Čeho chcete dosáhnout v r. 2025?

127 nepřečtených
  • Radez

Čau,

navazuji na předchozí vlákno pro r. 2024

chtěl bych se zeptat, jestli máte nějaký cíl, co se týče kola pro následující rok?

Primárně mě teda zajímá jestli máte nějaký cíl ohledně výkonosti – ujet trasu/závod x,y v určitým čase.

Stát poprvé/zase na bedně, nebo se vůbec zůčastnit nějakýho závodu atd.

Dojet s partou/rodinou k moři nebo k babičce do jinýho kraje/okresu/měs­ta..

(Kdo z nás pak bude na konci roku ještě živej, tak pak může zhodnotit, jestli cíle dosáhl.)

Případně jestli máte nějaký jiný cíl, který se týká nějakýho jinýho sportovního výkonu – uběhnout maraton, vyšvihnout human flag, udělat x kliků na jedné ruce…, jít se konečně potápět do zamrzlýho rybníka, když trénujete ve sprše od jara (udělat z toho kůl fotky na internet :-))…

Nepiště sem, prosím, něco, jako postavit barák, koupit/prodat akcie – čehokoliv atd.. politice, válce a jiným tématům se věnuje dost jiných témat.

3 0
    • novas752  

400h jízdy. Letos ani loni se Covidový léta překonat nepovedlo, snad to vyjde příští rok.

1 0
    • peter3531  

absolvovat zavod transpyrenees race, na ktory som sa prihlasil, dokoncit to za menej ako 5 dni bude uspech, alebo sa len dostat do ciela vlastnymi silami :)

0 0
    • Jason Voorhees  

…radši nic.

3 1
    • va-bo  

Dožít se Silvestra 2025 ve zdraví.

29 0
    • Enron  

V ideálním případě dokončit všechny závody, na který jsem přihlášenej – Vabank, Moravia Divide, Loudání (to mám jako hlavní cíl sezóny), Bike Paradise (když to vyjde, tak to dát nonstop) a Bohemia Divide (stáhnout čas třeba o den). A teda přežít plánované vyjížďky s Mohym :-D Ale hlavně se kolem bavit.

2 0
      • Mohy  

To neprezijes:)))já mám v plánu French Divide ( ideálně top 5) a možná Bohemku( ideálně bednu) ale jaká bude realita…

1 0
        • Enron  

Budu ti muset připomenout, že nejedeš a Marglem :-)

0 0
    • iron.hide  

Tak snad znovu 10 tisic km na mtb. Tento rok sa mi to podarilo, i ked trochu na ukor vyskovych. A tieto vyskove aj teraz behom vianocnej dovolenky kazdy den v kopcoch dohanam, i ked sa mi moc nechce :D

0 0
      • kejda  

Mírné lhaní na discordu tě už nebaví?

0 0
        • iron.hide  

.

1 0
          • Melvin  

Na biku bych čekal trochu jiný poměr nastoupaných metrů na km. Každopádně pěkný výkon.

3 0
            • iron.hide  

Nj, velmi malo. Ale do konca roka je este par dni, aspon tych 95k stihnem.

Inak je to kvoli tomu, ze som cely rok nahanal stvorce Stathunters, a my tu mame skoro do vsetkych smerov rovinu. Bola to moja zabavka co ma tento rok drzala na biku, a len vdaka tomu som dal tu desinu km.

Z 9×9 som to vytiahol na 28×28, a v novom roku snad pokracujem, i ked uz mam vsetko daleko :)

1 0
              • Jezevec70  

Jak to vypadá s vojenským prostorem okolo Tureckého vrchu? Vidím, že ho máš projetý. Když hledám na netu, tak by měl být celoročně uzavřený. Dá se tam jezdit nebo je to problém?

0 0
                • iron.hide  

No prave nemam ho prejazdeny, iba po obvode. Casto tam strielaju a je tam zakaz, pokuta tusim 500e. Je to ta cista plocha vlavo hore od toho bieleho okienka.

Po ten jeden stvorec v jeho strede som siel offroad peso. Bike som nechal v hustine vedla cesty, a potom kolmo nadol peso offroad cez les, cca 200 metrov.

