Cíl Bukárna…
Není přednáška, takže se mě nezbavíte :o))
Cíl Bukárna…
Není přednáška, takže se mě nezbavíte :o))
Ježíšmarja, tak rychle, to jsem nečekal.-))
Radši zavčas, ať si každej udělá čas :)
skoda, ze to neni 5. Unes by te cert
budu se snažit to předdřít
Já tě varuju, do dvou tam nebudem !)))
Někeří třeba jó :-)
To zas bude v álejích nablito:-P
okud nezaškolíme Kleinise o jízdě v balíku…tak budou po cestě křížky a svíčky :))
Fakt jsem viděla andělíčky…
To víš, my bikeři z lesa takový věci neumíme…jak vy, žiletky.
Pepku nedělej… Ty seš taky v balíku, dyž máš Epica a eště šilháš po krosce :-P
Negativ, v balíku jezdit neumím a ani v něm nejsu – kroska není a Epic byl levnější.
Svicky zajistuje Maňas:-)
:D
Spekulace.-)
Heleee, uz sem Ti svoje chovani vysvetlil…mohla si zato Ty a basta!!!;-)
Ne ne né… :)
Aaa, tak zmena planu, bohuzel nejedu:-( Mam kolo v servise a driv jak v patek pry nebude..
V servise? Nedělej si prdel.. Co tam furt servisuješ? Dones si servis dom a máš pokoj:)
Že ty jsi zavzdušnil? 8)
ne, ono to snad ani nejde:-) Ale nechavam zkratit hadicku – koncne..
Bóže takovej kousek dojdeš pěšky.-)
Pesky? To snad ani neumim:-)
Tak jed autem a ta Tvoja nova bude ridit!;-D
Ať ji veme na kole, aspoň nebude Ma v takovým oslabení.-))
Monča nema ridicak..to uz tam radsi dojedu autobusem:-D
Na Buk jedna brzda stačí, žádný drsný sjezdy tam nejsou.
Ale co ty zpáteční přebory?-)
Šak on pojede na druhou stranu-může jet na pohodu.
Soudruzi! On pondelka su doma v Lisni, nemam uz neschopenku, takze mozu teoreticky razit. Akorat nevim jak to zrealizovat :-)
Prostě sedneš a nějak už tě tam dotlačíme ,z5 to pojede samo třeba do Husek, no od tama tě zase vytlačí navrch šlapanická dvojka, nebo kolik jich odtama vlastně pojede. Další možnost údolíčkem a Karoš tě vytlačí navrch do Léšně. Prostě možností habakuk …))
Někdo tady má ten vozík Croozer pro děti, tak Polka tam zaleze a Maňasu ty ho na Buk odvezeš a zase přivezeš, ne? Když máš tu desítku…
Eště ji nemám a Polkec se přece nebude vozit, to by mu hrdost nedovolila, on pjěkně sám !))
Jinak ja bych jel, ale jak semi rozjel zip na tom navleku taxem to sel hned reklamovat a nemam nic!;-(
že by?
Návlek nějak ovlivňuje možnost jet a nejet? :)
Ano, ano, kolo je pak stranově nevyvážené a aerodynamicky nestabilní-muže se pak stát, že Buk mineš o: 0,1 – 1000 metrů.
bych zmrzl!!!;-(
Ale kulový…
Dáš si igeliťáky na nohy a bude :D…jak Ti dva týpci co dojeli na Buk. ve čt… :)
s igelitakama na nohach jsme hravali fusec na snehu ;-)).
Improvizace! ;-)
Nekde si nejaky sezenu…abych se ucil jezdit v baliku a nemusel poslouchat reci vod holky ktera si da NIC a sviti ji pak cervene oci!;-D
… no …
Spis jestli si to zaridim v praci!;-( Mam ted celkem dost piskani tak odsad utikam porad, tak nevim jestli mi to projde…proto sem este radsi nehlasoval abych nedopad jak brantec (on si nasel totiz nejakou koc ve Sloupu – nebo spis ona jeho, a ted mu nedovoli se jet projet s kamaradama a tak to svadi na servis)!;-DD Tak radsi nic neslibuju!
