Dual přehazovačky špatně řadí nahoru. na Většíně pastoruků musím o 2 a pak jeden dolu. Zkusil jsem postupně nové bovdeny,lanka, kazetu, řetez. Problém bude asi v řazení v páce , jinak nevím :(
Lze to nějak repasovat nebo opravit ?
Dual přehazovačky špatně řadí nahoru. na Většíně pastoruků musím o 2 a pak jeden dolu. Zkusil jsem postupně nové bovdeny,lanka, kazetu, řetez. Problém bude asi v řazení v páce , jinak nevím :(
Lze to nějak repasovat nebo opravit ?
Patka je rovná?
Ano taky měněna i s prehazkou.
byla menena nebo menena a srovnana?
Přehazovačka byla měněná za jaký typ? Pokud je to něco novějšího jako Tiagra RD-4700, je tam jiný tah lanka.
Jakou máš vzadu kazetu?
Nejdřív 11–27 pak 12–28. 105 ku. Řetěz používám Tigra cn-4601. Origo řetěz 105 CN-5701:se asi přestal vyrábět.
10 sp?
Já byl totiž jednou tak blbej, že jsem vzadu nahodil jinej záplet (na cyklodovolenou) s 11 sp kazetou a takhle nějak mi to blblo. Tvle, já rovnal patku, zase ohýbal zpátky, zkoušel všechno možný. Docvaklo mi to až po dovolený, no :-D.
Ano 10
.
Pokud se pádlo řazení na větší pastorek špatně chytá v mechanismu tak je to provděpodobně starým zatuhlým mazivem = vyhrnout gumu, do mechanismu nastříkat čistič brzd, procvakat, nechat vykapat a zbytek vyschnout a pak prostříknout nějakým lehkým olejem ve spreji (silikon apod.)