Co si myslíte o Merida Matts Trail 800-D?

13 nepřečtených
  • kokolom

Zdravím všechny.

V loňském roce jsem si zakoupil 29tku Superior: http://jizdni-kola.heureka.cz/…011/galerie/ Kolo mi sice vyhovuje technicky, nicméně se mi příliš nelíbí – je to hlavně tou velikostí rámu. Ostatně měřím 181 cm, takže na mě zbytečně velký rám. No tak jsem se díval na kolo, které se mi líbí více a našel jsem toto http://www.kola-online.cz/…l-2011/d4567

0 0
    • BigKarel2  

viz prní a druhý vlákno :D :D :D

0 0
    • maajkee  

Ještě 18× založíš stejný vlákno? :)

Bylo by fajn napsat jako uvelikost rámu teď máš.

0 0
    • BigKarel2  

Tak co bude s tou velikostí? :D Nemáš čas odepisovat, protože zakládáš další témata?… :D

0 0
      • kokolom  

Velikost rámu toho Superioru mám 21. Ale spíš mi jde o to, co říkáte na tu Meridu…

0 0
        • BigKarel2  

Hmm, je to zbytečně velký…můžeš skusit dát sedlovku bez offsetu a kratší představec…jinak nevim co chceš slyšet o tý Meridě?…

0 0
          • kokolom  

No jestli je to v pohode kolo. Jezdim spise prasne cesty a obcas lesni cesty.

0 0
            • BigKarel2  

Tak to bych jí nekupoval a vzal normální Xc a ne tuhle trail verzi…

0 0
    • jachymk  

Myslím si, že rozhodně nestojí za založení NĚKOLIKA vláken!

0 0
    • Azmir  

Nevím co od té meridy čekáš, nic moc lepšího jak na tom superiorovy není, pokud ti jde jenom opravdu o rám, tak proč nevyměníš jenom rám, což je investice pár tisíc nebo třeba za 10tsi můžeš mít carbon v jaké velikosti chceš. Nevidím důvod proč měnit celé kolo toť můj závěr.

0 0
      • kokolom  

No pokud bych vymenil ram tak musim i kola takze na to kaslu. Chci prodat toho superiora a mit tu Meridu, ci-li 19" kolo.

0 0
        • BigKarel2  

A co 29" ale menší rám?

0 0
        • Azmir  

A proč bys musel měnit kola, si říkal že ti nevyhovuje velikost (myslel jsem jako těch 21") a ne typ kola jako 29". Pokud ovšem chceš z 29 přejít na 26" tak to je jiná a pak musí přijít na řadu jiné kolo.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.