ahoj, nemá někdo prosím ideálně v Praze a okolí canyon 2017 v tý jejich barvě blue- lime na který by se bylo možné podívat? Potřeboval bych tu barvu vidět naživo. černé už není a nechce se mi dávat 47000kč a být nespokojený s barvou… asi tak…
ahoj, nemá někdo prosím ideálně v Praze a okolí canyon 2017 v tý jejich barvě blue- lime na který by se bylo možné podívat? Potřeboval bych tu barvu vidět naživo. černé už není a nechce se mi dávat 47000kč a být nespokojený s barvou… asi tak…
zalezi co je pro tebe okoli, ke me to je 120km
taky jsem kupoval a cekal co prijde
A odkud jsi?A jak jsi spokojenej s barvou?
kousek od pardubic, puvodne jsem chtel cernou, ale uz nebyla, taxem vzal modry a nakonec jsem moc spokojen
kolo neni tak fadni jak cely cerny
rekl bych, ze barva predcila ocekavani a cerny bych uz nechtel, ale je to vec nazoru
Proc si vsichni kupujou Canyon? Kdyz to tady ctu tak se v tomhle forum stale resi reklamace prasklych ramu.
Protože to je v pravidelné slevě?!? :o)
„Stale resi reklamace prasklych ramu“
Resi to tady par lidi , chapu ze to nasere hlavne kdyz ti to rupne po 2 ale je to vec jednoho modelu a vzhledem k prodejum je to stale „v norme“
Kazdej at si koupi co chce, prasknout muze cokoliv
Mame dva grand canyony uz rok a bezproblemu. Tem muj dostava hodne naprdel a stale parada.
Koukni do fotek nasich bajku. Nemam pocit, ze maj vsichni Canyon. Ani v Rychlebkach, jak tu nekdo psal.
Prasklej ram tu resi jeden, maximalne dva lidi. A porovnej si, kolik lidi ten Canyon jezdi bez problelmu…
Na fotky jsem koukal,i videa na youtubu,ale je to takova specificka barva,ze bych byl radsi se podivat nazivo
Jeden dva lidi? No videl jsem jich tu uz x, jednak popraskane hlavove trubky, jednak zadni stavby celoper.
Spešl jeden a ještě staženej z goooogl fotek :-D :-D
něco k tomu kde bych viděl tu barvu nemáte?
Tak si ho objednej, mas 30 dni na vraceni.
Na barvu to nejezdí.
barva nejezdíííííííííííííí