Inak este pred 15 rokmi som ten VO jazdil s kamosmi dost casto, ale nemam z toho ziadne gpx zaznamy.

Takze zaverom – neodporucam ti tam jazdit, a asi radsej ani chodit peso. Je tam trvaly zakaz pohybu. Ak chces vsak VO, tak kusok vedla je VO Zahorie, obrovska plocha plna borovic a piesku :) je tam vzdy krasne a plno zveri, jazdim tam velmi rad. Tu je harmonogram kedy tam moze ist verejnost:

https://www.mod.gov.sk/…ych-obvodov/

0 0
    • Esi  

Dožít se ve zdraví Silvestra 2025, nejezdit alespoň 300h na kole pokud mozno bez vážných karambolu a srážky s blbcem. Ještě bych prosil nějakou chutnější vodu do ostřikovačů pro frustraty kteří když vidí cyklistu tak si nemohou pomoct a musí ho osvěžit

4 0
      • Kouba_2005  

Ideální je jít do nového roku s takovými předsudky. Měl sis přát raději knihu a věnovat se samostudiu.

0 2
    • michomin  

Určitě se dožít roku 2026. Jeden nikdy neví, jestli za rohem nečeká někdo s velkou kudlou.

2 0
    • blackboy007  

Najít si práci jsem od prosince 2024 na UP a jezdit na kole a doufám přítelkyni

8 0
      • Kouba_2005  

Držím pěsti!

1 0
      • Pepa Hrabačov  

To máš přesně rok zpoždění. Mně vyhodili loni koncem listopadu. Takže UP od prosince 2023 :-))) Půl roku na podpoře a krásných 20 T pohodových kilometrů :-)

5 1
        • jIrI___  

Tohle je aspoň správný zdravý přístup. Ne být nervózní z toho, že měsíc nemám práci. Život není jen o honění se za kariérou.

2 2
          • cyklista86  

Tak chapu to u lidi co maji treba deti a hypoteku. To si ani ten „volny cas“ kdyz nepracuje neuzije, protoze jen mysli na to, aby sehnal ten prijem. To asi neni pripad Pepy a tak si muze to volno uzit. Cyklistika je jeste super v tom, ze kdyz uz to kolo a vybavu mas, tak to v provonani s ostatnima konickama nestoji skoro nic..

2 6
            •  

Cyklistika nestojí skoro nic… Pobavils. Zvlášť, když lezeš na BF.

6 4
              • cyklista86  

V porovnani s ostatnima konickama jsi zapomel dodat. Proste je plno konicku, sportu, kde musis vysolit urcity obnos penez aby jsi ho mohl vubec zacit provozovat. To u cyklistiky kdyz uz mas kolo a ostatni vybavu jak jsem psal nemusis. V tom je cyklistika super. Muzes jezdit a uzivat si pohyb v prirode na bazarovce za 20 tisic stejne jako typek na s worksu za 350. Jen si nemuzes letat nekam na druhy konec sveta aby se projel.. To ze ty nebo nekteri tady daji do cyklistiky raketu neznamena, ze to je nezbytne nutny.

6 6
                • Azmir  

Si sám tak trochu protiřečíš. Všude máš vstupní náklady a pokud se je u cyklistiky rozhodneš zanedbat, jasně že vyjde levně. Když si koupím kompletní golfovou výbavu a členství v klubu, tak pokud tuhle vstupní investici zanedbám, tak mě to bude stát jenom benzín na green a bude to ve výsledku super levný sport.

1 2
                  • cyklista86  

Tak znovu i pro lidi jako jsi ty aby to pobrali. Kdyz mas kolo a vybavu a jsi na pracaku, takze se musis uskromnit, tak muzes klidne pul roku jezdit a dat do toho nula nula nic. To asi nemuzes udelat v pripade ze tvuj konicek je jezdeni na okruhu na motorce. Ty jsi popsal dalsi sport, ktery teda nemusi byt tak drahy kdyz uz mas vybavu, ale zase musis se tam nejak dostat a zaplatit vstup. To proste u cyklistiky nemusis. Nemusis se ani stavovat v cukrarne a platit 200kc za kafe a zakusek a pod..