Ha a je to jasný:-D
Říkám jediné: 243 mi zbývá k metě jen. DDD
Jak to ten Spliňťa moh tušit ? )))
482 km mi…
I ty ? Hlavně bacha na jízdu v takhle velkým balíku.-)) Nebo to zítra ještě jedeš hrotit na Pálavu ?
Zítra se pojedu vyvětrat sama…a odpo. se mrnout na led asi..
Teda, že jsem tak zvědavej, na led kam ?
Za Lužánky…no kdo ví co zítra bude…
Tam se taky rychlobruslí? Tak to teda nejsem v obraze.
No, v parku už prej zamrzl ten potok..
No jo, ale tam nenatrénuje zatáčky.-)
Ha, mne jeste zbyva 6500km, toz za dva roky :-)
A od kterého roku jsi započal sčítat? :)
No prece od letoska, loni jsem zakoncil s 3kkm, letos uz mirne presluhuju :-)
tak do teho zahrň i 2006 a máš to jen –500 :))
šak co sa patlat s rokem když dva jsou skoro vždy lepší než jeden … ;)
To bych musel udelat 2005+2006+2007 a pak bych je mozna i trumfl :-)
174
To das i kdybys mel jezdit kolem baraku ;-)
NO ale co potom: až do Silvestra ta prázdnota, žádný důvod k životu.....:-( To bych nechtěl zažít
Stačí, když bude veselo na Mikuláša.-)) Pak zas nějakou hovadinu vymyslím.
Aji bych jel, sle vy zas vyrazíte po 15hod. a to budu určitě ještě někde ve vlaku dom. A nebo někde v úplně jiné d… .
Takže tak… dávám tomu že sa to povede tak 10%.
Minule byl start 16.2o cca. Třeba Ti bude chutnat jako onehdá …)
Třeba to klapne a vyjde to. A třeba ne a budu o několik set km jinde… ;)
Řídíš airoplán nebo cóó ?)
:))
Snad mi to konecne vyjde, uz se docela tesim :)
Nezakřiknout, nezkazit.
Jasne, uz na to ani nemyslim :)
Tak si nebudu hrat na Branteca a jedu!;-)
Tos posral!
To se mi snad zdá, to deš spat, nebo vstáváš?-)
Krmit…
Podojit :-D
Tak nejak sem to myslel…ale Brantec vii!;-)
Chlapci v klidu, hej?
To jsem sel spat. Za posledni cca 4 roky jsem sel spat pred pulnoci jen parkrat:-)
;-D
Tak, ted mam konecne padnej duvod, proc nemozu: budu na Slovnesku, pracovne:-/
dyž se nic nepo…, tak bych se dostavil taky. Přeci jen už dostávám absťák.
To to trvalo.-)
Vcera byla zase avivaz, uz se ti styska? :-)
Soudruzi, nechcu vám do toho rýpat, že, ale když je ta slíbená účast tak vysoká, jak je zajistěno to občestvení, abychom tam neseděli zase se slanýma tyčinkama, že?
pepku ty seš jak malý děcko:-D
No co, co, našemu dravému psu musím taky rozkutálet piškot, aby se pohnul. A já mám jet takovou dálku bez vidiny piškotu (guláše)?
Nechces jet soudruhu autem??? Ze bys mna vyzvedl a pak zas zavezl dom :-P Takovy soudruh-ridic-kamarad-biker…co? :-DDD
A co tam jako budu dělat, soudruhu: guláš nebude a takto ani pifko a nic nic? Jsem sice soudruh, ale vocaď pocaď :-)
Nase nasledna ICQ debata o winter-roadtripu na Buk dala vzniknout nasledujicim vytvorum…
treba vam to taky prijde smesny :-)
:D
A druhej…
:)
Nevím, jestli chce naznačit, že mu quli té jeho hnátě mám přistavit hned MPV :-)
DDD Máš fakt talent.
