• Pijer

MISTROVSTVÍ SVĚTA:

SO-NE 1.-2.2.202 Liévin (FRA)

.

MISTROVSTVÍ EVROPY:

NE 3.11.2024 Pon­tevedra (ESP)

.

SVĚTOVÝ POHÁR:

NE 24.11.2024 An­twerpen (BEL)

NE 1.12.2024 Dublin (IRL)

NE 8.12.2024 Cabras (IRL)

NE 15.12.2024 Namur (BEL)

SO 21.12.2024 Hulst (NED)

NE 22.12.2024 Zonhoven (BEL)

ČT 26.12.2024 Zonhoven (BEL)

NE 29.12.2024 Besançon (FRA)

NE 5.1.2025 Dender­monde (BEL)

NE 19.1.2025 Benidorm (ESP)

SO 25.1.2025 Maas­mechelen (BEL)

NE 26.1.2025 Hoo­gerheide (NED)

.

TELENET SUPERPRESTIGE:

NE 20.10.2024 Rud­dervoorde

NE 27.10.2024 Ove­rijse – Vlaamse Druivencross

PO 11.11.2024 Niel – Jaarmarktcross

SO 16.11.2024 Mer­ksplas – Aardbeiencross

SO 23.11.2024 Mol – Zilvermeercross

PO 30.12.2024 Diegem

SO 4.1.2024 Gullegem

ST 8.1.2024 Middel­kerke – Noordzeecross

.

X2O Badkamers Trofee (vše BEL):

PÁ 1.11.2024 Oude­naarde – Koppenbergcross

NE 10.11.2024 Lokeren – Rapencross

NE 17.11.2024 Hamme – Flandriencross

SO 14.12.2024 He­rentals

ST 1.1.2025 Baal – GP Sven Nys

PÁ 3.1.2025 Koksijde – Vlaamse Duinencross

NE 9.2.2025 Lille – Krawatencross

NE 16.2.2025 Brussels – Brussels Universities Cyclocross

.

ČESKÝ POHÁR HSF SYSTEM CUP:

SO 28.09.2024 Kolín C2

SO 05.10.2024 Ostrava C2

SO 12.10.2024 Hlinsko C2

SO 19.10.2024 Louny *

NE 20.10.2024 Čáslav *

SO 26.10.2024 Kolín

SO 9.11.2024 Plzeň *

SO 16.11.2024 Rýmařov C2

SO 23.11.2024 Mladá Boleslav C2

SO 30.11.2024 Chýnov *

SO 7.12.2024 Uničov C2

NE 8.12.2024 Uničov * MČR mládeže

SO 11.1.2025 Jičín MČR

označeno * malý Toi Toi bez Elite

Dal jsem to nějak dokupy, jako screeny přidávám kalendáře vybraných „pohárů“ včetně TBCčka a Oderáku

Seřadil jsem je podle „důležitosti“ a dosažitelnosti pro nás na BF ;-)

9 0
    • Pijer  

Přidávám ještě aktuálně nejbližší a již tradiční Štěpánku v Bolce – sobota 21.9.

0 0
    • MTBIKER doporučuje
      GT Grade Elite 28 kolo, bordó Skladem 2 ks

Výprodej -22% GT Grade Elite 28 kolo, bordó

19 899 Kč -22% MOC 32 899 Kč

GT Grade Carbon Pro 28 kolo, černé Skladem 1 kus

Akce -12% GT Grade Carbon Pro 28 kolo, černé

od 82 799 Kč -12% MOC 104 999 Kč

Cannondale Topstone Carbon Lefty 3 dámské kolo, alpine Skladem 1 kus

savings Cannondale Topstone Carbon Lefty 3 dámské kolo, alpine

76 499 Kč savings MOC 119 999 Kč

• Pijer  

Jinak první změny už se bohužel díky povodním začínají do kalendáře promítat :-(

Nejede se úvodní závod ČP ve Veselí, který se měl konat 28.9. a vypadá to na jeho zrušení bez náhrady.

V zákulisí se proslýchá, že s největší pravděpodobností nebude ve svém termínu 5.-6.10. ani sobotní HSF System Cup Ostrava (2. závod ČP) a nedělní GP Ostrava :-(

1 0
      • Pijer  

Tak to vypadá, že Veselí se v letošní sezóně nepojede.

