Jak to vypadá bude mrznout až praštět. Čili bych to viděl na nějakou krasobruslařskou exhibici na Prýglu.
Jak to vypadá bude mrznout až praštět. Čili bych to viděl na nějakou krasobruslařskou exhibici na Prýglu.
to ted budeme brblat ve dvou vlaknech dvou nej kamaradu?
:-)
Tak nebylo to od Tveho nej kamarada uplne fer…
Co se tyce brusleni, tak pokud bude zamrzlej prigl, pujdu rad. Ctvrtecek ?
Soudruh se totiž prozradil předem, že se chystá uzmout vlákno pájovi a provádět v něm tvrdou cenzuru.
Ja vim, vsak jsme sedeli spolu, kdyz to rikal. Prave proto mi to prislo od Tebe takove „naschval“. Jako zalozit to presne o pulnoci, to by byla jina ;-)
Hned o pulnoci jsem to chtel zalozit ja a na to se ani jeden z nich nezmohl :-P
Hrozilo vážné ohrožení svobody slova a demokracie, to se musí jednat rychle. Jak je vidět níže, cenzura již začala, nebyly to jen plané obavy.
Ale hovno, 0:01 bych leden zalozil a vse by bylo pri starym.
Zatím tě nechám a uvidím jaká zde bude časem disciplína.
Musí být ověřena kvalita ledu.
Tak tento týden výjimečně čtvrtek špatnej :(
Sleduji obě vlákna – cenzurované i to ne, zatím vede nece :)
Dnes někdo ke krbu?
Já opravdu ne. Neříkám, že v zimě, ale jednou bys mohl za náma dolů.
Ted psal Jura, ja mozna, jeste nevim zda stihnu.
Protože web kamery ještě nejedou dávám info, že nahoře je momentálně nula.
Takže já trochu ufouknu gumy a budu se motat kolem komína. S tím, že v 6 budu u krbu.
Bobe Silvestr?
Je to k tématu, tak snad to Jaroslav neblokne: Dnešní rehabko bylo opravdu luxusní, grip byl dostatečný, jízdní odpor snesitelný a ty Aussichten-fabelhaft.
závist
Jj, grip optimální. Jak pro důchodce, tak pro děcka.
Já byl dneska od Hádku k Říčkám ale bohužel na běžkách :-(. To už bych si líp zaběžkoval v Líšní, kde je tak 2× tolik sněhu než tam.
To je ovšem amatérská chybka, ne? Ty šutry jsou tam furt a stromy zachytí sníh. Na druhou stranu k Malé Říčce po červené a všude kolem Kalečníku byli lyžaři spokojení.
To asi ne, od Malé říčky na Kalečník to právě bylo nejhorší, v půlce jsem to radši otočil a vrátil se. Z té mojí trasy bylo nejvíc sněhu hned u Hádku.
btw mám nový poznatek, směrem dolů je potřeba více sněhu než nahoru.
Jo, máš pravdu, do kopce už stopy nebyly. Na Kalečník pak lidi jeli od Hostěnic a pokračovali směrem na Račice, nebo na tu studánkovou cestu.
Je potreba jezdit tam, kde to neni tolik zakryty stromama ;-) Na Racicke by to melo furt jit.
hůlkaři posraní :)
Proc?
Permanentní oportunista.
presne. vo sobote jsem musel zastavit a rozmrazovat si hulku, *****. :-)
Tam jsou taky stromy, ne? Kde přesně jsi byl ty?
No na Račické přece…nahoře od panenky Marie přes Kalečník a Tři javory ;-) Jen po asfaltu, v lese je sněhu málo.
Takže na Pozorské.
:) to neuhrajes ani na remizu
Jo, na Racicke :-)
Však říkám. Kolem Pěti javorů.
Je to Pozorsko-Račická magistrála. Záleží, kterým směrem zrovna jedeš. :)
pozorska tomu rikaji 3 lidi z bukovinky a to ještě mylně. :)
Chystáš se v týdnu po Račické ?
Ja dnes s mladym na behny na „Pozorskou“ :-D a zitra snad bajk ke krbu.
Tož kdo dnes a fkolik ? Jste tajemní, jak hrad nad Šumicema.
Klasika Psonek s Babockou kolem 18:00 :-)
Asi tak… Večer má posněžit, tak to bude zábava.
ja nevim. mam letos nejak vysranou imunitu. vcera vecer hodinu ve vincku a zase zacalo lechtat na pruduskach. kdyz pojedu tak se dorazim.