:-DD good one
LOL :D
No a takhle by to mohlo vypadat na jare…
ja myslel, ze uz nemas neschopenku ;-)
Sak nemam, makam z domu ;-) Teda makam spis v odpolednich hodinach.
Máš tam chybu: Správná odpověď je „Jsem se posral, soudruhu…“)))
1:0 vedes ;-))
;-)))
Aj, tak já nejedu. Snad Maňasovi vypadne tachec, aby se oslava desítky mohla opakovat příští týden :-)
Přece umím počítat, nějaká podělaná technika mě nemůže zadržet.-)
a co bycina v sobotu? jak to s tebou vypada. ja asi jen kratkou…
Ni Bejčina, budu v Österreichu. Každopádně držím palce…
ty si zmen nick na lida rakusanova. dyt nejsi zadnej bezec :-)).
nj, nejdřív to vidím až na desítku v Syrovicích 26.12.
To je zase co ?
Závod v běhu: zbm.eob.cz/zavody/bycina/propozice07.htm
A bacha aby přemíra ničeho nějakým způsobem nenarušila páteční volbu místního starosty, dneska o tom psali v denním tisku.
Ten uz je jistej :) Pokud zdravi dovoli, pujdu si s vama nic dat…
Výborně, ty to tam zajistíš, no a my vám toho starostu taky posvětíme.-))
tak pod to se teda nepodepišu :)
Nemáš rád starostu, nebo co?
Novy starosta bude ROZHODNE lepsi nez ten minuly. Ale dost politiky. Tady je o necem jinym. Ehm o chlastu? :) Skoda, ze mam ted nejhorsi chlapskou nemoc na sedm a nemuzu vam jet naproti…
Obezita to nebude a prostata je na 8, tak nevim :-))
r ý m e č k a
Tak v tom pripade zkus www.lekarna.cz/…ane-tablety/ ;-)
na rýmu je dobrej svařák s rumem :) v jakymkoliv množství :)
nicméně my alibisti co je jim to jedno nemužem preferovat ani jednyho :)
Kdybyste veděli, jaká je to hoňka, honit ty km a nic si neuhonit !?))
Tak na mě leze choroba..účast nejistá :-(
Chtělo by to OpenOffice, ten není na viry tak háklivej…
To sice ne, ale taky se v něm dost blbě něco dělá :-)
btw…jaka bude trasa? Protoze tou co sme jeli minule (jestli neprituhne), tak si nou nesu vubec jistej!;-) Mate neco v rukavu? …bo nohavu?
A este jeden dotaz…tentokrat nebudu mit odvoz jak minulej tyden, tak budu muset nechat auto v lisni! Vrati se se mnou nekdo tim smerem? To moje „svetlo“ je tak nejak na pikacu tak proto se ptam…
Nemožu.. ale kdyby někdo chtěl, tak mám volný ještě jedno místo na spinningu ;-)
Cóóže ? A kolik tam chodí bab ?)))
10 :D
jenže ty s tvojí avg jedeš daleko před něma:-D
Mluví z tebe závist ;-P
Jo, tak to určitě:-D
8-)
Kamarád teda na spinning chodí a jezdí dycky za něma a kouká na jejich pozadí, jak mají takový ty kaťátka… Spojuje příjemné s užitečným, má motivaci je dohnat !)))
Blade jeste nezna stary filgle mazaku:-)…on je predjede hned na zacatku a pak cumi jen do zdi:-DDDD..jen ted premyslim na koho pak asi cumi ty holky zezadu?!:))))
Dobrá tedy, upřesním :o) Já budu sedět NAPROTI nim ;-) Budu se jim dívat tak maximálně do očí :o)
Jo jako instruktor? Tyyy voe :-) To je pak spojeni prijemneho s uzitecnym – trenink + prachy ;)
Přesně tak to taky vidim ;-)
Naproti nim ? A ony budou na spinerech, tedy v předklonu ? A Ty jim budeš koukat do očí ? Ty seš snad vadnej, ne :-))) ?