11 3
                    • Azmir  

Vybíráš extrémy, kolik lidí má jako sport jízdu na motorce na okruhu? Jízdu na motorce budiž, pokud máš motorku, platíš jenom benzín. Platí to skoro na vše z běžných sportovních aktivit, nevím proč by se to mělo vztahovat konkrétně na cyklistiku, jako že je v něčem výjimečně výhodná oproti jiným sportům, když už „máš výbavu“. Není.

2 1
                      • cyklista86  

„jenom benzin“? Tak znovu. Kdyz si na pracaku a mas kolo, tak muzes byt denne celej den na kole a platit si jen jidlo. Vyzkousej to jako motorkar co nema na rozhazovani. projedes se 2× tydne a nazdar.

1 5
                        • oberleutnant Weiss  

Když jsi na pracáku a už máš raketu, dres, míčky, parťáka a roční permici na kurt, tak tě ani tenis prakticky nic nestojí:-) Když už máš výstroj, parťáky a jsi na pracáku, ani hokej tě skoro nic nestojí:-)) A tak by se dalo pokračovat do aleluja. Prostě když už máš vybavení, spousta koníčků, zdaleka ne jen cyklistika, tě skoro nic nestojí. A o tom je, řekl bych, Azmirův příspěvek…

7 1
                          • cyklista86  

Ale muj point byl i v tom, ze cyklistiku se muzes uzivat do aleluja. Muzes se klidne sebrat a jet si nejaky bajkpaking. Na hokej jdes 2× tydne na hodinu a co dal kdyz nemas prachy? Hledis z okna ne bo do monitoru.. Chapes to? Hajkovani, jezdeni na kole, rybareni a pod.. Proste pokud tohle je tvuj idealne stravenej cas a zaroven nemas moc na rozhazovani tak v tom neni velkej problem. To opravdu o vetsine konicku rict nemuzes.

2 5
                            • Hagner  

Hele já nevím ;-) Mám vybavení a stejně, když jsem na pracáku, tak Francie a Mallorka taky není zadarmo :-) ale jak píšeš, zase má člověk ten čas :-D

0 1
                            • Esi  

Ale to třeba takový běh je ještě levnější sport a to už vůbec nepočítám ty vstupní naklady

3 1
                              • cyklista86  

Ano ja zminil hajkovani coz je defakto to same co se vybavy tyce jen s tim rozdilem, ze chodit muzes klidne celej den. Beh je intenzivnejsi, takze si das hodinu a nazdar. Ja sem vybral to co se da provozovat dlouho. Kdyz ses na tom pracaku a mas plno casu.. :)

0 0
                                • Melvin  

Běhat můžeš i několik hodin. A když už ne, tak třeba turistika či nordic walking.

1 0
                                  • cyklista86  

Bavime se o tom samem nordic walking, hiking. Jeste napis dalsi koment o indianskem behu treba.. :)) Jinak pokud jdes hajkovat, tak je to casto treba na pul dne a vic. Pokud si des zabehat tak to je pro bezneho cloveka radove mnohem mnohem kratsi zalezitost. Ale to by zase nebylo BF, aby se nekdo nesnazil o nejake dohadovani o nicem co.. ANo behani je dalsi „levny“ konicek. Ja nepsal ze neni. Tak nevim o co ti jde..

1 5
                •  

Jsem pomalu nezažil jízdu, aby mě v hlavě nešrotovalo, co vše potřebuju lepčejší. Kolo se dá tunit stále do zblba narozdíl od jiných věcí.

1 1
                  • cyklista86  

To je ale tvuj problem a ne kazdy to tak ma nastavene. Stejne tak jak potkavam vystajlovane menegery s vybavou za statisice, tak potkavam cyklisty kteri jezdi na kole ktere by ses nebal nechat nezamcene pred albertem a stejne si tu cyklistiku uzivaji uplne stejne. Takze pro tebe to je drahy konicek, protoze jsi postizeny tim, ze musis neustale neco vylepsovat. Tamhle Jarda je spokojeny se starou bazarovkou a pro nej to je levny konicek. Jestli to nechapes tvuj problem.

