Má někdo zkušenost s tímto tacho? Zajímá mě spolehlivost záznamu v aplikaci, spolehlivost spojení s tacho včetně snímačů ve spojení s telefonem., android 5, přípsdně 6. Delší záznamy, cca 4–6 hod v kuse. Díky
Má někdo zkušenost s tímto tacho? Zajímá mě spolehlivost záznamu v aplikaci, spolehlivost spojení s tacho včetně snímačů ve spojení s telefonem., android 5, přípsdně 6. Delší záznamy, cca 4–6 hod v kuse. Díky
Já ho mám, ale zatím bez provozních zkušeností. Nechci ho ale používat s telefonem, resp. chci jezdit v režimu s přímo napojenými senzory a mám s tím problém. Pořídil jsem Magene senzory (jeden na rychlost, druhý kadenci), ale nedaří se mi je zprovoznit. S iPhonem je spojím, vidím je i v aplikaci Cycling od Cateye, ale propojit je s tacho již neumím. Nemá s tím někdo zkušenosti?
Jednom doplním, že jsem nahradil původní senzory Magene senzory od Wahoo (Speed a Cadence) a ty fungují korektně. Magene se mi nepovedlo zprovoznit ani přes párování s Androidem, kdy se správně v direct módu nastaví na rychlost a kadenci, ale data prostě nejsou zpracována. Při párování přímo s počítačem se v obou režimech senzor identifikoval jako senzor výkonu.