Woe.. bude stačit když se budu potit, ještě abych slintal :-D
Přece nemůže napsat že jim bude čučet na kozy;-) pardóón …na hrudník.
Klidně může. Narozdíl od toho předchozího tvrzení by mu to třeba i někdo věřil :-) …
nemelo byt spis „… spravný figle prasáků“ :D
No že to trvalo, než ste toho Pegasa odhalili :-D
V Kuřasu prej cvičí nějak koc Iveta a je o ni velký zájem.
nema nahodou aerobic?
Spinning. Ve středu byla nemocná, byl tam záskok (Blade ?) a všichni (všechny) byli n.....í (n.....ý). DD
Pan Blade to nebyl, pan Blade jezdí v Tišnově :o)
Pan furt opoziční Blade.-)
Trasa se uvidí:) Start bych dal buď Líšeň dole na konečné, nebo Klajda, je mi to jedno.. A čas bych viděl tak 17.00
jo a zpátky jedu přes údolí, tak klidně posvítím:)
Urcite chces jet terenem? Bude asi dost blata.
Hosi kdybych byl zdravej…tak…tak…tak bych jel urcite terenem ;-)
Mne se urcite nechce moc po silnici – dost si ji uziju uz rano pri ceste do prace a dalsi den. Vylozene do bahna ale taky nemusim, docela by se mi libil nejaky kompromis typu uzke lesni pesinky s listim nebo pevnejsich lesnich cest mimo silnici – na ni budeme zaliskani stejne a jeste tam budou smrdet auta. Ze stredu mesta bych mohl vyjizdet uz okolo 15-te hodniny, ale nevim, jak to stihaji ostatni
Jasne trochu blata mi taky nevadi, to se ale neslucuje s tim, jak to nejspis bude vypadat treba mezi Kapralovym mlynem a Hadkem:o)
Otevřeně řečeno, „modrá elegance“ by byla v ř..i !-))
Jestli sis jeste neporidil blatniky, tak na r..i bude urcite neco jinyho nez modra elegance:o)
:)
Nevěřil bys, ale pořídil jsem si je, konstatuji, že to něco zadrží, ale …
Ok dikec…
Ja uz po nedeli terenem nejedu, jsem pul hodiny premlouval kliky, aby sly otocit..
Tak můžeš na silničce a potkáme se na Bukárně..
Ja nejdriv 16 a to este musim prifrcet autem a este nedodrzovat pravidla!;-D
Tak bych to viděl definitivně na 17.00 Klajdovka A nezapomeňte blatníky:)
jinak teda: Brantec bude někde krmit Běžec se někam zaběhl.. Shadow Walker je asi neviditelnej, pač jede už na druhej sraz a ještě sem ho neviděl:) ostatní omluvenky nepřijímám:)
kua
Nemám blatník, nevidím…
co furt máte s blatníkama? takovou věc dát na bajk? tsssssc
Každej nemá rád blato na ihrisku
blatník a pak už jen mapník, no fuj soudruhu
Si hraješ na závodníka a máš leda mokrou pr–l :-)
to k tomu patří holt, je to řehole ;-)
Vyber správnou odpověď.-)
A to tam jako mam bejt sam s Pepkem a Splinterem nebo jak? :-)
neboj, voe ;-)
To su rad :D
vleze vám do auta jeden lenoch i s kolem? Zpátky už si poradím :)
Nebylo. To jako dneska nepojedes se mnou uz z mesta ?
no momentálně su na tom výkonostně ještě mnohem hůř než posledně, takže stejně nebudu akceptovat jiný tempo než to moje. A to abychom vyrazili už v poledne. :)
To se zeptej soodruha Pepka, on bere to svoje MPV :)
JO, kdy a kde?
no roman odpověděl za mne. :(
??? Tak jak je to s Tebou ? Jedes uz z mesta nebo ne ? ;-)
v kolik chceš vyrazit? sem si řikal že bych jel už o půl třetí a vzal to na bílovice a pak nahoru do ochoze.
