Chystáte se někdo letos jezdit pravidelně?
Já to chci zkusit, v kategorii masters 1.
Chystáte se někdo letos jezdit pravidelně?
Já to chci zkusit, v kategorii masters 1.
Znáte trať v Teplicích? Je jednoduchá? Je velký problém předjíždět?
Jsem jediný, komu připadá možnost jet Experty nebo Masters zbytečná? Zvolil jsem masters, i když tam asi bude větší konkurence, přišlo mi zvláštní závodit s lidmi co jsou o deset let mladší.
predjizdet se tam da a trat je kpž mezi xc
masters je vetsi konkurence a jede vas min, takze je kazdej vic exponovanej, kazdpoadne kdyz bych jel tak bych jel zas mastrers, expert nema stavu :D
Nevíte někdo, jak je to letos s licencí? V rozpisu na pohár je, že na masters a expert licence není třeba, ale v propozicích přímo na Teplice ja psáno, že licence je povinná pro všechny.
mam dojem ze to tam bylo napsano i minule, vypln registracni formular na sportsoftu a tam uvidis jestli to chce licenci nebo ne, vsadim se ze nebude a ze ji nepotrebujes
Není potřeba ;-)
ja na to bohuzel fyzicky nemam, dojizdet posledni je demotivujici :) kdyz se letos trosku zlepsim tak treba pristi rok
Proto jsem loni startoval v expertech. Tam startuje asi 3× tolik lidí a jezdí jim to hůř, tam poslední nebudeš.
Kolikátej jsi dojížděl? Jinak trať je relativně lehká, ale ne nudná řekl bych.
Jel jsem jen Kutnou horu, dojel jsem sestej. Mel jsem horsi start a potom dost predjizdel.
Je ta trat v pohode na hladsi plaste, konkretne Specialized Fast Track a prevody 34×11–36? Na videu jsem zadne extra prudke stoupani nevidel.
Na hladký pláště to je, je tam pár prudkejch stojek, jedna i delší, já bych to s tím jet nechtěl :-D
Jedu rano sam v aute, tak muzu pripadne nekoho do Teplic vzit.