Cavte,
pozna niekto tento bajk…vygooglil som iba modelovy rok 2009. Ak niekto ma nejake info budem rad. Dik
Cavte,
pozna niekto tento bajk…vygooglil som iba modelovy rok 2009. Ak niekto ma nejake info budem rad. Dik
Sorry zabudol som este na cislo: takze cross line 2000
Myslis, ze se za ten den nejak vyznamne zmenila situace? No aspon to ma rozumnejsi nazev threadu:)
Bol by som radsej, keby si mi pomohol, ked sa uz ukazujes aky si mudry
Tady neni moc co radit. Osazeni je solidni, znacce neni duvod neduverovat. Jediny co te tedy muze zajimat je to, zda ti sedne nebo ne. Takze jej bud musis nekde zkusit, nebo mas nejakou svoji osvedcenou geometrii a tu porovnas s tim centurionem.
Model 2010 jsem nikde nenasel, stranky vyrobce take mlci.
Cena, kterou uvadels vcera je solidni a velikostne si myslim, ze je 21ka dost na hrane.
Jeste mas nejaky problem?
Dobra. Reknu to jednoduse. Jake mas ambice, ze si chce kupovat tak drahe a kvalitni kolo? Opravdu ho vuzijes? Neni lepsi si pro zacatek koupit levnejsi koleso a casem, az se otrkas a budes vedet co chces poridit neco lepsiho? Protoze jinak to jsou vyhozene penize.
Dik za nazor…ale tak ci onak, keby som kupoval aj to lacnejsie kolo priblizne by ma vyslo na 300€, tak prihodim 150€ a mam kvalitu na cely zivot
450 euro je vyborna cena a potom takove kolo bych bral taky. Tu znacku dobre znam, vyrabeli lehka a sportovni kola v dobe, kdy u nas se jezdilo na trubkach z leseni. Te cene ale moc neverim, kdyz na netu je nove kolo po sleve za 1000 eur. Chtej papiry a jistotu, ze neni kradene.