Zdravim, uz ho nekdo mate? Nejake zasadni zajimavosti?
Diky.
Zdravim, uz ho nekdo mate? Nejake zasadni zajimavosti?
Diky.
Zrovna nad ním hodně přemejšlím, asi do něj půjdu. Byl jsem přes zimu v Asii a tam to používají snad všichni…
Ja uz ho mam. Za tu cenu dobry, ale chce to doladit. Dulezity je, ze support reaguje a maji snahu to vylepsovat.
Dneska taky došel, přecházel jsem z Roxe 4.0, já jsem mega spoko, pro mě bylo straaašně moc důležitý, že vidím zařazený převody na Di2 :D Jen nějak nevidím staženou mapu, když se během jízdy přepnu na stránku s mapou, ale to mě nějak netrápí, abych to třeba vracel…
Mapu jsem taky nevidel a pak jsem si vsiml, ze se mapy nestahly cele…pak uz Ok
Tak mi to pomohlo taky – teď už si nemám na co stěžovat.
Má ten computer i češtinu ? A případně jak se chová navigace – je to použitelné ?
Češtinu nemá, navi jsem ještě nezkoušel, cosi na mě vlezlo, tak jsem rád, že jsem s tím jel aspoň jednou…
Jak to mají s aktualizacemi map? Levný čínský komp s navigací zní hezky, ale pokud vydají mapy při vydání kompu a pak už nikdy, tak to ztrácí kouzlo, to mě zatím odradilo od BSC300, kde to vypadá, že mapa ke stažení je rok stará.
Tak samozřejmě to ztrácí kouzlo jak pro koho, že jo, kdo nepotřebuje navigovat, tak je mu to jedno, viz já. Jinak zkusil jsem googlit a ohledně aktualizace map jsem nenašel nic. Když by něco vyskočilo v appce/na tachometru, zkusim si vzpomenout a napsat sem.
No tak nějak sem nepředpokládal, že si někdo koupí cyklokomp s mapama, když ho mapy a navigace nezajímaj.
Zrovna u mě je to třeba jediná věc, která mě vůbec nezajímá :D
Už jsem si vzpomněl kde jsem to viděl, přímo v computeru – používá to Open Street Map, jestli ti to k něčemu je. A zrovna na mě vyskočila aktualizace FW, kde přidali další státy, tak snad to nějak fungovat bude…
To se dalo předpokládat, stejně jako igpsport. To ale pořád neznamená, že mapový soubor aby ho navigace přijala je schopen sestavit někdo jiný než výrobce.
Ja tam normalne inportuju trasy z mapy.cz a funguje to
on ale nemyslel trasy, ale aktualizaci map
Ahoj,
prosím uživatele C606, máte nějaké další postřehy z provozu?
Vážně o něm uvažuju, budu potřebovat navigovat na zahraničních silnicích + bych ho rád spároval s radarem Bryton.
Trasy si chci připravit na mapy.cz a pak importovat do C606
Díky za reakce.
Postřehy…no teoreticky ne, prostě to funguje :) Už jsem objednal druhej, manželce. Navigování taky funguje pěkně, jen jsem si všiml jedné věci, že když jedeš mimo navigovanou trasu (třeba dvě silnice vedoucí vedle sebe), tak tě to furt žene zpátky, než aby to přesměrovalo. Někde jsem se dočetl, že by ses musel vzdálit od trasy dál, aby to přesměrovalo. Ale navigování mě na tom tachometru zas tak nezajímá, tak víc k navigování nenapíšu. Jo a displej by mohl být světlejší (jezdím na automatickou regulaci podsvitu) – ale nic s čím by se nedalo žít. Za mě za ty prachy naprosto super.
Má potenciál, ale ještě není úplně vyladěný. Můžeš si přečíst moji podrobnou recenzi, kde C606 srovnávám i s Garmin, Wahoo, a dalšími, pokud tě zajímá víc.
Díky pánové, vyzkouším ho, tedy.
Není za co, všechno je to o tom, co od toho člověk čeká. Já původní GPS tachec (Sigma ROX 4.0) kupoval jen kvůli tomu, abych jednoduše logoval švihy včetně trasy. No a kdybych nepřecházel na Di2, tak ho mám doteď – strašně nutně potřebuju vidět na tachometru zařazenej převod, neustále jsem se díval na kazetu, kde zrovna jsem, abych nekřížil řetěz atd. Jo vim, zbytečně to přehánim, ale i když jsem se hlídal, abych furt nečučel na kazetu, tak jsem to stejně dělal. C606 to vyřešil. Proto mě třeba nevzrušuje navigace (jo, občas se to hodí, ale i podle toho ROXe jsem dojel), a hlavní účel, proč mám GPS tachec to splňuje na výbornou, takže asi tak…
Mám jej asi půl roku a spokojenost. Pořídil jsem k němu i zadní radar a funguje to skvěle. Za ty peníze super kup.
