliky a převodník na DM ;-)

0 0
        • Karaya  

Njn, jsem tehdy ušetřil 1000,– když jsem šel do starších XT místo do aktuálních.

Výběr klik mám jinak docela úzký, vzhledem k tomu, že 180mm už dělá jen Shimano v XT řadě.

0 0
          • Polka  

Proto jsem si zase zpátky bez problému zvykl na 175mm.

0 0
        • RomanH  

Je to fakt lepsi ? Ja teda s klasickymi srouby na prevodnicich nemel problem, cena za novy prevodnik je taky jinde.

0 0
          • Polka  

Tak já jsem taky s pavoukama problém neměl, ale DM je designově čistší, rychlejší na sundání/výměnu, líp se to čistí, spousta variant převodníků a k tomu všemu ušetříš ňáký gramy. Já to mám teda zatim jen na epicovi, převodník z Ali kolem 600 mám dojem. Za podobnou cenu dělá i Superstar.

0 0
            •  
              0 0
      • JSt  

chyt tu matku s drazkou do klesti nebo jeste lip do sveraku. pak sroub povolis jak nic. ;-)

0 0
    • babicak  

Přenechám nové PD-M520 v krabičce za 500

0 0
      •  
        0 0
    • novcze  

pokud někdo ještě nezaregistroval od 20.8. do konce roku bude uzavřena lávka přes Svratku, zde https://mapy.cz/s/2UvDV

0 0
      • LM  

Ta druhá dál po proudu by mne srala víc. Tuhle nepotřebuju, jezdím takto :-)

0 0
        •  
          0 0
      •  
        0 0
    • Hammond  

Pomalinku jedu.

0 0
      • ufoncz  

Moc hezka podzimni. Uz se na snesitelnejsi teploty hodne tesim.

0 0
      •  
        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.