Zdar, dotaz: která řada brzd. destiček Shimano je kompatibilní s BR-M445. V shopech nemohu destičky na M445 nikde najít. Díky moc.
Zdar, dotaz: která řada brzd. destiček Shimano je kompatibilní s BR-M445. V shopech nemohu destičky na M445 nikde najít. Díky moc.
desky jsou stejné jako pro hydry 485/486, 525 a pokud se nepletu i 555. jinak shimano mechaniky mají taky stejné desky jako 445, vyjma 545
Od pohledu bych rekl, ze tam budou stejne jako na 525, 485 ap. Takez hledej desky pro shimano 525.
OK dík myslel jsem si ti podle vzhledu taky, ale jistota je jistota. Mám koupit origoš Shimana nebo je něco lepšího ?
Dobrou zkusenost mam s deskama Fastop. Organicky originaly od shimana nestoji za moc.
Taky shánim do 486, hledej pod A2Z http://www.maniacbike.cz/…-Auriga.html
Kupoval jsem tyto
na ně sem koukal taky a jak držej a brzděj ?
Spokojenost, někdy při delším držení páky houknou, ale zatím výrazně nezvadly, úbytek směsi standardní, příště do nich půjdu zase.
Tak už jsi koupil a vyzkoušel? Jsem ve stejné situaci. Přitom brzdy Shimano 445 jsou na všech možných značkách. Specialně Haibike je dává do celé řady HT. A některým „podavačům“ není co věřit.
montujeme je dost často jako základní hydry a za ty peníze to je super:-) bez přehánění;)