1 0
      • Pijer  

Před chvílíčkou přišla pozvánka na závody v Ostravě. Tak snad to byla opravdu fáma a na začátku října se bude závodit.

Vážení příznivci cyklokrosu, trenéři, závodníci,

jménem organizačního týmu HSF SYSTEM CUPu OSTRAVA a HSF SYSTEM VELKÉ CENY OSTRAVY V CYKLOKROSU 2024 bych vás rád pozval do Dolních Vítkovic, kde se o víkendu 5. a 6. října uskuteční letošní první pohárový závod kategorie UCI C2 a ostravská Grand prix, tentokrát v kategorii UCI C1.........

2 0
      • Pijer  

Logicky Veselí vypadává i z TBCčka, kde se mělo jet den po ČP 29.9.

0 0
    • Aduldinho  

Budu sledovat, dík! ;-)

0 0
    • Pijer  

Velký rozhovor s Kristýnou https://www.roadcycling.cz/…dal-vyhravat

3 0
    • andy97  

Wout van Aert říká, že bude tuto zimu závodit v cyklokrosu: „Jde to dobře, ale dva týdny poté, co jsem stále o berlích. Moje koleno bylo dost poškozené. Myslím, že se brzy vrátím na kolo. Budu určitě závodit v cyklokrosu, ale zatím není žádné konkrétní datum.“

3 0
      • Pijer  

Jen dodám, že čerstvě podepsal ve VISMA „do konce kariéry“.

1 0
    • Pijer  

Kdo by chtěl zábavu na tři po sobě jdoucí úterky (1., 8. a 15.10.) a nemá to daleko do Kladna a Loun, tak kluci z Velo Akademie připravili minisérii CX závodů.

1 0
      • Cavendish  

Škoda, že takový super počin nikdo na Vysočině neudělá. :( A pohár v Brně? No….

0 0
        • gerrard  

Bude :)

2 0
          • Aduldinho  

Super, Cav jistě dorazí! :-)

0 0
          • Cavendish  

No a už jste z toho udělali trať vhodnou pro CX?

Nebo je to pořád XC trať pro celopéra.

0 0
            • gerrard  

:) Tak nic zásadně jiného nečekej. Přestavba celého areálu je v nedohlednu, že by se starty přesunuly dole na stadion a udělala se tam nějaká typická cyklokrosová motanice na rovince. Takže je to pořád v kopci nad stadionem a využívá se co tam je k dispozici. Shoda s ostrou XC tratí je tam tak 30% max a to ještě často v protisměru a jen netechnické části. Výhoda je, že je víc vln a už se nemotají děcka a dospěláci. Když je fajn počasí, tak bývá i pěkná účast.

https://eu.zonerama.com/…bum/10622994

1 0
              • Aduldinho  

Z fotek to vypadá celkem cyklokrosově! ;-)

0 0
              • Cavendish  

Tu informaci o vlnách si ale tajil :) je celkem zásadní. Ono když tam člověk přišel a viděl, jak kluci 14 let kličkují mezi borci 50 let, tak nic moc. To je určitě bod k dobru. V úvahu přichází pouze středa 9.10. Uvidíme, vyrazil bych z Jihlavy rovnou po práci.

0 0
      • Kadel x road  

Tak tohle mě mrzi mám to za barakem chtěl jsem tam vzít syna a pak si to zkusit i já ale musí být platná licence a jede se podle platných pravidel cyklokrosu… No nic tak mi nezbyde nic jiného než zajet na TBC kde to dělaj i pro hobiky:-)

0 0
    • OZelinka87  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován moderátorem.
      0 0
    • Pijer  

Z tiskovky před zahájením ČP https://www.cyklokros.cz/…je-v-ostrave?…

2 0
      • Melvin  

Teď koukám, že z Ostravy bude přímý přenos na CT Sport.

2 0
      • jindrich  

Kde jsou Louny, Kutná hora a hlavně Holé Vrchy?

0 0
        • Melvin  

Louny jsou 19.10. další dva zmiňované závody nejsou.

0 0
        • Pijer  

Kutná Hora se jezdily biky, i když to naposled byl spíš cyklokros a to tomu závodu asi definitivně zlomilo vaz https://www.aktivtono.cz/…-kutne-hore/

Jinak Sova dělá cyklokrosy v nedaleké Čáslavi, letos je to dokonce C2

0 0
          • jindrich  

Loni se jela Kutná Hora na cyklokrosu, ne?