Aha, tak to je na me moc brzo. Mam denska v praci silenou honku. Vyrazit bych mohl snad chvili po treti z Moravaku
no tak to bych klidně počkal, ale mi se spíš nechce do mariánskýho údolí.
NJN, ale plati sraz v 5 na Klajde, at nas odsud jede vice.
tak nic. Ja povalim po vlastní ose. Dojedete mne na modré.
A mužu přijet autem (když dovezu Meresjeva?)
jo ty máš vyjímku:)
Tak Meresjev teda jede :-)
To se nějak zvrhává. Budem jezdit na Buk autama ?-) Máme u firmy kolejáře, že bych přemluvil říďu ať tam nějaký natáhne? Mohli bysme to dát novýmu starostovi do volebního programu.-)
A pak si koupime slapaci dresinu ?
Aaa vidím, že seš připojenej přes www.internetv.. com:)
Misto IP adres by ti mohli v hlave konecne litat aj jiny myslenky ;-)) Jako „Kliky, kotouce, trmeny, páčky, madla…“
*mohly – stydim se :)
Tak moc me to mrzi, ale musim si zahrat na Branteca…brigadnik co ho tady mam mi volal ze je nemocnej, takze musim zustat v hokne!;-(
o.k.
Já čmadím sólo od traktorárny cca v 15.oo. Takže, jestli tam budu dříve, tak ať dlouho nečekám, bo se „zrubu“ a nepoznám vás fšechny.-)
Tož dobré to bolo :)
Od všeho trochu ;) … ale lepší lampu by to chtělo.
Doufám, že vyjde i ta před/po vánoční :))
Tak lepší oči, nebo světlo-díky Romane!!po výměně to bylo bezva. Jinak dobré, cesta tam zoufalství, cesta zpět pěkně uběhla až jsem celá zpihovatěla…
Chudák Killer stojí dole špinav… no snad zítra..
„Laďo, pane vrchní- učitel se jmenuje Vít Kopal.. :) Pokud to tu budeš číst.“
Tak ju, snad jste všichni dobře dorazili. Maňasovi ještě jednou třepu rukou k supr výkonu! Jen tak dál, ale bez nehod.
Dobrou noc..
Nemas zac ;-) Kdybych Ti je tam dal rovnou, mohla jsi jet s nami udolim. Priste :)
Aby to nečet p.učitel.-))
Toz tode je naka ta zkumulena dokumentacia ;-)
Ty v..e ! Já vypadám na 7o ! Však moc dobře vím, proč se nedívám radši ráno do zrcadla. Nemáš ten foťák nějakej špatnej ?-)
Teď jsem si eště všim, proč má Slou hlavu v dlaních(v Čechách říkají v pejru")? -)
Asi se diva na tachec a nemuze uverit svym ocim :-D
)) Není každý den posvícení.
toz ty brecky nase a ty bajky :-)
toz to rozloooceni
toz…JST :-D
Gde teď asi Jst je.....?
toz na tem plese ne? :-D
Na ples nedorazil, rozplesl se před Březinou do pola:-D:-D
Hustyy…:-D
Povídej, nenapínej nás, informace, informace.....
Já jsem si spojil to cos včera říkal o těch svých holkách. Ty tak dlouho ponocuješ, protože je hlídáš ?!-))
To nevim…jak k temu hnedymu „spolecenskymu“ habitu teda bude hledat ty tanecnice…:-)
Myslíš, že se nenajdou nějaký tanečnice jeho "ražení! ? D
Netusim, ale dneska toho po svete lita hodne :)
překvapivě :)) Zmokli jste?
Já z Husovic. Ty taky ? A jak dlouho jsi tam ještě seděl ?
no stihl jsem byt doma do půlnoci.
Ono prselo ? Nezmokli, z Bilovic jsem jel kolem reky sam. V Husovicich na Dukelske jsem najel na kolej. Bylo na ni blaticko, sel jsem hned k zemi – praskla helma a narazene zapesti. Ale cela akce byla super.