Co jsem začal žrat chili, mám od průdušek klid.
Kecy. Dýchat přes kuklu a vypotit se.
Prej na Pozorské :D http://www.pozorice.cz/…-cest/d-1400
motyll si to bude muset neco podobnyho sepsat na stranky obce, aby mel cim kontrovat. sem rikal ze to neuhraje ani na remizu. :)
Chtělo by to ty mapy polesí ;) Co říká hajnej?
Tak dole to místy vypadá takto no a místy hůře. Zítra to prubnu na kole.
Byli jsme dnes ke Kalecu a zpět… dá se tam i bruslit, celkem rychlej podklad, ale na jednom místě řádili lesáci, tak je bordel na cestě. Rozhodně ale raději na kamenačky. Za javorama by to mělo být lepší, jsou o něco vejš.
Hele a tady kdosi psal, ze to jde na Sumbere, ono je to na severni strane, tak bys to taky mohl omrknout.
tady resite picoviny jako jsou bezky, na kery to ted stejne kolem brna stoji za vylizprdel, kdyz se nabizi podstatne vzacnejsi forma zimni zabavy. ;-)
Ano, i to ma jiste Jurovu logiku…jet bruslit az nekam dopiceztadyma ;-) Jinak – na pryglu je to na bezkach uplne ok, nesmis byt tak rozezranej. A na brusle jdem zitra do Marihuanskyho, tak fklidu ;-)
Nezapomeňte hrablo.
jako jo, vsecko je lepsi nez sedet doma. ja jsem zcela vklidu, o to nemej strach. ;-)
Z tve reakce to vypadalo jakoze te to strasne sere :-P
Podobnej elektromotor v zadním kole, má u nás jeden dědek.
Zítra se chystám přiběhnout do práce a odpoledne prubnu Šumberu a spol. Škoda, že nemám skejtové běžky, klasika mě až tak nebaví, ale nic jiného nemám.
Tak Šumbera pozitiv, je tam pěkná stopa. Bohužel ji ale soustavně rozdupávaj důchodci a ani jim to není blbý. 2 takový jsem potkal a uhnuli až těsně přede mnou a pak se do stopy hned vrátili.
Jinak na klasiku dobrý, na bruslení spíš ne.
Já dnes jel lyžařskou pod Račickou a taky dobrý, ale ty hlavní svážnice kolem jelenice a samotná Račická jsou bohužel prohrnutý, takže možná tak na skate.
Račická (nebo pozorská?) dobrý, dnes jsem tam rehabilitoval
btw: hajnej povídal, žes prý teď někdy jel domů z Buku celý 4 hodiny, to už jezdíš jak depka?
Desinformace. Hajnej to má asi ňáký pomotaný, já jezdím klasicky napřímo.
to ti tam ale potom někde lítají 3 hodiny
Mně ne, jemu :-) Možná jsem se někde stavoval, nevim, je to důležitý?
To byla ta vánice…
To ne, ta byla pozdejc a jel jsem ji tak max. 1,5 hod., ale vzpomnel jsem si, ze se asi spis zamenil cas prijezdu s casem zalehnuti do postele :-)
Jj, říkal mi to v pátek. Prej o tom mluvil i s tím pacošem z Brna, co si neváží sešroubování a jezdí v tomhle počasí bez hrotů.
Je to marný, je to marný…
Dneska v 6. Dojde i JCh.
Rehabilitace se musí provádět pravidelně a bez přestávek, to se nedá nic dělat.
Tak vcera po silnici s Jurou za hodinu a ctvrt doma.
Kázání bylo?
No vlastne bylo a velmi zajimave :-)
Tak to rozveď…
Tady se to nehodi, pripadne u krbu zas.
Když už jsou tu ty reporty – dneska na Pryglu na běhnách fajn, včera na bruslích to bylo slabší (a přes noc něco připadlo). Oboje se šklebákama.
My nastrikali hriste, takze brusleni mam u baraku
Já o víkendu ani nenastříkal.
:-D
Tento ctvrtek Prygl pro zmenu na bezkach? Zatim to vypada, ze by mohlo v noci na ctvrtek neco prisypat.
Zima mě v poslední době unavuje.
Po vcerejsim masaku bys mel byt nabitej energii.