Ty biky pamatuji, kluk si projel zaváděčku a pak nosil kolo, to poslední jsem ho stáhnul ze závodu.

Lukáš Jech to chtěl dokončit a zlomil si tam kliční kost.

0 0
    • robb  

Tak k tom jsem vůbec nevěděl

1 0
    • standoslav  

Slečna má vkus a nakonec to i vyhrála, oba dny

0 0
    • jonys  

Van Anrooij zdravotni trable, vynecha celou zimu.

Nieuwenhuis pasovy opar.

Ronhaar borelioza.

Holmgren mela blby pad v MSA, uvidi se, co dal.

Sweeck zustava v Crelanu.

MVDP nevi, jestli bude letos jezdit.

A kde je, kuwa, Tibo Nys???

2 0
      • andy97  

MVDP by stačilo, když by jel jen na MS a stejně by je porazil :D teda pokud nepojede Wout. A Nys je čím dal lepší, ten by je letos mohl potrápit.

0 0
        • jonys  

Jo ale kde se schovava?? Nejel MS road, nejel gravel…

Cekam hodne od Del Grossa letos.

0 0
    • DePaX  

Nemělo by být v názvu vlákna už pomalu CX/gravel? ;)

Když už i na ČT jsem grevly zahlíd.

Jsem zvědav, kam se obě disciplíny budou vyvíjet…

2 0
      • Pijer  

To bychom mohli dát do názvu i jarní klasiky a třeba aktuálně i francouzskou klasiku Paříž-Tours, kde dojel Vacek druhý ;-)

1 0
        • Cavendish  

Tak ten gravel je tomu CX dost blízko. Ale jarní klasiky jsou pořád jen silniční cyklistika :)

1 0
          • Pijer  

Gravel se asi bude objevovat čím dál tím víc, tak nikomu nic nebrání, založit třeba na příští sezónu samostatné vlákno.

Už takhle se cyklokrosové ke konci sezóny načítá dost dlouho.

1 0
          • gerrard  

Pro mně má gravel blíž k silničním klasikám než k CX. Já bych gravel do CX vlákna fakt netahal.

5 0
            • Cavendish  

Tak založte solo, ať je klid :)

1 0
              • DePaX  

Sam. vlákno na tomhle řídnoucím fóru imho nemá smysl.

0 0
              • Fazzy  

Myslim, že za chvili bude ticho a do příštího MS času dost :) Gravel je sice super věc k ježdění, ale ke sledování to zatim moc neni.

0 0
      • Aduldinho  

Přečti si rozhovor s Vakym, ten gravel je prostě, co se týče trati hodně různorodý!

Ano, podle mě by bylo též lepší založit extra vlákno!

Teď jsme hodně MS v gravelu probírali ve vlákně o profi silniční cyklistice, taky tam hráli prim hlavně silničáři! ;-)

2 0
    • Pijer  

V sobotu 19.10. se i v Rožmitále pod Třemšínem pojede nějaký lokální cyklokros, takže se tam dá svézt https://www.pribram.cz/…rminu/30555/

3 0
    • Pijer  

Asi se máme na co těšit, tak snad z toho zas nebude ostuda.......

2 0
      • Pijer  

A dám to sem dřív, než se někdo zeptá.......6­.1.2025, Mistrák už může jet ;-)

2 0
    • robb  

Tak Eli a Ryan Kamp asi moc kamarádi po dnešku nebudou :-D Nevím, jestli to nebyla dohra něčeho jiného z předchozích kol.

https://x.com/…970458722427

2 0
    • andy97  

Boroš letos asi bude jezdit na Treku?

1 0
      • jonys  

Ja bych tu otazku zjednodusil na Boros bude letos jezdit?

0 0
        • andy97  

A neměl by? Vím, že loni myslím po MS, si nebyl jistý. Ale někde nedávno jsem zaznamenal, že bude.

0 0
          • robb  

Myslím že v rozhovoru na silničním MS říkal, že už má nějaký věk a ven už se nechystá a dojezdí to tady. Asi se zaměřením na krosy.

