Čistič FORCE-rozprašovač - 750ml

24 nepřečtených
  • Swoby

Máte někdo zkušenost s http://www.kupkolo.cz/…4651_z90380/ ?

Vyplatí se s tím čistit kazetu/převodníky?

Nebude to mít spíš účinky jako jarová voda, kterou mám v rozprašovači 50× levněji?

0 0
    • JMT  

Zkušenost mám zatím pouze s tím, že vždy když je na něčem napsáno force, tak to zaručeně stojí za prd :-(

0 0
      • Swoby  

Například s oblečením to (aspoň u mě) neplatí. A co jsem se koukal minulej rok v Brně na výstavišti, tak ty jejich komponenty nevypadaly vůbec zle.

0 0
        • JMT  

Jasný, já už to prostě nikdy nekoupim, oblečení střihem na tlustý prase který se rozhodně nedá srovnávet funkčností např. s northwave/craf­t/nike, destičky naprosto hrozný (proti origo shimanu), kotouče taky proti orig hayes). Komponenty nevim, ale minimálně těžký jak prase. Napadá mě jediná věc která funguje a je na ní logo force a to sice ochrana vidlice proti omlaceni.

0 0
          • JMT  

Prostě klasický levný věci na prd, stejně jak Lidl a pod… :-(

0 0
            • MirosPikos  

Není nad to si připlatit za značku 3-násobek ceny :) Když narážíš na ten Lidl.

0 0
            • maajkee  

Ale hovno. Něco stojí za prd, něco je průměr, něco je moc fajn.

Narozdíl od tebe mi těch Force věcí prošlo rukama mraky.

0 0
          • Lance  

kecy, desticky super a bryle maj perfektni, neni co vytknout, navleky na kolena rovnez pohoda, mel si to nekdy na delsi uzivani nebo ti jen vadi, ze tam neni u tech cen nula navic?

0 0
            • maajkee  

Přesně tak, já vozím spokojeně už delší dobu jak návleky na nohy, tak na ruce, zrovna tak brýle a všechno je to naprosto OK. Požívám i nějaký nářadí, brašničky mají taky naprosto OK, mám i dílenskou zástěru, mikinu, jeden dres, nějaký světýlka, všechno funguje OK. Destičky pravda nejsou extra, ale né zas uplně hrozný. Rámy jsou taky moc pěkný. Sedlovky, řidítka a takový, to je nic moc, je to těžký, ale zase za pár korun.

0 0
              • Jery01  

Multiklíč zreznul, u vesty se utrhla gumička na stáhnutí u pasu, u světélek se přetrhaly gumičky ve švech, dojel jsem jenom díky tomu, že jsem je přivázal ze zbytku gumy, návleky na tretry rozjetej zip, protrhlý při větším záběru rukou kvůli srovnání, brzdový špalky taky nic extra. Ne, že by mi ta značka vadila, ale nic zvlášť dobrého to není a snažím se tomu vyhnout, toť mé zkušenosti :o)

0 0
            • JMT  

Me vadi ze ty desticky po zahrati prestavaj brzdit, naprosto prestavaj brzdit…

0 0
              • pavlik6022  

mám je asi týden vzadu a jsou to první desky v životě, který se mi podařilo upéct. Sjezd z Petrovky po zelené jsem musel třikrát přerušit a vodou z camelu chladit desky i kotouč jinak bych hodil tlamu

Za málo peněz málo muziky

0 0
            • Swoby  

Brýle mám od nich taky a jsou na 1* ;) Návleky rovněž

0 0
              • pavlik6022  

Brýle mám Force Pro a jsou super, celoprsťáky Force freedom se na dlani rozpadají po 2 měsících ježdění. Multiklíč pohoda

0 0
                • Lance  

tak abych zas nepel jen chvalu :-), tak primo prodejce force mi rekl, ze si od nich nemam kupovat zadne svetla a cokoli „elektronickeho“ a zadne rukavice, tak toho se teda drzim :-)

bryle mam force pro a spokojenost velika, ted jdu do tech force ultra

0 0
                  • maajkee  

No tak nevim, mám jedny zateplený rukavice Force už přes 2 roky, vozím je i na běžky a stále jsou relativně v pohodě, rok jezdím letní dlouhoprostý rukavice Spid, už jsem se s nima dokonce projel i po asfaltu a pořád držej. :)

Stačí si nekoupit moc malou velikost, aby netrpěly švy a je to v cajku.

0 0
                    • Lance  

tak sem vlastne zase trochu kecal, mam rovnez jedny zatepleny rukavice Force, kupoval jsem je na bezky a pohoda, ale zatim jen jedna sezona, koupil jsem je driv nez mi to ten kamos rekl,ale asi se to vztahuje jen na cyklo rukavice bez prstu :-)

http://www.forride.cz/index.php…

mam tyhle

0 0
    • beavis  

Koupil sem to a uz od prvni chvile co sem to pouzil vim jiste ze tuhle kapalinu uz nikdy vice. To snad radsi vzit z kuchyne Jar:-)

0 0
    • Akatum  

S tímto nemám zkušenosti, ale používám čistič Cyklo Star http://www.kupkolo.cz/…sovac_z2426/ a jsem s ním spokojený.

0 0
      • Swoby  

odmašťuje dobře?

0 0
        • maajkee  

Ne :)

Mimochodem aby bylo jasno, ten Force čistič je uplně to samý jako cyklostar, jen v jiný lahvi ;)

0 0
          • mr.nikdo  

Nevim nevim. Force mi smrdi jako okena a cyklos jako cyklos…

Jinak cisti normalne mi prijde (jako cyklos)…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.