P.S. Večírek, menší banket, větší banket a tak pořád dokola.
JJ, pokud by něco připadlo, bylo by to na klasiku fajné. Skejty jsem zatím nekoupil :-/ I když včera se dalo taky hezky sklouznout, nicméně chtělo to trochu techniky – sníh už byl dost utemovaný a stopy poměrně mělké. Z tréninkových důvodů jsem to dal na Oboru a zpět komplet bez hůlek. Děcka se sice už umí celkem jet i skluzem, ale zas tak závratná rychlost to není.
To mi pripomina :-)
Jj, skate je jediné, co mě na běžkách baví. Ale chce to dobrej povrch.
Nicméně zítra má lehce připadnout, tak snad to bude na běžky i okolo komína.
Mne klasika teda baví víc :)
Podle info na prygl.net by se melo na bezkach dat az na Meckov, pak jeste kousek po vypustenym rybniku, takze by se mozna dalo uvazovat i o Bitysce, co Romane?
Ja jsem bohuzel tento tejden marnej. Ale predpoved vypada dobre i na pristi tyden, tak by se o tom dalo uvazovat.
Toz objednane snezeni uz dorazilo na Ususi a za hodku je na Pryglu.
Kdo teda zitra dorazi…obda?…?…?
Muj start je momentalne hodne nejisty :(
Tak kdyby nahodou, nejak po ctvrte tam budu.
Tak nakonec zaskocila dcerka, na to, ze na tom stala podruhe v zivote, to statecne doklouzala az na Rokli a zpet.
Pochvala.
Hele, lev banketu se probral :-)
Ty roky se podepisujou na regeraci :-(
Pepe ma pravdu, viroza s tebou mava, v kazdym prispevku mas nejakou chybu nebo preklep. Asi by ses mel opet vic zacit ridit tim, co sis napsal do profilu :-)
Co je to za fámu, že viróza ? A s těmi překlepy a chybami to taky nesouhlasí:-)
Neni viroza jako viroza a ted se snazis, urcite sis to po sobe aspon 3× precetl ;-)
:-))
P.S. Mám to pod kontrolou, nejčastější věta alkoholiků.
a mas? :)
To si myslí každý.
si tudle otazku kladu od dvaceti a tak nejak furt nevim, ale dlouhodobym vyzkumem na to třeba dojdu. :)
Neboj, to poznáš z reakcí okolí.
z reakci okolí to asi nepoznam … tady sou na tom vseci samozřejmě hůř než já. :)
Jsem na banketu.
Pak nemaji pepovi stavet Cihlarskou pul roku, kdyz furt nekde chlastaji :-(
Každý ráno jsme ve střehu, neboj.
Rano jses mi ku hovnu soudruhu…
Jsi nekompromisní, ale beru to.
Tak teda tento ctvrtek, skialpak Manasek ?
Pája si naprogramoval na st horolezeckou stěnu s děckama a já když nemám ve čt večírek, banket nebo jak se tomu všemu dá říkati, tak mám s Renčou návštěvní den u mladých. Příští týden ski za hranice všedních dnů, takže snad v únoru …
Paja si nic na stredu nenaprogramoval, chodi tam kazdou stredu uz 2 mesice.
Já vím, že je to delší dobu, nemyslel jsem to tak, že dnes.
Jo, ale ja si to nenaprogramoval, kdybych si to programoval ja, tak to dam na pondeli nebo utery.
Já mlčím.
Si tady plánujete vyjížďky a reprezentace vám zatím střílí pánubohu do oken, trenéři!
Seš rád viď ? Taky mám takovýho kolegu v práci, když vyhrajou neříká nic, ale když to nevyjde už mě čeká u vrátnice.
Já jsem to viděl poprvé a je mi to jedno. Ale vy trenéři, místo abyste to řešili, tak si ledabyle korčulujete po priglu.
Já tam kolegu trenéra dnes neviděl – a korčulovanie tak akorát na běžkách.
Tak ono to v tom vetru asi nebylo uplne einfach, Machale.
Skoda te Evine druhe stojky, bo ty prvni tri byl zase kulomet, ale jak pak rekla uz toho mela plny brejle.
Zbytek strelecky ponekud hur, ale asi to nebylo jednoduchy, ciste to snad nedal vubec nikdo.
„Trener“ dnes doma trenoval vnucku a asistenti peknych 22 km Bityska a zpet, zimenka byla, auto ukazovalo –13℃.