0 0
        • Pijer  

Bude

0 0
      • Aduldinho  

To je z Hlinska? Tam přej vyhrál! ;-)

0 0
        • Jáchym 1  

Ano-ano

Ženy – Zemanová

2 0
        • Pijer  

Vyhrál v suchém triku o parník

2 0
          • Aduldinho  

Takže on by Bory vlastně chtěl cyklokros vynechat, ale nemůže, jelikož je pořád na naší domácí scéně nejlepší, takže táhne tu káru bohužel zase sám! :-(

2 0
    • jonys  

To neni dobry…

https://www.instagram.com/p/DBOzNkdo5Rw/?…

0 0
      • Cavendish  

Dost na prd :(

Sem na tom poslední 3 týdny stejně. Po kovidu se mi absolutně ztratila dynamika z nohou a průměry spadli dolů….

1 0
    • Cavendish  

Pánové, kde kupujete teplé zimní kombinézy na kros? Už sem si kolikrát říkal, že by se hodila s krátkým dole a dlouhým nahoře.

0 0
    • robb  

Slušnej balík :-D

https://x.com/…505589542957

1 0
    • DePaX  

Hlinsko – Hynek Tekula: https://youtu.be/ub_pxMpIPl8?…

1 0
    • Pijer  

Repre sousko ve Stříbře. Tak snad těm našim mlaďasům předá Štyby aspoň kus své vítězné aury

2 0
    • Jamesf  

Jde někde sledovat světový cyklokros juniorů? Přenáší to nějaká TV nebo jen elite muži,ženy? Díky

0 0
    • Pijer  

Ofiko jsem to ještě nikde neviděl, ale už je venku nominace našich na ME

0 0
      • lith  

Hanka letos cyklokros nejezdí?

0 0
        • Pijer  

Jezdí, ale měla volno po bikovém MS v Andoře. Proto jela jen jeden nominační závod v Ostravě a teď o víkendu dva evropské poháry v Debrecínu. Na repre sousku ve Stříbře byla, tak uvidíme, jak to bude dál.

3 0
    • Cavendish  

Tak kdo v neděli vyráží na TBC do Tábora? Startovné už mám zaplacené ;)

1 0
      • keymaker  

Já ne, budu v Beskydech :-( jinak by mě to lákalo. Teď jsem byl na svém prvním cyklokrosu v Rožmitále a celkem masakr :-)

0 0
      • Schmiten  

Jedu, letos první CX. Tak dobrou formu :-)

0 0
      • robb  

Teď co víkend, to TBC až do Chýnova na začátku prosince.

0 0
        • Cavendish  

Další zastávka asi Chýnov. Všechno ostatní mám s otazníkem. Listopad mám vždy dost plný akcí

0 0
    • Pijer  

Dneska jsem v Kolíně koukal na Boryho a má neskutečnou fazónu. Je vysekaný a takhle jsem ho ještě jezdit neviděl. Druhý Konwa koupil skoro třičtvrtě minuty a Bory mu regulérně odletěl na výkonnost. Fakt se těším třeba na ME.

4 1
      • jonys  

Tak skoda, ze jezdi v Koline. Overinse by mu profilem melo sedet a ve stredu Koppenberg…

Euro bude asi rychlopalba na lokty. Pujde tam bez zavodu na tomto levelu.

0 0
    • robb  

Nějaké info k Hostivaři? Nechystá se něco?

0 0
    • Cavendish  

Jdeme na to, pánové :)))

9 0
      • keymaker  

Good luck ;-)

0 0
        • Cavendish  

Nakonec čistá hodina. 7 okruhů na suché rychle trati. Super zážitek.

2 0
          • keymaker  

Jak jsem psal vyse. Ja byl nedavno poprve na cyklokrosu a je to mazec. Hlavne prumerny tepy strasne vysoko. Na chvilku si neodpocines :-) A samozrejme jsem dostal kolo :-) musim potrenovat sesedani a naskakovani. To fakt neumim :-)

0 0
            • Cavendish  

Dneska průměr 168 a maximální 191 :)

Kolo sem taky dostal, naskakuju tak nějak všelijak a víš co? Je mi to jedno, užívám si to i tak ;)

4 0
              • keymaker  

Ja tam taky nebyl lamat rekordy :-) prumer 157, max 171. Ale jsem trochu jinej rocnik nez ty ;-).

1 0
          • robb  

Jo paráda. Nejdřív jsem málem zul zadní kolo, pak přední. Holt bezduše:-D Ale závod super.

