Myslíte si, že se dá sehnat slušné celoodpružené kolo do 25tis.? A jaké?
Myslíte si, že se dá sehnat slušné celoodpružené kolo do 25tis.? A jaké?
Anketa: Slušný celopérák do 25? Sci-fi nebo realita?
sci-fi
Třeba Poison.
Celkem neznámá značka na našem trhu. Kdes k ní přišel? Kdo ji prodává?
Na nasem trhu se prave vubec neprodava. Jde jen objednat z DE.
Za ty prachy bych osobně šel rozhodně do něčeho jetýho kvalitního a značkovýho
vzhledem k tomu, že euro stoupá raketově vzhůru tak už asi nic neseženeš :) Jinak ten poison šel ješte v listopadu sehnat za cca 21kkč.
v ostravě v Helia sportu mají jeden vystavený tento model za ca. 26k
http://eshop.skiservis.cz/…8_g6399.html
myslím že za ty prachy super
Na tychto bikoch niesu vylozene zle komponenty az na vidlice, ktore moc dobre chodit nebudu.
Ten poison taktiez nevyzera zle. Take reci, ze sa niekto boji o tlmice su dost smiesne. Neviem aky by tam mohol byt problem ked je bike v zaruke.
Mne sa osobne velmi paci GT i-drive 4 , ktory je v sucasnosti na cyklobazari a stoji 28000kč.
Je to trocha viac ako je limit, ale ma vyborne komponenty a naozaj vyzera dobre a ak je udaj o najazdenych kilometroch pravdivy tak nieje co riesit.
to jde. nebo www..bikecentrum,cz, sekce bazar. tam ma dovozce predvadecky s plnou zarukou
Ty by ses neměl učit psát @, ale čárky a tečky:)
já vím, umím i @ i diakritiku :-). Myslím ale, že tu na tohle téma bylo už dost zbytečných flamů – nechť si každý píše jak chce, ne? Důležitý je obsah, ne forma… Nicméně, pokud tě můj způsob vyjdřování bez diakritiky výrazným způsobem omezuje a obtěžuje, vynasnažím se s Tebou komunikovat „na úrovni“ :-). Nikomu to ale neříkej, aby se z toho nestalo pravidlo :-)
Ale na dikaritiku ti serru, mě jde o tečky a čárky v odkazu, když už ho sem neumíš vložit pořádně, tak aspoň správně:)
jo, tak to jsem vocas :-) a to se mi stava porad. tohleto…
url:www.bikecentrum.cz – takhle se to tu delalo driv, ale to jsem asi zaspal dobu co? mrknu na to…
a v moderní době se to dělá takhle : :)
btw: co myslíš, že je správně – jsi se nebo ses :-)
Sysel…
:-)
Je zajímavý, že každý kolo v bazaru je jetý minimálně – do 200–300–600 km a vždycky ženou-dívkou do 50 kg :-D
njn, známej fenomén. když bys koukal na bazar, tak většina cyklistů jsou dívky kolem 50 kg, co jezdí po rovině, maximálně polních cestách:)
Stejně jako všechny auta v bazarech mají najeto lehce přes 100 000km :-)
Ty jsou zase jezdeny duchodcema.
jj, taky mi nabízeli takový auto – prej 1 majitel důchodce 75 let, v technčáku pak byl mladej kluk 27 let a důchodce na poslední 3 měsíce.
a já vůl vezl škodárnu s 60 tisícama rovnou na vrakáč. Je to 2měsíce a furt mi ještě tečou slzy.
Tady je jedno na aukru, mrkni na to:
ta cena mi přijde tak trochu mimo
Ze by to byl prodejce? To asi ne chtel slyset. :)
Pardon, to je model 2007, 2008 jsou tady
Tu značku neznám, ani se mi moc nelíbí jako třeba ověřené GT nebo Lapierre.
Dělají to pro Halfords prý němci, stavba je podle Kony
http://www.bikeradar.com/…anshee-10017
pevnák
Hehe. Nebo já budu prodávat tohle: http://www.bike-forum.cz/…il-5448.html
Ale protože jsi z Ostravy, nepředpokládám, že by ti to moc pomohlo… :-)
eee… z opavy…
Prodávám FSR XC od Spešlu, je v bazaru, tak se koukni
Myslim ze tohle je slusnej zaklad:
Tohle není vůbec špatný.
taky bych sel jednoznacne do toho treku…pripadne bych pozdeji koupil lepsi vidlici a mas super bike!
Za ty peníze myslím moc pěkný kolo! A i ta Tora není špatná vidle. A tlumič Foxík RP2… myslím fajn. Deorko bude sloužit, tyhle brzdy má kamarád na fullu od Scotta a ubrzdí bez problémů i jeho 100kg (a to má vepředu 160kotouč), náby taky chvilku vydrží…
A když uvážíš, že černá o 69,4% zvyšuje prostupnost terénem…
stejnej novej Trek je i tady v bazaci, dokonce krapitek levneji…
Jo tenhle Trek, je dost vphodě funkčně úplně OK. Bude to jen trochu těžší, ale za ty peníze…Myslím si, že rozumnej základ pořídit jde, jak už bylo zmíněno rámy jsou většinou u většiny značek u nižších modelů stejný jako u těch Top…U toho treku to je teda tak,že na tomhle rámu dřív bývala celá řada, teď jen levnější dva kousky zbylý modely maj rámy s ABP (čep v zadní ose). Ale tenhle rám taky fungoval dobře, je to taková klasika. Takže jestli nemáš moc peněz tak bych neřešil koupil, jezdil a když se zadaří tak to pak ještě nějak poladíš…ať funkčně nebo váhově…
Třeba tady by se dalo něco vybrat,tedy pokud to ještě platí
A co tenhle Lapierre? http://www.zamo.cz/…e/23627.html nebo