Slušný výkon.
Obda s Romanem jeste o par kilaku vic.
Zas zpatky jsi ujel o neco vic, kdyz jsi kolem mne krouzil, aby ses nenudil :D Na klasikach jsem nestihal to bruslarske tempo – vosk i parafin ze Sporten „skluznice“ zmizely uz cestou tam (stejne to bylo často tak na modrej klistr – a i ten je jen do –12C :D ). Silu v rukach jak Rezac nemam ;) Asi si konecne poridim ty skejty, no.
A proc se to kua maze kdyz je to zmrzly? Ja mazu jen nad nulou, kdyz se to lepi.
dyt na klasickych bezkach se da bruslit uplne vpohode. ;-)
Da, ale ja vcera naopak pri tom svem chvilkovem brusleni na klasikach zavidel Obdovi hrany – na snehu to slo, ale na tech ledovych plotnach se to chtelo vice odpichnout
Mam dlouhy lyze (stare Highlandery s ocelovejma hranama), mekky a volny boty (na klasiku a expedicni jezdeni mi to neva), kratky hulky. A krome techhle drobnejch zastupnejch duvodu hlavne bruslit vubec neumim a strasne se u toho nadru ;)
to posledni je jadro pudla. rovinu jako prygl by nemel byt problem prebruslit i na sjezdovkach. ;-)
narazim spis na to, ze kdyz si to brusleni ani nevyzkousis, nenaucis se to nikdy, neni to o lyzich.
a zeptam se te na ty hrany ocelove. nebojis se, ze kdyz spadnes, tak te dosekaji?
Hran se nebojim, akorat ty lyze o neco vic vazi. Nejakym prasostylem bruslit umim, ale nadru se u toho jak kun. Nekolik kilaku je pro dost unreal.
Tak urcite, obzvlaste na sjezdovkach pod Kralicakem :-D
pekny. ;-)
No na všech předešlých závodech s ní byl manžel. Včera byl jinde a takhle to dopadlo.
Tak a uz vime, kdo za to muze, Motyll a jeho Co. :-)
P.S. Když jsme u toho, od toho je tady biatlonové vlákno, ale to je v tvém případě jak házeti hrách na stěnu.
To mám blokovaný, tak se tam nedostanu. Ale dnes začíná Rallye Monte Carlo, tak sleduj. Letos konečně budeme mistři světa (po 36 letech)
Je na to vlákno ?
Jiste, Brno, vyjizdky leden 2017 ;-)
Tak nakonec dobrý: máme 1. a 3. místo a i vlastenecky výborný: škodlivka 1. a 2. a Kopečky druhej!
Pravda, pravda. Ale kdyby se do toho nevložil pověstný H-faktor, tak nevím, jak by to dopadlo :-)
H faktor je pevně zabudován již v základu, takže frantík si může v klidu jet to svoje :-)
Jedu si takhle do prace, uz jsem skoro u brany a najednou pres ulici vyskoci manik z bavoraku a jde rovnou ke mne, rikam si co je a ten su*in si me jeste zacal fotit…
…co vam mam povidat, ten civil a cepice mate, byl to babicak B-)
Mínus 10, spokojený biker P.
…mne tvrdil dokonce –11, na kole mi to nastesti diky slunku ukazovalo uz jen –7 , takze mi bylo celkem teplo :-D
Boskovice poctivá dvacítka, Březová též.-(
U nas –14.
Rano v 5:45 pred Cebinem –19.5
To nastesti jeste hodinu spim ;-)
V tu dobu jsem v hibernaci :-)
Zajímavý je, že se to může psát i s tvrdým jak to znám já.
prej na slunku. To je videt kdo je tady za vodou kdyz můžou jezdit do práce v poledne. :)
Slunce, Frantisku, vychazi 7.45.
Tak reakce nebyla nejrychlejší, ale byla.
Reakce byla okamzita, bo jsem si to precetl az ted ;-)
Slunce sice možná vychází dřív, ale pravidelně jsem tě potkával na Bělohorské už v 9.00 – 10.00
Ale ani to neni v poledne :-P
to bys nevěděl kdyby to nepsali v novinách. :) ale uznavam mluvi ze mne závist. Ale letos si to taky takhle zařídím. Tudíž odchazim k domovu.
Ti v bavorácích jsou nejhorší.