Pro Kristovy rány. Jestli si trochu nekoledujeme.-)
NJN, proc ja se musim vzdycky vymaznout na rovne ceste… :)
sem vám to řikal „NEPITE TO“ :)
Jéjda… :(
Jeezis, tak este ze nic vaznyho…snad :-) Jinak prehodnocuju svoje vcerejsi doporuceni ohledne toho svetla na helmu a pokud bys sel do neceho za tech 2600 jako Splinterova celovka, tak to bych volil spis za cca ty stejny prachy Hunta – vykon bude asi jinde.
Takže to není pravda jo?
LOL :-D
:-DDD
S tim Huntem nebo Fenixem nevim. Na riditka OK, ale u celovky bych chtel i moznost sirsiho svetelneho kuzele, abych pri pohledu do boku videl co nejsirsi osvetlenou cast. Ta Splintova celovka sviti opravdu velmi pekne. Jen souhlasim s Pepkem, ze vzhledem k momentalnimu pokroku u LEDek se ted vyplati chvili pockat.
Pockej az uvidis celovku z Dealextreme za 10$ :-)
Ty mě chceš moc ******, že?
No ne že bych byl škodolibý, ale provedl jsem overdrive na svojí staré čelofce a musím tedy skromně prohlásit, že to teda teď teprve svítí jaxviňa :-)
Kterou myslis ?
Treba tuto, kvalita zpracovani odpovida cene :-)
Ty budes brzo osvetlenej jak vanocni stromecek :-D
To si dělá jundu, ne ?-)
Moc prace si s ti nedali…
sak to sasi je uplne stejny jak u te me celovky za 75,– vod rakosky ;-). za tu cenu to pujde sehnat i u nas, pokavad to sem bambusaci dovezou…
Žádnou tam nevidím…
Dík.
Hmmm, je pravda, ze to sice stoji jen 10 dolaru, ale podle zkusenosti s tou 1W celovkou od B.Slany to bude bez te elektroniky spatne – na pocatku to bude svitit pekne (3W) a po chvili rapidni ubytek
Uvidime, Standa uz je ma doma… Jestli myslis elektronikou menic, tak ten celovka od Baterie ma, bo funguje na 2×AA = 2,4V (3V u alkal), ale ta dioda potrebuje 3,5(-4)V. Zkousel jsem kolik vydrzi s orig. dodavanejma alkal.AA od Baterie, cca 2,5hod. sviti furt stejne naplno a pak to jde postupne dolu. Takhle mozna ani menic nema, bo 3 clanky davaji min.3,6V i tak, ale zase vzhledem k vybijeci krivce nimh aku by ten pokles mel byt maximalne na zacatku, kdy ma treba i 1,3–1,4V, ale pak az rychly pokles pri vybiti aku. Podle testovani na DX ma ta celovka s alkalickejma monoclankama sviti 1,5hod. do 50% svitivosti.
Uvidime, uz se tesim na dalsi spolecnou nocni vyjizdu. Ale pred Novym rokem mi to asi uz nevyjde :(
To ja taky, zvlast az dojdou jeste ty ultrafire na riditka.
no a takhle to sviti.. Vlevo fenix na turbo, vpravo celovka.
No ale tótó mě trochu odrazuje.
Neváhej, bez čelofky mně v těch obřanských serpentinách prostě nikdy nepředjedeš :-)
Mě tam zmátl ten běžec (neplést s Běžcem) s tou lucerničkou, skoro jsem zastavil, takže tak.
Musis vzit v potaz, ze vlevo je 70$ a vpravo 10$, navic s polovicni hmotnosti :-) Je to proste jen doplnek k Mirage a Fenixu pro nas seroslepe..
Skoda, zes tam nevyfotil jeste ten ultrafire.