0 0
    • Pecer  

Byl jsem jenom očumovat, ale paráda. 80 borců na startu – neskutečné a všichni jeli své maximum. Já bych vyplivnul plíce po prvním kole :D

3 0
    • Pijer  

Tak ofiko nominace na ME už je venku a klobouček před Bárou......jede místo ní Kačka.

https://www.cyklokros.cz/…o-pontevedry?…

4 0
      • jonys  

Nejaky info o trati?

Jinak Boros je @300 win. To by mohlo hodit pekny kurs na T5/T10. Verim Ti, cos psal o jeho fazone :-)

0 0
        • jonys  

Uz to tam ctu: rychly, bez techniky. Cili asi ani kopce. No to bude ruleta, strkacka, taktika a nic moc pro Borose asi, no.

0 0
          • Melvin  

Třetina startovního pole jsou Belgičani. K tomu Holandani, to na T5 moc nevidím. T10 je hratelné, bo zas tak moc lidí nejede. První závod nebyl Nys nic moc, ale tady bych mu věřil. Navíc má dobrého spurta v případě, že dojede větší skupina. Pak jsem i zvědavý jak zajede mezi juniorkami Barbora Bukovská.

0 0
            • jonys  

Jojo. Nyse jsem hrál za @13 v Overijse, teď už je na Koppenberg @1.8 a @3 na Euro :-))

Nespolíhal bych na nějakou spolupráci. Spíš Eli+MVTH vs Nys vs Sweeck+Wysseu­re+Verstrynge vs Vandeputte+Van­debosch. Nevím, kdo přesně jede.

Ale Boroš tam bude sám a jak ty větší závody nejezdí, tak ho budou řezat a poziční boj mu sebere síly. Potřeboval by těžší selekci, kde by si jel svoje.

0 0
            • Melvin  

Tak Bukovská 2. místo. Jsem si říkal, že by mohla dobře zajet.

1 0
      • robb  

Obhlídka trati

https://www.youtube.com/watch?…

0 0
      • Pijer  

BAŽANT NEJEDE ME – viz. příspěvek cyklokros.cz na FB:

• Kryštof Bažant, jeden z klíčových členů české štafety s vysokými ambicemi v závodě juniorů, kvůli nemoci neodletěl na evropský šampionát ve španělské Pontevedře. Do štafety místo něj nastoupí další junior Tomáš Hájek.
        • Nemoc vystavila stop Kryštofu Bažantovi, který kvůli horečkám nemohl odcestovat na evropský šampionát v cyklokrosu do španělské Pontevedry. Bažant, považovaný za jednoho z českých favoritů, měl závodit nejen v juniorské kategorii, ale také jako jistý člen české štafety.
        • „Jeho stav nedovolil účast na mistrovství Evropy, proto s námi neodletěl,“ uvedl reprezentační trenér Michal Bednář. „Měl jet stoprocentně štafetu, a místo něj se na start postaví junior Tomáš Hájek. Štafetu tak pojedou Tomáš Hájek, Barbora Bukovská, Amálie Gottwaldová, Václav Ježek (U23), Kristýna Zemanová (U23) a elitní jezdec Michael Boroš,“ prozradil Bednář složení českého týmu pro sobotní závod.
        2 0
        • Cavendish  

P*če :(

1 0
        • andy97  

Účast ve štafetách bude velice bohatá :D to by i ta medaile nakonec mohla klapnout no :D

1 0
          • Cavendish  

No já nevím :D

0 0
            • andy97  

Tak jsme dojeli 4 :D

0 0
              • Brus  

sice bych si na Borose proti Ortsovi nevsadil, ale on se na to po tom podklouznuti za prekazkama uplne vysral..

1 0
                • andy97  

Tak bylo jasný, že ho už nedojede po tom pádu. A zítra má závod, tak nemělo význam jet na dřeň.

0 0
                  • Brus  

jasne to nebylo, mel ho nadohled, napriklad francouz ten most pred cilem bezel, nebylo videt proc. Tohle se klidne mohlo stat i Ortsovi. Nemyslim si, ze 10m intenzity by nejak melo zmenit zitrejsi vysledek. krosari jezdi obcas 2 cele zavody ve dvou dnech. Zavod konci v cili a tim spis stafeta.

0 0
                    • Pijer  

Mě tedy překvapila i Kristýna, že jí ještě na tu poslední předávku předskočila ta Španělka. Přijde mi, že čím mladší naši jeli, tím líp zajeli – Tamáš Hájek moc pěkně, holky taky a pak už to taková sláva nebyla.

