Jaká bude účast tentokrát ?
Jaká bude účast tentokrát ?
Anketa: Trasa ?
Tento čtvrtek jdi se ženou za kulturou. Bohužel na pátek už nebyly lístky :(
Uvidime, jak mi zitra bude. Pokud to pujde, tak pojedu
Tak bohuzel, NIC nebude, zdravi je podlomene :(
Ajaj, tak zajdi do kotelny ;-)
Tam chodim uz od minuleho patku. To vis, neni cas na hrdinstvi :-D
kterýho roku?
Od 20teho stoleti :)
Slunce v duši, parťáku.
Ani nevis, jak vam zavidim. Ja dneska posekam travnik a zitra to uz snad pomalu pujde.
Jestli vidlice dovolí…:-)
Jestli děti, žena a kotník dovolí, ni? :)
No to taky :-)
To nemyslis vazne? Kup pevnou a neres ;-)
To myslim uplne vazne, uz jsem zkusil namontovat prvni varku tesneni a bohuzel jeden rozmer je trochu jiny, tak to chodi strasne ztuha..
Chlapče, chlapče, kdybys nebyl gramař …
bohužel:-(…takhle se na bajk s vama dostanu snad až o letních prázdkách kua!:-(
Nic si z toho nedělej … (alespoň nepichneš a nepotento vidli) :)
Doskládej kolo, ať máš klid a na bajka vyjeď odpoledne a za světla. Hm?
Co máš furt s těma papučama ? Já už jsem je odložil, vždyť je léto.
Madrid chybí, že by nějaký narozeniny ?
Madrid nechybí, Madrid is watching you :)
Nejel by některý soudruh v nejakou lidskou dobu-třeba o pěti z města?
Já bych tím soudruhem asi mohl být. A chci jet dost napohodu, taky trochu bojuju s nějakým nachlazením, ale sedět doma už nechcu.
hm, tak beru zpátky. chodil jsem teď chvilu po městě a cítil jsem se chcíple, asi se nějak rozpadám nebo co
Ve čt to prostě nejde ..... to je pech. ;)
Mám jednu dosti stěžejní otázku. V kolika lidech se dá hrát volyš ?
ve štyrech vole, bo jeden by si neměl s kým přihrát :)
Já jsem jen narážel na Sloua. Nějak mu to sako přirostlo k srdci.
No no no … dokud je to v tělocvičně tak holt je to ideal 3 na 3 a to je nás tak akurát ;)
D1 trail :(
rád bych se tu konečně svezl s někým,ale bohužel není vidlice, Reba vypověděla službu, těsnení v háji, tak snad příští týden…
Reba jo? Zitra jedu koupit tesneni do Alfa Agro a jestli tam neporidim, tak teda nevim…:-)
já bych možná jel…abych poznal místní bikerské celebrity… :-)) kdy a kde je sraz?
místní celebrity, spíš paparazzi ;-))
Nene, Ikony, co ani nevyjedou kopec :-D
óóó, na ty bych málem zapomněla;o))
jedna ikonka před chvílí v kvádru odešla na zkoušku :-), tak už by bylo příhodno držet palce, aby ji udělala, když už nevyjede kopec-aby té smůly nebylo moc ;-)))
Mé palce mu nejsou nic platný.-(
Ty na neho radsi ani nepomysli nebo ho vyrazej;)
Myslím jen na nic.-)
njn, ani mně včera na pohovoru nepomohly :o)
Pohovoru jeste bude ;-)
nestrááš;-) snad už něco konečně zabere…tak drž palce alespoň ty, když prej ty Maňasovy jsou neúčinné(či dokonce naopak?) :o)
drzim proti Maňasovi, ale asi je to malo, to vis Saman…
Nestrasim, jsem realista O:-) Sak vono to klapne, neboj.
vtipnejch prispevku jako obvykle spousta;), postradam ovsem zasadni informaci v kolik a kde.
asi dojedu na corratěcu :o)
No ale s nim asi moc Palenikovo nevyjedes :-))
před pár dny jsem bukovinku navštívila na silnici-místy cyklokros..