Ultrafire uz putuje s celovkou Blackymu pod stromecek :-)
to si delas srandu :-(. jsem myslel, ze jsem si to vybral za nas za vsecky na delsi dobu… do sprchy jsem vlezl normalne celej oblecenej jak jsem byl. asi budu muset protahnout odpad zvonem. bojim se, ze to blato to ucpalo :-))). inac vpohode, enem trocha citim stehno. vcera jsem se bal, ze to bude horsi…
A šels teda na ten ples? Jaký to tam bylo? :-)
sel jsem akorat do betle ;-). nebyla sila opoustet teplo domova…
to je pech, dalsi vomlacenej, toz tahni a srustej:o)
A myslis, ze mi po ni sroste i helma ? :)
Diky, je to v pohode, jen se mi na PC blbe pise levou rukou. To ale snad odezni behem vikendu.
To je na narazeniny, neee na zlomeminy, na zlomeninu zkus leda sadru:-D
A nebo tedka nova www.lekarna.cz/…adiva-500ml/, ale to je to samy v podstate. Pouzivam to celou dobu na tu nohu a dela to divy…sak ste videli, orteza visela na vesaku :-)
Ty ses tedka v lekarne jak doma:o)
To byl ještě vysmátý a čistý.-)
Samomluva. Dorazil jsem před 23-átou, řka, že se po cestě vyskytly „nepředvídatelné, blíže nespecifikovatelné technické potíže“.-)) Mám však dojem, že mi to věřil akorát náš králík.-)
Povídej:,,.. .. … ."
Esteze pan ucitel nevidel ty brcaly co sme pak chlastali :-)
On tam jenom opravoval písemky ...... ža(á)ček.-)
Dneska se bude divit, že nejsem ve škole..bo mi v pátek vždycky otvírá.. .)
Nj, po tem dzusiku…to musi bejt kocovina :-p
Ten s tema lejstrama byl fakt tvuj kantor?-)
Ano. :)
Potíže opravdu byly. V Bilovicích se nejmenovanému kolegovi kousl řetěz, mlel cosi o ořechu, já čučel, viděl h…o v tý tmě, mokro, no prostě trochu deprése byla.
gratulace k te desitce!!! cisty jsem nebyl ani tam. panskou lichou nejde dost dobre projet bez poskvrnky ;-). inac diky za doprovod. vyvalet se tam vcera, tak jsem zplacu mohl delat certisko :-))).
Dobře, že jsi O.K. Dom to máš přece jen ještě dál než já, o mě měli doma už trošku obavy, tak jsem spěchal.
Ta fotka je boží. Prodej to Starobrnu jako reklamu – ten Jst výraz nekonečného blaha......krátce před tragédií .
No, koukám, že masakr!
Teď fakt nechci kolo pár dnů ani vidět !!!
Vsak uz mas splneno:o) jeste raz gratuluju k dosazeni vysnene mety.
Však to bylo doslova potu a krve.-)
Paradni vejlet, ani nevim jestli nas na Buku uz tolik bylo. Do udoli trosku klouzacka, az bude priste Splinta vyhrozovat bahnoterenem, asi nazuju dopredu tu heavy-duty Tiogu z Muldy a bude silovy trenink:oD CHYSTA SE NEKDO NEKAM V SOBOTU?
Jj, prý se de do Karibiku ;-)
Ja, ale k Olympii, terenu uz mam dost :-)
A nechceš mě táhnout? Pojedu k Novým mlýnům a potřebuju se zavěsit :-)
No klidne a na cem pojedes? MPV netahnu :-)
Noo na kole, né?
Ale upozorňuji, že tam mám průměr tak :26, tak abys neupadl do spánku nudou.
o.k. sraz u Olympie je 9.50, odjezd 10.00, dame sraz 9:30 ve Slatine u kaplicky? Mela by se jet trasa www.kcbrno.org/zpravy.php#… takze pepek muze jet taky…
OK, v 9:30 u Kaplicky. Akorat nemam ty zasterky…
Persil, zitra predvedu:o)
Ti borci na fotkách tam vypadají moc nadupaně, to bych asi neuvisel…a taky nemám ty pěkné barevné dresíky…
Vymluvicky:o), nemusis tahat spicu jak z Bukarny…
Ten sraz je vzadu na té stezce ?(před soutokem?)