0 0
                      • Brus  

to bylo zvlastni, rekl bych, ze se ji tam muselo neco prihodit, protoze predtim bylo videt, ze ji dojela a sla pred ni

0 0
                      • Fazzy  

Kristýna je od covidu poloviční. Bůhvíjak dlouho se to s ní potáhne..

1 0
                        • Pijer  

Bohužel je to tak.

O to víc mě štvou ty řečičky o obyčejné chřipičce :-(

2 1
                      • Pijer  

Hodně diplomatické hodnocení od Bedýnky – „Očekávali jsme boj o bronz se Španělskem. Junior Tomáš Hájek rozjel závod dobře a držel kontakt s ostatními. Pak ale přišla očekávaná ztráta juniorek, s čímž jsme tak trochu počítali. Václav Ježek odstup hodně stáhl, Kristýna Zemanová naši štafetu dostala zpět do kontaktu, ale Michael Boroš bohužel nezvládl technickou pasáž – po překážce upadl, ztratil čas a na tak rychlém okruhu už nebylo možné náskok dohnat. Všichni však bojovali a nechali na trati maximum,“ zhodnotil výkon reprezentační trenér Michal Bednář."

0 0
                    • Pijer  

Frantík to běžel, protože ho Taloš šikovně zavřel pod mezičkou u plůtku a on neměl rychlost.

https://www.facebook.com/…tb4iqQWQ8o1/

2 0
                • 123J  

Q

0 0
              • Cavendish  

Kristova hodino :D

0 0
        • jonys  

Zitrek vubec nevim. Pokud Pim nenajde nohy, bude Lars bez podpory. Ale jak pojedou Belgicani je otazka za milion. Maji novyho kouce…

Klidne muze ujet nekdo z druhe vlny, po kom Lars nebude skakat. Sweeck? Toon? Nebo Nys, po kterym nepujde urcite :-)

Nebo musi Lars utocit sam, ale on miva pomaly zacatky.

Nebo to bude skupina s postupnou selekci a muze rozhodnout posledni kolo-skoceni prekazek, rychla ta odklonena sekce, risk v zatackach a najezd na ten posledni most.

Borose snad ten pad nerozhodil.

0 0
        • Johny.Merida  

https://www.sport.cz/…ibro-5039448#…

…tak máme stříbro v juniorkách, dobrá prace.

3 0
        • robb  

Tak Bory nakonec 8.místo. Orts super forma. Thibau bez konkurence

0 1
          • Melvin  

Orts si musel slušně hrábnout. Už ani neskákal překážky jak byl na limitu. Ale i tak se snažil aspoň na chvíli Nysovi potáhnout, předtím na cílové rovince. Bory jel fajn, skákat překážky věřím, že by zajel ještě o něco líp.

0 0
          • 123J  

To má super formu? Neumí ani spurtovat je to lempl.

0 3
            • andy97  

Orts teda zajel bravurně, neměl už o co sprintovat, když mu Nys odjel.

0 0
          • jonys  

Tibo dobre povzbuzoval Ortse aby je nedolepil Eli a kdyz je i tak dojel, nastoupil kdyz videl, ze Eli jede do depa :-)) Klasicky Belgani.

Lars bez bidonu…

0 0
    • robb  

.

7 0
      • jonys  

Lars @8.0. Nadhera.

Pauwels netrefili gumy? Celej den tam klouzali, vycvakavali. Kazdopadne takto lehce zlomit Iserbyta kdyz nejses VDP…Lars ma formu! Toon jde nahoru, sedl mu silovy teren.

No a debil cakajici pivo na Eliho…no comment.

2 0
    • Cavendish  

Dnes je na programu TBC v Hůrce ;)

5 0
      • Cavendish  

Dobrý to bylo :D

6 0
        • Jáchym 1  

Super recovery:-)

0 0
        • robb  

Doufám, že tohle byla předstartovka :-D Pěkný to bylo, trať moc nedrncala, jen někde to bylo vyfoukané. Dal sis pak běh? :-D

0 0
          • Cavendish  

Zasloužené po-závodní občerstvení. Trať těžká ale super, bavila mě. Od 5 okruhu už se teda dost hlásila záda no :) a ten hlod komentátora o tom, že si můžeme dát běh, sem okomentoval čímsi o prdeli :)))