Palenikovo neznám…budu muset po jinudy, to je jasný ;-)
myslim, ze asi tak jako my ostatni na biku ;-D
Neprehanej :-)
Tys to uz vyjel?
Cely naraz ne e, ale urcite dojedes dal nez na silnicce ;-)
tj., ale jde o to vyjet to najednou, jak Obranak, Krizovku, apod.
No tak vo jednom vim, kerej to da. Ja bych na 29" technicky mohl, ale fyzicky…fyzicky je to v prdeli ;-)
Toz kdyz se pojede pres Palenikovo, toz sraz v Marianskym ne?
o.k. v kolik?
Mne je to fuck, prizpusobim se vam „normalne“ pracujicim :-)) Treba v 16:00?
16hod. konecna, co 15:45 na Smahove?
Budu připraven na konečné v 16.oo plížením plazením vpřed. Maně vzpomínám na pohodu jedné vyjížďky v roce … 2oo6 tuším ?-))
Kerou myslis? Ja sme tamza Vildenberkem s Karayou zabredli do te vysoke travy, kde nebyla zadna cesta? Bejt tam nekde posed a na nem zelenej, tak sme vsichni postrileni :-)
Nevedl to Pája ?-(
Vtipne, ale nikolivek…
Ok, az v Marianskym. Ja si musim jeste v klidu sam po ceste vyzkouset a zkolaudovat novy kola O:-)
Tyyyjo, a uz tam mas ten tmel ?
Sorry, spletl jsem si to s Pajou… :)
:-) Taky budu mit asi, ale az budou dalsi penazky, pac to souvisi i s novymi lehcimi plastemi.
;D jeste ne, nebyl cas, zato mam za posledni 3 dny 400 km…
Stejně to záleží na tobě, bo se většinou dostavíš poslední.-)
;-P
Kurňa to zas vypadá, že bude v álejích na****** :) Taková silná sestava. Možná se cestou někde potkáme.
Aspon to vsecko kolem pekne poroste :-D
To je omyl. Chrti už pomalu ladí fazónu na sezónu, zkracují vlasy (jen Fanda má do Sudet času dost), upravují životosprávu, někteří tajně a radikálně mění tréninkové metody …-)
mosim tu bublinu řádně nafouknout než praskne :)
Ted mi volal Orlik, zkousku ma uspesne za sebou (drzeni palcu asi pomohlo :)), ale nestiha, teprve ted vypadnul ze skoly. Dojede na Buk na silnicce.
to zas Nic nebude chtit…
Takže dobrý. s Páleníkovým se někteří prali, někteří na to s…, Kolem Vildenburgu nebo jak se to jmenuje pohoda, až na modré soudruzi zabrali, asi vrcholovka.-)
Nejvíce zabodoval Jiřík jdoucí cestou stále nových a nových experimentů na rozdíl např. ode mě, trvajícího na přízemních a mrzkých tradicích.-)
Ještě ten Jiřík
A ten je kde ? Tam zase muselo byt veselo :-)
Moc veselo nebylo, rozprchlo se to jako když střelí do vrabců. Ale fotograf je debil. Jsem to včera přetáhl do komplu a nějak mi to nešlo sem vložit. Zkusím odpoledne.
To vis, sami otcove od rodin :)
Že by konečně ?
správně, takhle vypadá normální výletník k L. kterej se jede najíst a napít. Ne jak my vostatní co tam jezdíme v buzioblečkách. Z tohodle pána bychom si měli vzít příklad. :)
Přesně todle se mě v poslední době převaluje v makovici. Ty buzioblečky.-)))
mi se to prevaluje ve skrini :-P
Ftipálku.-))
No jo, ale uznej, ze na svem modrem Manaskovi by jsi ve flanelce a s ksiltovkou Campagnolo vypadal divneji nez v buzioblecku :-)
ja ti dam flanelku! vzdusna letni kosilka to je :-)).