Budu delat objednavku na Koloshopu v te vyse uvedene ;-) –11% akci, tak kdybyste nekdo chteli neco prihodit, dejte do zajtra vedet.
Vezmi mi prosím http://www.koloshop.cz/…-160mm-.html. diky
ok
Tak jestli mohu, tak pls 2 x http://www.koloshop.cz/…-clanku.html do zasoby :-) Na predani uplne nespecham, takze nekdy treba u krbu nebo jinde…se domluvime, diky.
Snad na nic nezapomenu ;-)
Jedete zítra na běžkách? Já bych se klidně připojil, alespoň na začátek třeba?
Prygl na bezkach.
Uz nabijim svetlo
A nezatknou vás švestky? K hradu a zpět? V kolik je sraz?
A proc by to delali?
Jsem myslel, že je zavřeno kvůli těm bublinám.
Pisou velice vazne minena vystraha, ale nevim, jak moc je to vlastne jeste aktualni, dnes tam bude v noci –10 a zitra ma byt jeste o stupen min, takze predpokladam, ze led zase pribyva…
Včera kolem desáté večer jsem to jel od přístaviště asi půl kiláku za lávku a pohoda. Otáčel jsem se protože jsem jel jen na rychlou vyjížďku a za lávkou už ten povrch není žádná hitparáda (pro skate, klasická trasa byla mimo aktuální tok řeky a při tom mizerným světle se zdála v pohodě)
Taky jezdívám jen po lávku. Dneska asi pojedu zas :)
Taky se tam odpoledne chystám. Věšinou to ale točívám ještě o kousek dřív před tou zatáčkou, na ledě je to tam dost rozdrbaný a přes ten břeh to taky není nic moc na skate.
Navíc si teda uvědomuju, že zrovna v těch místech je pod ledem asi celkem proud jak je to tam relativně úzký :(
přibývá z te bubliny pod ledem? sem myslel ze led je nejpevnejsi na hladine vody, kdyz voda odtece zacne se hroutit pod vlastni vahou… no a logicky nezesiluje kdyz tam nic není…
Nevim, mozna jsem neco nepochopil, ale mam zato, ze behem tech par dnu co bylo pres den kolem +5 do prehrady pritykala teplejsi voda, ktera led odspodu rozpoustela hlavne v te casti, kde to jeste trochu tece.
Neni mi ale uplne jasny jak by se ten led mel dostat do vzduchu, pokud nemanipulovali s hladinou. Vzdyt ta voda tam furt prityka.
tady padla otazka na biblinu takze tvoje teorie na pritoku se mi do kramu moc nehodí. :) nemam rad tvoje ustavicny vrkani:)
Tak si trhni :-P
I zde se mi zdáš nějaký přecitlivělý.
To je to staromladenectvi
Bublina vznikne pod tenkým ledem z plynu, který se uvolňuje z těch sraček, které se tam usadily. Led pak přibývá logicky pouze pod bublinou, kde ti na nic není, že.
Na nic neni mozna pro bruslare, kterej to proslapne do te bubliny a da si na drzku, ale i tak mu asi neni jedno, jestli je pod bublinou voda nebo led. Na bezkach nepredpokladam, ze bychom se do nejake bubliny proborili.
Nicmene na fotkach MP cca tyden zpet jsou diry v ledu az durch do vody, coz predpokladam, ze pri soucasnym mrazu uz zase zamrzlo.
kdybys mel kvalitu ledu kontrolovat, taky se budes radej zichrovat, nez se pak dohadovat kvuli nejakymu troubovi, ktery se probori. ;-)
K hradu a dale do Bityny
Proc jsi nedorazil?
V kolik budes na Priglu ? Ja opet v cca 16:00.
Pokud mi to neujede jak minulej tyden, tak taky tak.
Tak 16.00 dnes nestiham.
Arrivederci soudruhu.
Uzijte si to ;-)
Skol soustruhu :-)
http://www.prygl.net/. Vzpomínám před lety jsme jezdili z Komína přes Medlánky kolem Baby na golf taky.
