Video Canyonu z Eurobike si6.mtb-news.de/eurobike2006/eurobike2006_canyon.mov (.mov, Quicktime 7, 22 MB)
Video Canyonu z Eurobike si6.mtb-news.de/eurobike2006/eurobike2006_canyon.mov (.mov, Quicktime 7, 22 MB)
Tohle je ten správnej canyon, áno…
Moc pěkné, líbí se mi :o))))))))))
Který ? ten Projekt 0.05 vypadá hustě, ale nejlepší je stejně Torque jen aby nestal balík…
Canyon pro me osobne dela kola co chytnou za srdce. O vikendu co jsem byl na SportLifu, musim rict ze mne nic nevzalo, ale tohle je parada.
Údajně 15.11 by se snad měli objevit nové modely…
Ta fotka nabořenýho rámu canyonu + křivost Torque rozpoutala zajímvaou diskuzu, už ji radši lockly Rahmenstabilität und Qualität www.mtb-news.de/…owthread.php?… „menší“ problém (u nových rámu torque 2006) img109.imageshack.us/img109/7466/dscf0109sw3.jpg další 666kb.com/i/aiyl2knayxet6b3gp.jpg ani to neskrývaj i na fotce z webu to jde vidět 666kb.com/i/aiykznttwxq7gqmh5.jpg tohle je už velký probléém si6.mtb-news.de/fotos/data/500/krumm_.jpg
Ty jo…kdyz to maj takhle na fotce, tak pokud ta fotka neni zkreslena, tak by to vypadalo na technologicky problem pri vyrobe uz…jinak ale takovej Ultimate silnicni – karbonovy provedeni je moc mnam :)
Nové modely se objevily…já čekám na ceny…
A je to tady jak přesně jak to slibovali !!!! Foto, cena, komponenty Canyon Preview 2007:...... www.mtb-news.de/…mdisplay.php?…
a já mám vybráno Torque FR 9.0 vypadá super, kompenty taky paráda a cena slušná (cca 77000kč) tak teď jen sehnat $$ pár měsícu počkat a… a máme jaro :-)
Hele super…taky o nejakym premyslim, ale nevim jestli objednat pres bikeexperta nebo rovnou ze stranek…
Přes bikeexperta to určitě nebude ani rychlejší a ani levnější :-)
No ja si taky myslim, a hlavne sem si to tak nejak pocital a vychazi to furt levnejc i s postovnym a tim jejich bikeboxem…
Právě a než se někde doprošovat a nechávat si nalhávat nějaký blbosti, tak si ho objednám přímo a v případě jakýchkoliv problému (nebude velikost, změny komponentu, termín) to řešíš přímo a oni ti hned odpoví. Jen to chce někoho kdo umí jazyk.
Jinak krabice se jemnuje BikeGuard a složit kolo musí zvladnout každy!! a mužeš hned vytrazit, kolo je celý seřízený v 100% stavu. Se mrkni na foto (z mtb-news.de)www.theif.nextradsl.cz/bikeguard.htm
Hmmm…koukam na to. Slozeni kola neni vubec problem kdyz na to koukam, ani nikdy nebylo..Spis budu muset oprasit nemcinu nebo nekoho kdo trochu lip sprechti. Hele je mozny ze mi ceny po prepoctu s postovnym a BikeGuardem vychazej tak o 2 litry min…
jj já myslel že euráč je kolem 29 a on je 28 tak snad vydrží
Nez bude jaro tak bude za 15 :-)…nebo za 35 :-(
Spíš na jaře budou tyhle dražší kola vyprodaný :-( Já chtěl taky ES7 a mám ES6ku
Komunikoval jsem s nima anglicky, mailem, vzdycky pochopili a byli rychli s odpovedi. Myslim ze objednat canyon primo z nemecka = spokojenost
No konečně tu křivou trubku začiná Canyon řešit (u modelu 07 už budou hlídat aby u prodaných kol, šla zasunout sedlovka) a Michal Staab (Canyon Produktmanager) letí na Taiwan, aby to šikmoocí vařily pořádně :-) www.mtb-news.de/…owthread.php?…
Jo BTW ty ceny jak moc sou officiální :-)?
To je moderované forum kde jsou zastupci canyonu a tohle postnul Canyon Produktmanager takže 100% offic
Canyon Bikes Forum des Bike-Herstellers Canyon. Es wird von Michael Staab und anderen Canyon Mitarbeitern betreut.
No jo dobry, jenom skoda ze tam nejsou uplne vsechny, snad to casem doplni
Vždyť se na začátku omlouvá, že nestihli dodělat nový web a bude to hotové do konce nasledujícho týdne.
No, ono pro nektere je nemcina srovnatelna se swahilstinou (pocitam se mezi ne take) :-) a tudiz to nemuseli postrehnout…
:-) já jsem na tom stejně, ale mám PC Translator a když to potřebuji přeložit pořádně tak sestru :-)
Mno, tak to je nadhera, nejvic se mi asi libi klasika serie XC nebo ES, to jsou mazlici:-), a az budou zverejneny komplet serie, tak se asi uslintam. Nerikam, ze nejsem se svou XC 4.0 nespokojenej, ale novy kolo je novy kolo:-). Jen na ten jinak formulovany napis znacky na ramu si zatim nejak nemuzu zvyknout:-/
Ten novy design neni opravdu nic moc a ES mi uz nejaky cas vrta v hlave.
A pro chrty mají nové karbonové herky co vozej nějací „Funiči“ :-))) www.mtb-news.de/…owthread.php?…
Jo jo moc pěkná Carbonová herka :-) fumic.aranex-provider.de/fileadmin/images/DOWNLOADS/07RaceBike_collage.jpg
a ten prevod, co ma zarazenej :)
XTR a X0 zvládne všechno! Trochu to nevychytali :o)
Je to vzadu třetí od vrchu – to se ještě může :-), ale je to asi hranice.
Baník pyčo!