Rad bych se dotazal nekoho, kdo ma osobni zkusenosti s vystavenim objednavky na kolo CANYON, co vsechno obnasi veskera operativa s objednavkou, upresnenim (vyber modelu, popr. specifikace komponent jako je delka predstavce, barva kola, atp.), jak dlouho trva vyroba (sestaveni) kola, jak dlouho trva doprava (udajne cca 10 dnu, jak nekdo psal v historii), v jakem stavu sestavenosti kolo prijde, jsou-li obsazeny naplne (provozni kapaliny), jakym zpusobem se resi pripadne reklamace, do jake miry mohu pripadnym neodbornym sestavenim kolo odrovnat (dotaz smeruje k blbuvzdornosti dodane podoby setu), atd. Podstata – hodlam rozsirit kolovy park o model Nerve AM 5.0, nevidim ale duvody k tomu, aby mi kolo doma pres zimu stalo (v zime opravdu nejezdim) a vazalo mi takto financni prostredky. Kdy by zhruba byla nejvhodnejsi doba k umisteni objednavky, abych kolo dostal nekdy na jare (cca duben) pri zohledneni vyrobnich moznosti a flexibility vyrobce? Zaverem dekuji vsem, kteri maji opravdu co rici k tematu, nemyslim, ze ma vyznam marnit cas vykriky „cti historii“ (z valne casti jsem ji cetl, nicmene nikde jsem nenasel uceleny souhrn odpovedi na me dotazy). Diky a preji vsem nejen na BF zdravi, stesti, pohodu a neco malo osobnich uspechu v roce 2008. Yarda.