Canyon prave vystavil nove graily a par endurace modelu kdyby na to nekdo cekal
Canyon prave vystavil nove graily a par endurace modelu kdyby na to nekdo cekal
Vlakna na Canyon i novinky 2020 tu jsou. Ale co…
Koukam, ze kartonovej grail porad vidi dvojmo a normalni rodla a predstavec nejdou objednat?
myslím ze se tu v pohodě uzivi jak tohle vlákno , tak snad i brzy vlakno canyon 2020 mtb…
jasne a jeste
Je tak tezky na to necumet kdyz Te to nezajima? Pokud to nebude nikoho zajimat tak to do vecera zmizi z hlavni stanky a budes moct v klidu spat tak klid :-*
Je tak těžký napsat do stávajících vláken ať pak člověk nemusí prolezat 10 vláken když něco hledá?
Pusu si nech pro starou.
A je těžší vyhledat existující vlákna a rozhodnout se, do kterých toto téma rozvinout, nebo prostě tohle ignorovat … odpověď asi znáš
Neznám, povídej…
B je správně… bohužel tak uvažuje 90% uživatelů
Extra vlákno na silniční Canyon kola by ani nevadilo. V tom obecném se řeší z 95% jen horsky kola, který jdou mimo mě, tak už to vlákno vůbec neotviram.
par poznatku
Kde jsi nasel ty modely s kolama Fulcrum?
https://www.canyon.com/….0/2508.html?…
Zbytek endurace zustava stejny z lonska, takze celkem nuda
Aha. To jsem ani jsem nevedel, ze maji model s rafkovymi brzdami.
Cena stoupla docela vyrazne, u SLX na Di2 o asi 17000, co je priblizne 10%.
Nove Endurace modely jsou vsechny vybaveny power metrem. Quark u eTap sestav a Shimano PM u Dury di2.
Vetsina jich wattak nema. Jen ty nejdrazsi…
Jo pardon chtěl jsem napsat všechny CF SLX modely, krome rámových samozřejmě :))
Novej Aeroad CF SLR ktery testuje MvdP
Podle tabulky UCI ten ram bude mit oznaceni Aeroad CFR.
Koukám jak ma kokpit bez bowdenu hezky vnitrkem. U zadneho modelu co aktualne prodavaji to takhle nenabizeji (na rozdil treba orbea to nabízí).
Hlinik je mrtvý.
Přesně tohle v karbonu mam , akorát model 2018 a mužů jen doporucit
Mám dotaz ohledně silnice od canyonu. Váhám mezi dvěma modely ultimate. Stojí za to si připlatit a vzít tu dražší? Je tam lepší sedlovka, sedlo, řídítka, kola. Sada 105 vs ultegra to neřeším na tom mi nezáleží. Nebo koupit tu levnější, kola z ní prodat a zainvestovat do nějakých lepších? Nemůžu se rozhodnout. Prosím jiné modely nenabízejte chci ráfkové brzdy. Díky
Tak to potom resis fakt blbosti. Riditka jsou sice lepsi ale jak pro koho. Kdyz budes laborovat s posedem tak mas smulu. Kdyt chceš dat garmin svetlo na aero riditka tak taky mas smůlu.
Lepsi kola? Ono je jedno jaka kola, na oba si koupíš pak casem lepsi karbonova aero? Uvidis.
Sedlo a sedlovka jsou taky dost individuální a muzes si sam vyměnit. Jestli nelpis na ultegře tak je volba jasná. Me se ale treba líbí nejvic ta moviestar modrá ale to je věc vkusu.
Resil jsem to same par mesicu zpet a byl jsem pevne rozhodnutej pro tu osmicku
za ty penize mas
Kdybys to vzal po jednom tak za ten cenovej rozdil se to urco vyplati, ale jako zalezi co od toho chces
Ja nakonec koupil bazarovy slx a je to spica.
Jakou máš velikost slx a měříš?
200cm, rozkrok 98cm a 3XL – dnes to odpovida te nejvetsi co nabizi
Já mám 200cm 95,5 rozkrok a plánuji 2XL Endurace.....což si myslím po všech měřeních mělo být v pohodě.
Rád bych si na to před objednáním sednul. Myslíš, že bych mohl zrovna na tvojí verzi? :)
Jestli jsi z PRG tak klidne, ten endurace 2XL predpokladam ze s kotoucovejma brzdama, protoze ten na rafkovejch je malej na 2m. Kazdopadne kolo je ted v servisu, ale do tydne dvou snad bude doma.
Jinak pak tu ma Pikacu Endurace 2XL a byl ochotnej kdyz sem to resil s nabidkou vyzkouseni, zalezi odkud jsi :)
Tak super, jsem z Prahy. Tak se ozvu příští týden. Díky!
Mohu se zeptat kolik při této výšce vážís?
100kg