8 4
                    •  

Ono stačí nakouknout do vlákna výhodná koupě, co lidí nakupuje pi*oviny, co nepotřebuje.

1 1
                      • Kouba_2005  

Ano, ale když ty peachoviny kupovat nebudeš, protože na ně rozpočet mít akutálně prostě nebudeš, tak i přesto můžeš dál jezdit. Nebo ne? :-)

1 1
                        • cyklista86  

To vypada, ze musi pokazde vyjet s novyma destickama a retezem a cukr ve vode misto SiS gelu za 100vku by asi taky neprekousl..

0 3
                        •  

Kolik tak myslíš, že je tady userů, co jezdí v teplákách na 20 let staré hajtře?

0 0
                          • cyklista86  

Napada me takovy Honzis co oprasuje stare bazarove kousky a presto by si povodil kdekoho na kole 20× drazsim..

1 4
                          • novas752  

Ze všech userů možná i většina. Z aktivních userů už podstatně méně.

0 0
                            • Esi  

No 20 ne ale mtb na kterém jezdím do práce mam 10 let, pro turistické ježdění úplně v pohode 2×10 vše deore včetně brzd, a některé kratasy a dresy uz budou tech 10 let mít taky :-)

1 0
                    • kondor  

Přesně, pamatuju jednu akci (Juráška), kde nějakej mladej borec z UA v teplákách a mikině tahal na starym crossovým kole vystajlovaný borce na karbonových silničkách. Měl jsem co dělat, abych jim ujel, a to vypadalo, že mlaďák jede na pohodu. Až mě bylo za ty 2 silničáře za ním trapně :D

2 1
                • mr.nikdo  

I bojove sporty jsou levnejsi nez kolo :D

Aspon v mensich mestech.

0 2
                  • cyklista86  

Je to podobne jak to kolo. Muzes se rezat s kamosema zadarmo a nebo si muzes platit kempy a top trenery za raketu.. Kdyz je ale tvuj konicek potapeni v Karibiku, tak musis vysolit nejakou minimalni castku za kterou to muzes provozovat a v tomto pripade to asi neklapne kdyz budes na podpore. :D

0 4
                    • Radez  

Prosím, můžete nezasírat vlákno touto diskuzí? Děkuju

6 2
                • novas752  

„Proste je plno konicku, sportu, kde musis vysolit urcity obnos penez aby jsi ho mohl vubec zacit provozovat“

Což ale platí i o kolech když vynecháš možnost „kolo na půdě po tátovi“

1 1
                  • cyklista86  

Posledni koment jinak me tu sezerou. Znovu ti opakuju, ze pisu o tom kdyz uz kolo a vybavu mas. Tak to aby jsi s nim sel ven a jezdil nepotrebujes zadne penize chapes to? Ale kdyz je tvuj konicek treba to jezdeni na motorce, tak potrebujes krome te motorky na benzin. Kdyz je tvuj konicek lyzovani tak krome vybavy musis dojet ke svahu a zaplatit si tam to jezdeni atd. atd.. Proste provozni naklady na cyklistiku jsou nula nula nic v porovnani s vetsinou sportu bych rekl.

4 6
              • Cavendish  

Tak to je tvůj problém že kupuješ blbosti, pro které nemáš využití :)

1 1
              • kondor  

Amen, nedej boze, když oběvíš vlákno se slevama :D

0 1
        • Youda  

Já se nechal vyhodit letos v červenci a práci už nehledám (věk). Jinak chci vyřešit krční páteř (možná z nového kola) a najezdit ještě na pohodu nějaký ten kilometr.

2 1
        • iron.hide  

Lol, aj ja ked som bol pred cca 12 rokmi dlhsiu dobu nezamestnany, tiez som najazdil toho velmi vela. V podstate som bol kazdy den na kole. Vravel som si vtedy, ze skoda ze ma neplatia za kazdy ujety kilometer, to by som bol prachac a len by som furt jazdil :)

0 0
          • cyklista86  

Tehdy se jeste tak nerozvazelo Wolt/Bolt a pod. co. Dneska uz muzes byt profi cyklista.. :D

0 2
      • mr.nikdo  

Hodne stesti na super robotu a robku ;)

1 0
      •  

Doporučuji všechny papíry a prohlídku řešit až po nástupu, pár firem mě teď vypeklo.