Sraz je primo na te velke krizovatce u Olympie (presneji na chodniku, kdyby to nahodou cetl nejakej stoura, cau Maňasi:o)
Vláček bude teďka minimálně týden v depu:(
a cos nacvičoval ? Nebo jako všéobecně ?
Nacvičuju výpočty a podobný kraviny do školy..
Toz at ti to jde, dneska „vyjizdka“ od Olympie 133km/770m, pozitivem byla neplanovana navsteva vinneho sklipku:o) negativem bylo, ze sme necekali, ze to bude tak dlouhy a se Standou jsme podcenili zasobovani, takze z Turan do Slatiny jsme si to uzili, zachranil me najezd na benzinku ve Slatine:-D
No tak eště, že jsem se odpojil. 95 km, akorát jsem pak jel nějak furt proti větru :-)
a jestes prisel o tu degustaci:o) mas recht, cestou zpet jsme udelali zachcavku, bohuzel pulka tuto potrebu nemela:) a pokracovala, ikdyz „pomalu“, dal a dotahnout je byl docela zahul.
Jsem se teprve ted probudil :-) ale v kupe budu az zitra.. Od Slatiny jsem nejel uz ani tech 20.. :D Ale degustace vyborna, musim neco objednat i domu..
Chtelo to narvat neco do huby, ledovy kastany na benzince a byl jsem jak vymenenej (no, skoro:o)
Kdybys vozil ten chleba se sádlem, jak já, tak Tě hlaďák nepřekvapí :-)
Nejde ani tak o to co, hlavne neco, pripadne i Nic;-)
Jsi prohloupil, 6 vzorku vina a na zaver jeste tri kostovacky portskeho, to uz je pomalu lepsi nez Buk .-)
To už bych netrefil kufrem do pedálu a do Brna už vůbec ne. A když jo, tak bych pak dopadl jak Jst :-)
Na druhou stranu mne ten cukr v tom portskem zachranil od smrti hladem :-)
Jeee:o) to je aspon fotodokumentace z vyjizdky…
Paradni fotky, diky.. A at zije ZAF velosport!
pěknej sklípek :)
Mně se to mooc líbilo, akorát škoda, že sme nejeli pohromadě jak tam tak zpátky:)
Ta jzdho držka stála za to:-D od Ochoze jsem jel sám a nicmoc pocit, nikde nikdo a všude oči:)
A gratulace Maňasovi :)
No a v kolik jste se vraceli? Ja uz jsem to mel doma jen tak tak :-)
Já už jsem to měl dávno po tak tak. No a teď dřu. Je to prý moderní. Ten Pepek má ale absťák, vždyť to zná jen do Krasu a z5.-) Tak ho na tom jihu hlídejte, nebo tam zabloudí.-)
Tam je vidět široko daleko…a Pepka si myslím, že nikdo na žluťákovi nepřehlédne 8)
Mladý repre nejedou, je to na ně pomalý ?-)
Nemohu..včera jsem stála celý den na bruslích..dneska si dám oraz. Zítra se uvidí. Musím di dodělat věci do škule..
kdyz jit na hubu, tak poradne, ne? ;-))) vcil uz je stehno vpohode. ale vcera jsem si to trosku odpajdal :-)).
Hrdino ! Co ořech ?-)
moje řeč :p
Jezedák navěky:-D
a eště jedna:)
OMG :D
To je JSt:), ne OMG :D
Ne to je JZD ne Jst… :-P
Vzal ten lán zodpovědně.-)) Sorry Juro, ale teď už se tomu nejde nezasmát.
To sem dávat nemusíš..my víme co znamená OMG :)
Koukam, ze jst(e) se po nasem odjezdu jeste pekne zmazali:-D
Si pis :)
už ti přišel účet od DPMB za tu ohnutou kolejnicu? :)
Počkej, roztřískat auto, to ještě beru, ale kolejnicu ?.-)) To už je latina.-))
to jsou jen dedukce. :)