Ahoj,
dokazete nekdo podle fota poznat, zda jde o kratke nebo stredni raminko? Moc diky!
Ahoj,
dokazete nekdo podle fota poznat, zda jde o kratke nebo stredni raminko? Moc diky!
Krátké to podle mě není, gs vypadá takto
Ten odkaz je SS, pokud se nepletu. GS se označují ty dlouhé.
SS oznacuji kratke, GS dlouhe. Nicmene na te prehazovacce to neni napsane..podle te fotky kratkeho to ale vypada, ze ty me fotky jsou snad GS..to voditko neni tak do oblouku a vice presahuje..
JJ bude to GS-dlouhé. Pokud nejsi závodník, tak si myslim že i to GS je lepší. Osobně jsme se také rozhodoval mezi SS a GS a nakonec jsem vzal to GS a jsem spokojenej.
V čem je GS lepší?
ja mam spis takovou enduro silnicku a je tam kazeta 11–32, potrebuji na to GS..
Jj to určitě GS ;)
na CX mam XT kazetu 11–32, hazku 105 (5700) s kratkym SS raminkem a nestezuje si… spis to bude o prevodnicich (mam 46/34) a celkovemu potrebnemu rozsahu
Asi jen v tom, že větší možnost rozpětí výběru kazety. Zase kratší asi bude lépe řadit. No popravdě, chtěl jsem krátké, ale neměli ho tak jsem vzal dlouhé. Co si myslíte vy, které je lepší?
je to jak rikas, kratke asi lepe chodi – dura ace se ani ve strednim (GS) nedela, ale to stredni zase umoznuje vetsi rozsah, coz je pro me dulezitejsi.
Nemám srovnání, měl jsem vždy krátké…
kratke ju u silničních sad SS a „dlouhé“ je GS
na fotce je GS
trochu se přiživím
Dostanu 6800 SS (krátké) raménko na pastorek 32?
Záleží na spoustě dalších faktorů (počet převodníků, rozdíl počtu zubů mezi velkým a malým převodníkem, délka řetězu, délka patky přehazovačky), obvykle to jde.
+1
klasický compact 50/34.
Řekl bych, že je to dlouhé ramínko.
Je to přehazka se středním ramínkem GS (krátké SS, dlouhé SGS). Bez problému zvládne kazetu 11–32 a skok na převodnících 16z.