LOL, dneska ty tvoje hlášky obzvlášť píšou. Hned jsi mi po ránu zvednul náladu.
Uznávám. Já jsem na svůj buziobleček náhodou pyšný.-))
Prý „výletník“ tím jsi shodil jeho pracně budovaný image drsného cyklisty na „chlapských“ kolech
Však on nás ještě ledasčím překvapí.
Tak to je masakr, JST je nejvic :-D
Jirka je proste demon, tou cepickou me teda dostal;)
super, konečně někdo rozumnej i na moravě :-)
Tak zatím jste dva.-)
jak nove experimenty? experimentujes ty, ja se drzim tradic ;-)).
Já vím, to tě ctí.-)
P.S. já bych ten stroj na Buk moc netahal, soudruzi to budou zkoušet a rozbijou si ještě držku.-)) Na druhou stranu je vidět, když je vůle tak se tam dojet na lecčems. To platí např. pro Marťulu s bruslemi.-))
pozn. k Palenikovu – v te spodni delsi prudsi casti mi kompjutr nameril max. sklon 33 %, pak je kus rovnejsi a nakonec se to jeste trochu zvedne, ale „jenom“ na 23 %.
Právě jsi mi zdůvodnil, proč se mi do toho kopce blbě chodí.-))
No, rozprchlo se to fest, pravda, soudruzi :) Ja ale jel s poslednima – chytl jsem brtnika…a ten hned, ze strasidelnej les a podobny valy :-D Tak jsme chvilu bloudili z druhe strany Lhotek…no varil z vody…ale pak uz to slo, az teda na ty kuy lesaky, kteri si to uzivaj tedkonc jaxvina :(
Udoli suchy, cajti zadni, defekt zadnej, pohodicka.
No vidíš, přáli jste mě, přál jsem i vám všem.-)
…soudruzi a soudružko:)
jsme si nazpátek teda dali sadu..
JSTeho elegantní vzezření a´la: „jezdím ladně, jezdím rád“ mě dostalo..
Vždyť Petřík říkal, že taháš ty ?!-)
nj, jako v Rusku…;)
včera sem čučel…
Ha, na nás jsi se hojil a teď ti došla pára a argumenty.-))
Nj, byla holt kosa, leto jeste neni, zpatky jsme si s Maňaskem dali sjezdik po modre na Ochoz, zahradkama do Kanic a taky jsme otestovali ten novej luxusni asfalt do Obran – naval nebyl, jenom bruslari by se radsi za sera meli ovesit blikackama, potkali jsme asi 4, ale jednoho jsme malem kousek svezli ;D
Jj, tam je to luxus, ale někteří mí známí co na bruslích jezdí, že u Olympie je to přehlednější, zas tam furt fouká, všude je něco pro a proti… A ta modrou obráceně do Ochoza jsem jel snad poprvý, dycky tam sakruju cestou na Buk.
nesmis jezdit furt po silnici…
Pořiďte mi silničku. Dám tak max. 2.ooo,– Káčé .-)
sis to nejak spatne vylozil…;)
Prý „vařil z vody“- kdybych tam s tebou nebyl, tak bys tam byl býval bídně zahynul. Věděl jsem furt přesně kde su, akorát ta cesta šla někdy jinam, než měla jít.
To byl ten myslivecký nevímužkolikátý co jsi nás vedl s Igorem ?
Ne, byla to standardní obcházka Lhotek a pak do údolí. Nicméně pak osamocen jsem vyměkl a neuskutečnil již další výzkum nově nalezeného trailíku. (neměl jsem náhradní baterku v kapse a mám panický strach ze tmy :-)
Dival jsem se na mapu, a myslim, ze kdybysme jeli vcera tou prvni variantou a nevraceli se ke Lhotkam, tak bysme se stejne dostali na ten hreben…jakoby zleva kolem jezirka a stejne bysme dojeli na tu nasu stejnou cestu…pripadne dolu k Ricce. Nekdy jindy to prubnu.