Dá se to spárovat i s věcmi od Sramu ( zařazené stupně na silnici, wattmetr…)
Na mapách nejsou barevně značené turistické značky.
Zkousel jsem app a tam jsem je neviděl
Vzhledem k tomu, že tam není TOPO mapa CZ, tak tam turistické značení nelze čekat.
Přesně tak. Na druhou stranu ty jejich mapy jsou celkem v pohodě, pro mě velký rozdíl, když jsem dřív jezdil podle slepé navigace na Fenix 5. Z Magene jsem za ty prachy (levnější než edge 130) opravdu nadšenej a moc nechápu to přímé srovnávání s Edge 540, když Magene stojí méně než půlku. Pokud se někomu příčí dát ty prachy za Garmin jako mně, tak dobrá alternativa, výdrž baterie naprosto v pohodě, aplikace funguje spolehlivě, aspoň ta pro iOS. Pár výtek mám – nezobrazuje se graf výškového profilů importované trasy, poslal jsem dotaz na helpdesk a čekám na odpověď, asi to vyřeší nějaká další aktualizace. Nejde zobrazit teplota při jízdě, ale v záznamech o jízdních datech se pak objeví. Ostatní data shodná s Garminem, upřímně mi chybí jen ten graf, abych viděl jak dlouhej kopec mě čeká a kolik výškových metrů chybí do cíle. Dle zahraniční diskuzí navigace jako taková, nefunguje úplně na jedničku, ale já stejně vždy jen importuju předem připravenou trasu a to funguje spolehlivě.
Ufff… Doufám, že jsi CEO tak maximálně doma…
Zdravím,
je možné přes web prohlížet data o jízdě nebo pouze v aplikaci OneLapFit v mobilu?
Díky.
Pouze v OneLapFit appce.
Asi bych jedním dechem dodal, že to ničemu nevadí. Garmin (Connect), Lezyne (GPS Root) a další tohleto mají, ale stejně jsou podle zaměření uživatele lepší univerzální weby jako Strava, Komoot, Ride with GPS nebo TrainingPeaks. Automatická synchronizace je bohužel u Magene jen do Stravy a TP, jakákoli spolupráce s dalšími (ať už pro sledování aktivit nebo naopak při importu naplánovaných tras) probíhá na několik kliknutí navíc přes exporty/importy FIT, resp. GPX.
Diky za odpovedi.
Synchron do Stravy funguje vyborne, s Garmin to bylo pomalejsi, Strava cislo jedna u mne. BT a Wifi slape rychle, to je radost pouzivat.
Import GPX za me lepsi, staci nakopirovat do mobilu a v apce naimportovat.
U Garminu reseni pres web a synchronizaci zbytecne slozite.
Ahoj, máte to někdo spárovaný s Garmin varia radarem – ten už mám delší dobu, používám s tel, ale zvažuji koupit zobrazovací zařízení s GPS kvůli bikepackingu a toto pokud by fungovalo s Garminem, tak je asi cena/výkon nejlepší možná věc.
Díky za odpověď, nikde jsem to nenašel..
Ano, funguje to
Díky za info a ještě jeden hloupý dotaz: můžu mít mapu s navigací a radar na jedné obrazovce zároveň? Koukal jsem asi na 20 videí na youtube a nikde to nemají zároveň, vždy jedno nebo druhé…
Nevím, jak je to u Magenu. Mám to napárované s computerem Garmin a tam je info z Radaru zobrazeno jako proužek na jedné straně displaye. Co je na zbytku displaye je na tobě, můžeš si tam volit obrazovky podle sebe
To je jasný, ale já potřebuju vědět jestli to funguje i obráceně? Magene cyklopočítač a Garmin radar..
Takže to zatím nikdo nezkoušel?
https://the5krunner.com/…c606-review/
V recenzi píše, že můžeš připojit jakýkoliv radar a Magene pak uzakuje ten pruh šipek nalevo…
Na pravé fotce vidím na pozadí Garmin Varia Radar…
Ano, C606 samozřejmě funguje se všemi ANT+ radary a to na všech stránkách.