0 3
    • novcze  

přežít do 2026

0 0
    • Tommit  

Sportovně objemově 1000km běhu, 2000km kolo. Stíhat aspoň jeden trénink volejbalu týdně a být na bedně v přeboru. Práce, rodina…to je na dlouho.

1 0
      • Tommit  

Ještě teda mám přání rodinně-sportovni – kluk zvládne přijímačky na střední, kterou si vybral a kde je nátřesk a já mu tak můžu darovat nové kolo, které už tajně tuním …

0 0
    • Ales007  

Já půjdu asi trochu proti proudu, ale v roce 2025 chci konečně trochu zvolnit a víc si to ježdění užívat. Což jsem si říkal i loni, ale nepovedlo se – aktuální nájezd cca 21 300 km :))

9 0
    • liborg1982  

Vice společných km s celou rodinou. Zase.

1 0
    • miki  

Udržet moč a myšlenku.

7 1
    • trpaslik72  

Vzhledem k tomu, že mám velkej vztah k Polabí a na příští rok konečně nic moc neplánuju, tak si chci vymezit jeden víkend na projetí Labsķý cyklotrasy na území naší vlasti.

Pak bych rád odjel Toulání Šumavou.

No a nájezd už tak nějak nehrotim a prostě jezdim.

2 0
      • Pepa Hrabačov  

Tak až pojedeš na start napiš. Dáme kávu na Labské a potom Tě doprovodím na Kuks :-)

0 0
      • Enron  

Toulání mám taky někde v zadu v hlavě, chtěl bych ho někdy jet. Akorát jsem na to moc pomalej a moc rád spím :-)

0 0
        • trpaslik72  

Tak jestli rád spíš, tak si příští rok střihni tu zkrácenou trasu, ať stihneš limit :) Já jsem na tu akci zvědav. Působí to přeci jen více komornějším dojmem a to mám celkem rád…

1 0
          • Enron  

Pristi rok už mám plnej,tam už niv stran kola nenarvu. A už takhle to bude honička uregenerovat. Mezi Vabankem a Moravii necelý dva týdny a mezi Moravii a Loudáním necelý 3. Toulani myslím bývalo někdy v červnu?

0 0
            • trpaslik72  

Jojo, toulačka je tuším 2. týden v červnu. Předtím tam mám akorát 400ultra, takže co se závodů týče, tak bude klídek :)) Třeba Moravii bych klidně jezdil každej rok, už jen kvůli Čížovi. Jen to mám na start z Plz trošku deb*lně z ruky :))

0 0
              • Enron  

Jo Číža to má krásně zorganizovaný, to je fakt. Mě seletos hodně líbilo na Bohemce, to byl takovej klidnej a moc pěknej závod. Stejně tak DoKola, tam se někdy rád vrátím.

0 0
    • kejda  

NEKRMIT trola Yuru. Už zavítal i do tohoto vlákna :))

0 0
    • oberleutnant Weiss  

Jako každej rok – užít si to a ve zdraví se dožít toho dalšího. Po první třetině letošního roku je to ještě aktuálnější… :-)

1 0
    • gerrard  

Postavit dve kola. Pro sebe grasilnicku a pro dceru plnohodnotnou cyklokrosku na galuskach.

0 0
    • Zbyniusz  

Ahoj a přeji všem dosažení svého vysněného cíle.

Já si chci v roce 2025 užívat na závodech co nejdéle jak to půjde: https://www.rajce.idnes.cz/…2/1554365294

A chci dosáhnout nižší tělesné váhy shozením svalové hmoty na 80kg ze současných 100kg což už jsem v polovině cesty a ještě nějaký ten horolezecký výstup bych taky vylezl a bude toho určitě více co bych chtěl. Jen mě zatím nic nenapadá a určitě mě nějaké ty choutky přepadnou během roku.

Zatím ahoj.

