už jste zaregistrovali novou serii mtb marathonu? mrkněte, vypadá to dobře:
už jste zaregistrovali novou serii mtb marathonu? mrkněte, vypadá to dobře:
Zaregistrovali, urcite bych chtel jet OKOLOLIBERCE, na objeti cele serie, nejsou bohuzel penize ani cas :(
Zaregistrovali. Třeba to bude mít delší životnost než Pohár východních Čech v 1/2 MX, kam se započítávali i dva závody z tohodle novýho seriálu. A vyhlášení se oddalovalo, oddalovalo, až zmizelo z cyklomaxáckých stránek i info, že se pohár vůbec jel. :-) Počítám, že tahle nová série bude na tom líp, bo neleží na bedrech (jen) Cyklomaxu. Ale nezúčastním se, maximálně dvou regionálních závůdků. Nejsem blázen, abych jezdila kvůli padesátkám po celý republice.
Tak tak, závod musí trvat déle, než cestování :-)
:-) Příští rok chci jet Vesec. Láká mě. Mám ráda dlouhý pomálý výlety, tak snad to zvládnu. A kdyby ne, nic se neděje. Nová zkušenost se taky počítá. Letos si ještě užiju místní závod a Jestřebky.
Škoda to odkládat, není se čeho bát. Ten limit na kolo je udělaný tak, že se to dá pohodlně obejít pěšky :-).
Chci si letos ještě užít dva závody v termínu Vesce plus týden za ním.
No ja bych to chtel zkusit tedy uz letos ale nemam partaka (partacku) ;-}
Já chci jet singla.
jojo dneska jsem zrovna koukal… při růstu mé tělesné hmotnosti diky sedavému zaměstnání mě skoro zaujala kategorie nad 100kg :D:D
Nevíte někdo jak bude vypadat trasa okolí Liberce?
V dubnu dodaj info. www.cyklomaratontour.cz/…liberce/mapa-
Baník pyčo!