2 0
    • marpp  

ten komentátor Nohejl na ES je tragédia – raz je Thibau Nys „Najs“ potom „Nys“, pivom bol podľa neho obliaty Vanthourenhout , pozná hádam prvú päťku v preteku lebo priebežne šiesteho a siedmeho v 2. kole už nevie identifikovať (Loockx v drese Unibetu), Vandebosch z Crelanu Corendon…)

1 0
      • prodi  

Je to tragedie, bohuzel komentuje vse, co mam rad: cyklo, triatlon, ultrabehy…

0 0
      • Aduldinho  

Proč to neběží na ČT? :-(

1 0
      • MavasH  

já když to pustil a slyšel jeho hlas, tak jsem přepnul na AJ. A myslím, že většina stejně ani v CZ nebyla…

0 1
    • Pijer  

Bartek „Pan Tygrys“ má zas nějaká ta trička a podobný merch

1 0
    • jonys  

Od 1.1. nesmi v Belgii hazard sponzorovat sport.

Bingoal konci u Pauwels, velky problem to asi bude pro silnicni Lotto…

0 1
      • Pijer  

:-(

Předpokládám, že to platí jen pro belgické stáje, protože jinak bude mít naše repre s nápisem Sazka celkem problém :-D

1 0
        • jonys  

Ano. Belgicky zakon.

Kamarad, co tam zil rika, ze Lotto je narodni loterie (jako ta Sazka) a mohlo by mozna mit vyjimku.

Ono to vypada libive, zadny hazard, zadny alkohol…no jo, ale kde ty sponzory maji brat? Kdo ma penez nazbyt a profit kdyz je videt na sportovni udalosti?

3 0
          • keymaker  

Vzpomente ale na formule a taky to jde bez tabakovych vyrobku ;-) je pravda, ze divacka zakladna bude asi nepomerne vyssi :-D

0 0
            • jonys  

No, jde a nejde.

Podivej, kde se F1 dnes jezdi… I v cyklistice mame UAE, Bahrain. A jezdi se tam taky docela dost. Bez divaku, v pousti, vedru. Ze sport hlediska o nicem.

5 0
    • robb  

Chystá se letos Hostivař?

0 0
    • jonys  

Ty vole tak vsadím včera na Kampa @15. Po zranění, ale pěkný tréninkový blok na Mallorce a kros za barákem, kde loni vyhrál. Navíc mu letos věřím, už se sžil s kolem a má dobru podporu konečně naplnit talent. Top favorit Vandeputte se mi navíc poslední dobou nelíbil, furt si protahuje záda…

No, a dopo čtu, že jede Orts. A samozřejmě vyhraje…před Kampem :-(

Kuwa já musím trvat na opakování ceremoniálu! Ukažte mi ho ve startovní listině! Tam žádnej Koudelka není!!!

:-))

7 0
    • Cavendish  

Dneska to na TBC ve Voračicích klouzalo. A byla strašná kosa :D

2 0
      • robb  

Ne některý borci bez rukavic. Já měl letní dlouhoprstý a bylo to hodně málo.

0 0
        • Cavendish  

Miloš Kot bez rukavic a já měl krátké letní :( u nás totiž bylo slunce a +11 no. Sem to podcenil, Voračice měli 2 nad nulou

0 0
          • robb  

Jj,říkal. Že mu v nich při obhlídce trati bylo teplo, tak si je pak sundal :-D

0 0
    •  

spam

0 0
    • jonys  

Nys dneska pěkný koncert. Technika, výbušnost. Dobrá trať a taky výsledek pro bikera Michelse. Ale jak skáče ploty Ferdinande, fíííha! To je jako by ani mezi nima nedopadl na zem! Iserbyt dobrý mechanik :-)

1 0
    • jonys  

Ouou Felippe!

Chybelo kolo navic (loni jeli 1:04), prebyval pisek, kde Sweeck ziskaval strasne.

Aspon klika s Masinou N. Riberolle :-)

Iserbytovi asi chybi vytrvalost kvuli predsezonni nemoci. Ma svetly chvile, ale neudrzi vykon.

0 0
    • OZelinka87  

Ahoj ! Zkusím sem:

Mám 4× páry Dugast Rhino 30

Něco nové nebo pouze nalepené.

1500 Kč/ks

0 0
    • robb  

.

2 0
    • jonys  

Nys dneska drsný crash. Na limitu nezvládl nějakou kolej?

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.