8 0
      • Primeraaak  

No nechci jakkoliv hejtovat tvoje předsevzetí, to bych nerad, ale nejsem si úplně jist, že shození svalové hmoty je dobrý nápad. Jsem věkově podobně, dřív hodně vytrvalostní sporty kolo i maratony ke 200km, běh půlmaraton. Dneska treninky na kole do 2 hodin přidávám víc posilování s vlastní váhou – kliky, shyby, abych nějkou svalovou hmotu „na důchod“ ještě vybudoval, dokud je toho tělo schopno.

5 0
        • Zbyniusz  

Ahoj Primeraaak. Buduj dokud můžeš, fandím tvému předsevzetí. Já už se s tím masem nechci tahat, vadí mě ta váha. Chci znovu vypadat jak na foto z hor před 10 lety. Na OCR závody už jezdit nebudu i když mě to chybí-to řádění a bahnění, děvčata a vše okolo, zbydou jen vzpomínky. Budu si jezdit, šolíchat a běhat po závodech domácího typu a přidám více hor a kopců do pohybových aktivit.

2 0
    • nomecz  

Tak klasika, namotat vic km jak letos (9K) a pojedu svoje prvni zavody (trilogy) tak tam neudelat uplne ostudu.

1 0
    • BikerM  

Byt zdravej, to predevsim. A kdyz se zadari, tak natocit to co letos, poridit si novou silnicku. :) No a abych nebyl uplne skromny, tak v nadchazejicim roce bych rad vic bezkoval, vylezl si nejakej peknej kopec a dal nejakou tu vicedelku z wishlistu. :)

1 0
    • ms82  

Muj plan je stejny jako loni: *26.12.2023 19:35

Chtel bych vyresit kycel, protoze jinak je to kolo otrava..*

Mozna to muzu zobecnit, ze chci zlepsit posed na kole, abych mohl normalne jezdit.

1 0
      • th74  

Na problémy s kyčlí se doporučují kratší kliky, to by mohlo pomoci

2 1
        • ms82  

Vsechno jsem zkousel. Kratsi kliky, klinky pod tretry, podlozky, delsi osy pedalu, vlozky do bot, sedlo ve vsech polohach. Taky vsechno mozne posilovani.

1 0
          • Le Corbusier  

Tak snad ještě zkus cviky na uvolnění kyčlí. Já měl kdysi dlouhodobé problémy s tříslem. Všichni na rehabkách řešili „poraněné“ tříslo což byl ale jen důsledek špatně posazené kyčle a jejího omezeného rozsahu.

1 0
            • ms82  

Rozsah mam na chlapa slusny. Udelam i dost jogovych poloh prijatelne.

0 0
          • th74  

Tady mohl pomoci dobrý fyzioterapeut, toho je ale prakticky nemožné najít. Každopádně přeju uzdravení.

1 0
            • ms82  

Byl jsem u trech fakt dobrych → posilit zadek. Myslim, ze uz mam v Praze nejsilnejsi gluteus medius, ale problem to nevyresilo.

Potykam se s tim v jiste forme uz vlastne od zacatku, co jsem zacal jezdit vic. Akorat se to postupne zhorsovalo. Ted se mi to povedlo dostat do prijatelne miry bolesti. Ale chtel bych nekdy resit jen trenink pro zlepseni a ne abych si neublizil.

0 0
              • cyklista86  

Jestli resis nejakou bolest(tahani svalu nekde u te kycle) a ne primo kloub, tak zaklad je protahovani a taky rozmasirovani. Bejzbolovej micek/valec a najit mista ktera boli, kdyz na ne zatlacis a tam to poradne rozvalcovat. Idealni stav je, kdy muzes pouzivat tvrde valce(ja pouzivam valec s ktereho se sloupala ta penova vrstva a az ted je to to prave orechove) nebo ty micky a nemas zadne bolestiva mista. K tomu je taky potreba dobra hydratace, dostatek horciku na uvolneni svalu a pod. Proste jedno s druhym.

1 4
                • ms82  

Ne. Mel jsem delsi dobu tendinopatii glut medius, ale to uz se zlepsilo. Resim asymetrii posedu a z toho plynouci bolest po celem tele.