Bylo o malinko vic snehu, no. Ted by to bylo na kamenacky.
prý je to docela dobré v Jinačovících na golfu, nezkoušel někdo? chci tam jet v sobotu
„Golfové hřiště v Jinačovicích, 2,2km okruh na hřišti dřevěná, na bruslení i klasiku celý okruh. Sem tam vyčuhuje tráva, ale dá se i na nových běžkách“
Dnes fabelhaft, soudruzi. Jsem se tam od 16ti do tmy uclassil do bezvědomí..:)
Možná na sobotu by mohli opravit stopu na sjezdu dolu k zadnímu kiosku/pergole, protože mi to dnes nejezdilo až k němu, jak jsem zvyklý no…:)
to by šlo, v so vyzkouším :)
Zítra tam taky zajedu, tak třeba se potkáme :-)
Za mě super, zítra repete :-)
Já byl nakonec dopoledne s Tomášem na poli u lomu a odpoledne celá rodine brusle na přehradě.
btw na přehradu na brusle moc nedoporučuju. Problém zaparkovat úplně stejně jak v létě a ten odfrézovanej okruh je hrozně hrbatej a hafo lidí. Mnohem lepší je to tam na běžky.
Kolik tam těch stop je? Na stránkách mají tohle:
"Info 18.1.2017:
Od 16. 1. 2017 je na Kaskádě opět otevřeno.
Stopy pro běžkování nejsou optimální, stav pro běžkování stále není ideální. Nedočkavé běžkaře však prosíme, aby se případně drželi v předpřipravených pásech na hřišti Dřevěná.
Děkujeme za ohleduplnost ke hřišti."
Jejich FCB včera:
AKTUÁLNĚ: PARÁDNÍ BĚŽKOVÁNÍ NA GOLFU U JINAČOVIC
Je to tak, já dávám 90%. Na 100 by stačilo projet ten zadek pod lesem znovu, protože tam lyžaři rozplužili stopu no..:)
Včera 20km, dneska 20km, za mě dobré :-) je fakt že místama ty stopy nebyly žádná sláva, ale na „brno“ dobré
Má cenu jet zítra na běžkařskou? Nebo už je to tam zničený? Šumbera už je negativ.
V utery to jeste slo, jelo to perfektne, ale misty jehlici/vetyvky/hlina.
jj, dneska jsem tam byl. Rozhodně je na začátku lepší jet ve stopě hned u silnice, tam skoro oraniště není. Kdybych měl víc času, tak bych to poprojížděl víc.
Skoro si říkám, jestli radši nevzít Tomáše místo zítřejšího tréninku radši na běžky třeba na kaskádu. Dokud to ještě jde…
U těch Račic je to dobrý a navíc se můžete i kochat.
Tady ta romantika se západem slunce taky není špatná :-)
Dneska dalších 10km s Tomášem.
Kde je nejlepší nástup na ty Račice?
To se zeptej polky, já tam používám kolo, takže to mám jednodušší. Asi od Račic, dojedeš autem na to parkoviště pod Černovem, nebo z Jedovnic – přes Lipový kopec na ten hřeben, nebo po červené do udolí. Pokud pojedeš do Račic z Buku, tak pozor na tu dvojitou, silně utahující zatáčku, ta tlustá auta to nedávají zrovna hladce a na jedno otočení volantem. :-)
Chápu, kombík se u toho může zapotit, v mojí motokáře to ale půjde parádně. :D
Ja tam byl dnes taky a mam z toho takove rozporuplne pocity. Zacatek pole kolem silnice je naopak uz i tak dost orba :-) a az pak po 500m se to spravi a je to pekny, ale sralo me to casty sdelavani a nasazovani kvuli silnicim. Zajel jsem pak i do lesa, tam je dost bordel a rozdupany kopytama, ale celkem to slo. Nad Ochozem a kolem Spaleniska nejlepsi, po cyklostezce se da spis dobre bruslit, ale lehka stopa tam na kraji je. To pole je asi precejen lepsi, i kdyz se tam clovek mota vylozene na petniku. Jel jsem totok.
Ja jsem to jel takto. Odjizdel jsem pak spodem kolem paintballu a uz bych jinama priste nenajizdel. Teda pokud nebudu liny a nedojedu na kopaniny autem. :) Nejlepsi bylo to zadni kolecko kolem cesty ze stare lisne. Ja v tom mam jasno, my jdeme bezkovat. :) To se musi vyuzit.
Tak jo, my jdeme taky běžkovat. Budete na tom poli?
Urcite, maximalne to zkusime nekde do lesa smerem na ochoz. Ale co sem se byl dnes mrknout na zacatek cyklostezky tak tam to bylo spatne.
