Chtěl bych se projet kolem Brna na Adamov a dál. Nemáte někdo chuť?
Chtěl bych se projet kolem Brna na Adamov a dál. Nemáte někdo chuť?
Letos už je 2007 že… pardon
nemyslels nahodou měsíc?:-D
Looool:D
Pojeď do Hrušovan na Ytong ;-)
Jako že bych si tam hlavu rozsekal o nějaký cihly (v propagační akci na pevnost jejich materiálu) a jel dom? Protože s mejma kilometrama bych nic jinýho než doprovodný program dělat nemohl.
Tak si trhni klikou :o)
vrhneš mi sem prosím odkaz. Mrknu na to. Kuju
to jako že mám teda zase vyrazit sám jo? Pepku ty taky jedeš na Ytong? Já na tebe sázel.
Kua su už starší člověk, nemužu riskovat infarkt v tom vedru. Pudu bikovat do Norska.
hmm, tak to s těma mýma km taky tak nějak podobně- zítra bych vyrazila klíďo a konečně už (prosvištět se na silnici) ;-), bouřka nás však dle předpovědi na medardovi stejně nemine :-))
Surfaři o žádné bouřce nemluví, takže žádná nebude.
Ti tvoji serfaři:-D
Sem taky surfoval, …kdysi dávno..:-)
Soudruzi já se dneska v podvečer došolíchal na Bukárnu a nikde ani tretra..tak já nevím, to tam jezdím moc pozdě a nebo nevím. :-)
Jj, upadá to upadá. Já jsem tam byl už třikrát a nepotkal jsem kromě turistů žádného řádného bikera. Ale gulášek byl dobrý, v uterý měli aji palačinky.
Nj bikeri ted jezdi na Holštejn:-P Zetra se tam asi taky stavim..
A kde je tam dobrá hospoda?
Jmenuje se Pod Hradem, plzen + gambac, vynikajici oblozeny topinky a prijemna obsluha:) Kdyz pojedes od Lipovca, tak po prave strane na navsi je ruzovo-fialove barak – opravena sokolovna:) Za ni je jedna ze dvou krizovatek na Holstejne:-D a tam se das do leva do mirnyho kopecka a ses tam:)
Myslels tady tu zelenou značku? A kde je to „dobré“ místo?
Nebo tuto?
Tuhle a ze Zdara az do Boskovic je to mooc dobry:) A vlastne ani ten zacatek z Bk neni spatne..
Dneska Bukárna… Kdyžtak se tam potkáme..
Tak sme se nakonec potkali:) Fajn posezeníčko… :o)