0 0
              • ladys  

A na fitu jsi byl? Zkoušeli jste řidítka výše? Mne bolí kyčel přesně z tohoto důvodu.

0 1
                • ms82  

Potreboval bych je mozna spise nize, ale kokpit problem neni.

0 0
                  • ladys  

To jsem si myslel také. Dal jsem nástavce bez podložek-problém. Dal jsem řídítka do negativu problém. Dám podložky, otočím představec a pohoda. A to jak na biku, tak na silnici. každý jsme trochu jiní a je to o detailech…

1 1
      • mikš  

v osmi letech už máš problémy s kyčlema?

3 0
        • ladys  

To se řeší už od narození. Asi jsi neměl děti :)

0 0
    • Trance  

Tvl, co je ti po tom? Starej se o sebe :-)

0 7
    • Polopol  

Chtěl bych FTP posunout k 5 W/kg.

0 0
    • plzakj  

Brat vic a delat min, jako kazdej rok. Ten cil se vzdycky posune :D

7 0
    • Charles2k  

Příští rok bych chtěl najet méně :-) Letos kolem 9 tisíc km, k tomu denně chodím plavat, občas nějaký běh/turistika a dohromady to bere dost času. Navíc mi není 20–30, takže člověk potřebuje i víc odpočívat. Kolem baráku pak nestíhám udělat nic. A co teprve kdyby se poštěstila nějaká nová známost opačného pohlaví :-)

Budu se ale snažit projíždět trasy, kde jsem ještě nikdy nebyl. To bych mohl dát tak 2 tisíce. Trochu bych rozšířil tile hunter čtverec, alespoň na 45×45. Pak alespoň jednu trasu kolem 200km (zatím mám nejvíc něco přes 160) a zvažoval jsem udělat v jednom dni alespoň 4 státy. To mám zatím jen 3. No a to by asi stačilo.

3 0
      • iron.hide  

Ten tile hunter čtverec myslis Stathunters? Ak ano, tak 45×45 je strasne vela :O kolko mas teraz?

Ja som si tento rok rozsiril z 9×9 na 28×28, obrazok som daval vyssie. A bola to makacka. A bude stale vetsia, kedze uz mam vsetky nove ctverce moc daleko. Ale neva, v novom roku pokracujem, je to fajn zabava a motivacia na jazdenie :) tento rok som vdaka tomu dal cca 7–8 stoviek, pritom rok predtym ani jednu.

1 0
        • Polka  

Má 42, máme na to tabulku ;-)

1 0
          • iron.hide  

ou shit, no parada :O ten prvy ma 100, to jak sa da?? :O

ale vsetko nad 40 je mega vykon, to je aj moj dlhodoby ciel.

Ked ti dam moje udaje a screenshot, mohol by si ma tam pripisat?

0 0
    • Fabulator  

Zajet Atlas, Hellenic a Silk Road Mountain race – Maroko, Řecko a Kyrgyzstán – bude se hodně cestovat. Poslední jmenovaný bude asi „nejzajímavější“.

5 0
      • Enron  

Myslím zatím jen jeden závodník to dal všechno v jednom roce. Mám dojem že letos Jacob Hora. To bude slušná porce.tesim se na dotwatching.

0 0
        • Fabulator  

Vím, že všechny tři chce dát ještě Meaghan Hackinen A v roce 2026 přidají ještě jeden závod v Turecku, tak „všechno“ půjde odznova.

1 0
    • Morchella  

Nemuset ještě kupovat ebike :-)

5 1
      • Smejči  

Pak uz bys nebyl cyklista, takze ukol zni jasne, zustat cyklistou :-)

4 0
        • jan.pernik  

Tady borci jezdili s babama na výlety. Oni vždy počkali na kopci, dali pivo. Dojely baby a jelo se hned dál. Pak si baby koupily elektro a na tom kopci čekaly ony, daly si kávu a jak chlapi dojeli, tak se jelo dál.

No borcům se to nelíbilo, tak si taky koupili elektro … No a proto na kole jezdím většinou sám.

5 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.