Zacatek je horsi, ale pak se to da.
edit: blbě zařazeno
..
Jinak včera a dnes absolutní fantazie na Čeřínku a okolí (hodina z Brna, křišťálový vzduch, skvěle upraveno, spaní poblíž).
Sobota běžky viz trasy N.Hojkov, dnes skialp Čeřínek – Čertův Hrádek a zpět. To je ten kopec na obzoru obr1.
http://www.lyzarskejihlavsko.cz/…y_hojkov.php
Potvrzuju paradni podminky kolem Jihlavy. Byl jsem Ct az Ne na bezkach na Jihlavsku a parada.
Kolem Olešnice se včera dalo všude, na nejvyfoukanějších místech s trochou opatrnosti.
Zítra tradičně a v tradiční čas.
Pod dnešku snižuji rating Kaskády z 90+ na 40–
Místo aby to projeli vedle, tak to nechali rozdupat na sračky..:)
Dneska jsem tam byl taky a nechápal jsem co vás na tom tak uchvátilo. Klajda je o dost lepší, co se týče sněhu ve stopě. Navíc na Klajdě nejsou tak adrenalinový sjezdy :-)
Sjezdy na golfu jsou v poho, sice byl jednou Hapalainen ale jinak když trochu potlačíš pud sebezáchovy tak to jde :-D
Přesně…a když je sťopa:), tak frčíš bez šlápnutí až do levého zadního rohu…dobrá máza ovšem podmínkou:)
Kdo tento ctvrtek?
Nabizi se hned nekolik moznosti:
Na brusle se vykašlete, z toho okruhu budete zklamaní.
Led spatnej?
Hrozně hrbatej. Navíc pochybuju, že to má 2km.
2 km to má.
Ma to 1800 m, ale jinak mas recht, za moc to nestoji, myslel jsem, ze to je prohrnuty na led, ale neni, je na tom 2–3cm vrstva snehu a spousta hrubokych ryh, do kterejch kdyz se trefis brusli, muzes si dat pekne na drzku.
má to 1900:) a je to na h..ovno
Jestli je to na h..ovno, tak je 1880m zbytečných :)
Gratulace k bedne! ;-) A Zdenal taky pekne, neklouzalo to moc?
Díky. První kilák jsem to napálil na 3:30 seKund, pak trochu závěje, v nich jediná stopa a ojíněný haluze, ( to byl největší dojeb, páč jako první jsem to na sebe všechno votřepal . Žduchačka až do cíla, kde jsem to o 2 seKundy projel. Příště mu to vrátím :)
Gratulujeme.
Tady tento tyden teda chcipl pes :-(
kdyby jen tady :)
nejakej picus z botanicke primo na prechod pro chodce. mel jsem ho dorazit kdyz uz je nacatej.
Takže jsi porušil vyhlášku a nedals mu přednost? To je tak za 2 tácky a dva body :-) Navíc jsi to teď psal za jízdy do telefénu – další 4 body
jelikoz jezdim po katolicku tak to stihnul prede mnou. a pisu jen kdyz stojim.
Takže onen bicyglista objektivně zhodnotil situaci a pak bezpečně přejel komunikaci? To pak ofšem nenastal žádný důvod ke stížnosti, nelze přece vždy čekat na klobouka z lontu, až milostivě přejede, to by se nám tady ta doprava zastavila
jizda po prechodu je objektivni dopravni prestupek bez ohledu na to jestli jedu jak klobouk nebo jak zavodnik. zrovna jsem na to chtel šlápnout. skoda ze ti to nevyslo na to cerveny vito. :)
Železnej dědek woe :-)
To jako že porušil:
*§ 5 (2)
To asi ne :D A vyhláška to už taky nějaký pátek není ;)
Dnes opět orgie 50 min od Brna:)
http://www.topky.sk/…esiel-chlapa-
ta zraneni mi neco pripominaji. :-)
Tož zítra v tradiční čas na tradičním místě. Ledy jsou pryč a při rozumném tlaku v pneu se dá projet vše.
Si děláš srandu, nebo nemáš v práci okno?
to chtel dat do vtipu… :)
Nějaká kchurva si zaplatila počasí, aby se prodalo víc fatbajků.
Tak kdo byl dneska kolmo v rachote?
Dnes večer jsme za svitu čelovky ve 13 lidech sešli pěšmo Obřaňák a bez úrazu prosím :-).