Nazdar všichni, pomozte mi prosím rozřešit dilema. Po dlouhý době se chystám na nový bike a těžko se rozhoduji mezi těmito dvěma stroji.
Poradí někdo?
Nazdar všichni, pomozte mi prosím rozřešit dilema. Po dlouhý době se chystám na nový bike a těžko se rozhoduji mezi těmito dvěma stroji.
Poradí někdo?
Přesně.
Přečetl bych si vlákno praskající Canyony:).
To se ale týkalo Al Spectralů. Pochybuji, že počet prasklých karbonových neuronů bude na BF výrazně převyšovat počet prasklých třeba RB Banditů :o)
No jo, já vím.Jsem zaujatej:).
Já bych šel do RB.
Praskaj všechny rámy, navíc canyon na ně dává šest let záruku. Kdo ví co s náma bude za šest let. Já myslel který byste si víc užili, holt jsem nerozhodnej. Srdce je samo RB, ale ten Canyon, A výbava?
jakoze Canyon schvalne dava taku dobu zaruky na ram kvoli praskaniu? Co potom Specialized, Orbea,…?
Dyt to rb vypada jak z devadesatek vedle toho canyonu
RB je pro fajnšmekry
Asi se při návrhu nechali inspirovat citybajkem Liberta 24 :)
Měl jsem podobně dilema. Rozhodoval jsem se mezi novým Qayronem Carma mk2 a novým RB TR 140. Srdce mě táhlo k tomu RB, tak už ho mám doma a jsem nadšen. A přístup v RB je naprosto unikátní, doporučuji RB
RB musíš mít opravdu rád, aby sis ho koupil, jiný důvod ke koupi nechápu. Je to vzhledově hrozné retro. Já bych vzal Canyon uz jen kvůli tomu, že je to karbon. Pokud to někam špatně zahodíš, karbon opravíš poměrně lehce a levně, hliník je neopravitelný.
U RB je retro vzhled a u Canyonu geometrie.
Canyon bude svižnější na rovinkách a do kopce, to RB bude víc na blbnutí.
Záleží kde a jak na tom budeš jezdit.
Já osobně bych si koupil to RB
Co aspekt pridrhavajicich kluznych pouzder zadni stavby. Pokud je tento aspekt zminovan i v pratelskych recenzich, povazuji tu vlastnost za no-go v teto kategorii kol.
Prosím?
Mám ho doma a ze by se kluzne pouzdra zadrhávala jsem si teda nevšiml. Chodí to moc hezky.
S čím máš srovnání?
Jeffsy 29 comp s Fox DPS performance.
Ale je fakt ze každý má míru vnímání odpružení jinou. Za mě je to v poho.
V jakých recenzích?
Na bike and ride psali, že zadní stavba potřebuje do zdvihu trošku pošťouchnout (efekt kluzných pouzder).
Já bych zvážil, jestli chci jezdit spíš maratonsky(Canyon) nebo spíš trailove – RB (spíš trpět nahoru než dolu). Neuron už má na dnešní dobu hodně konzervativní geo. RB je díky pozdnimu vydání poplatný aktuálnímu standartu.
Pridal bych do vyberu Trence v pripade preference dolekopcom
Díky všem za, v mnohém, cenné příspěvky. Zvláště filous, tak bych si to taky vykládal a nomecz za upozornění na Radony, sexi kola.
Nechám to zrát přes vánoce a novej rok rozhodne.