Canyon Neuron CF 8 vs RB TR 120 / SET TEAM+

43 nepřečtených
  • breyla

Nazdar všichni, pomozte mi prosím rozřešit dilema. Po dlouhý době se chystám na nový bike a těžko se rozhoduji mezi těmito dvěma stroji.

Poradí někdo?

https://www.canyon.com/…-8/2629.html?…

https://www.rb-bike.cz/…0/team-plus/

0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • breyla  

Přesně.

0 0
    • hawrda  

Přečetl bych si vlákno praskající Canyony:).

0 0
      • Metrick  

To se ale týkalo Al Spectralů. Pochybuji, že počet prasklých karbonových neuronů bude na BF výrazně převyšovat počet prasklých třeba RB Banditů :o)

0 0
        • hawrda  

No jo, já vím.Jsem zaujatej:).

Já bych šel do RB.

0 0
        •  
          0 0
    • breyla  

Praskaj všechny rámy, navíc canyon na ně dává šest let záruku. Kdo ví co s náma bude za šest let. Já myslel který byste si víc užili, holt jsem nerozhodnej. Srdce je samo RB, ale ten Canyon, A výbava?

0 0
      • filipino_23  

jakoze Canyon schvalne dava taku dobu zaruky na ram kvoli praskaniu? Co potom Specialized, Orbea,…?

0 0
      •  
        0 0
    • Velomiwookie  

Dyt to rb vypada jak z devadesatek vedle toho canyonu

0 0
    • Beskyd  

Měl jsem podobně dilema. Rozhodoval jsem se mezi novým Qayronem Carma mk2 a novým RB TR 140. Srdce mě táhlo k tomu RB, tak už ho mám doma a jsem nadšen. A přístup v RB je naprosto unikátní, doporučuji RB

0 0
    • MéďaPusík  

RB musíš mít opravdu rád, aby sis ho koupil, jiný důvod ke koupi nechápu. Je to vzhledově hrozné retro. Já bych vzal Canyon uz jen kvůli tomu, že je to karbon. Pokud to někam špatně zahodíš, karbon opravíš poměrně lehce a levně, hliník je neopravitelný.

0 0
    • Lubka6  

U RB je retro vzhled a u Canyonu geometrie.

Canyon bude svižnější na rovinkách a do kopce, to RB bude víc na blbnutí.

Záleží kde a jak na tom budeš jezdit.

Já osobně bych si koupil to RB

1 0
    •  
      0 0
    • mm  

Co aspekt pridrhavajicich kluznych pouzder zadni stavby. Pokud je tento aspekt zminovan i v pratelskych recenzich, povazuji tu vlastnost za no-go v teto kategorii kol.

0 0
      • MirosPikos  

Prosím?

0 0
      • Beskyd  

Mám ho doma a ze by se kluzne pouzdra zadrhávala jsem si teda nevšiml. Chodí to moc hezky.

0 0
      • krabica  

V jakých recenzích?

0 0
        • Beskyd  

Na bike and ride psali, že zadní stavba potřebuje do zdvihu trošku pošťouchnout (efekt kluzných pouzder).

0 0
          •  
            0 0
    • filous  

Já bych zvážil, jestli chci jezdit spíš maratonsky(Canyon) nebo spíš trailove – RB (spíš trpět nahoru než dolu). Neuron už má na dnešní dobu hodně konzervativní geo. RB je díky pozdnimu vydání poplatný aktuálnímu standartu.

0 0
      • nomecz  

Pridal bych do vyberu Trence v pripade preference dolekopcom

0 0
    • breyla  

Díky všem za, v mnohém, cenné příspěvky. Zvláště filous, tak bych si to taky vykládal a nomecz za upozornění na Radony, sexi kola.

Nechám to zrát přes vánoce a novej rok rozhodne.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.