Ahoj, prosím Vás mohli byste mi v rychlosti poradit jaký mám pořídit diktafon kolem dvou tisíc (klidně lehce přes)? Bude používán na nahrávání přednášek na VŠ. Potřebuju to ještě dnes objednat, abych to ve středu mohl darovat. Díky moc.
Ahoj, prosím Vás mohli byste mi v rychlosti poradit jaký mám pořídit diktafon kolem dvou tisíc (klidně lehce přes)? Bude používán na nahrávání přednášek na VŠ. Potřebuju to ještě dnes objednat, abych to ve středu mohl darovat. Díky moc.
Jo, nemusí v sobě mít žádný MP3 a taaak, to by pak šla cena asi moc nahoru. Prostě aby měl co nejkvalitnější zvuk, výdrž, kapacitu a celkovou kvalitu.
tak www.eternity.cz/…ony-icd-sx57 tenhle je sice mirne nad ale kvalitou se vyrovnava ten co stoji 4k + ,,segra ho mela ,nez ji nekdo ukradl tasku s notebookem,mela ho tam v kapse.Nikde ho uz nesehnala a po netu to objednavat nechtela,,je to krehke a z ceskou postou nemame moc dobre skusenosti.Fakt je to jeden z nejlepsich diktafounu na trhu,,v cenove kategorii do 4000
Již se neprodává :-P. Jinak já spíš koukám po Olympusech. Koukám špatně? Mám koukat jinam?
Do těch tří tísíc aby to bylo… Tuty dva mám zatím jako hlavní adepty… www.audioexpert.cz/…mpus-ws-210s www.audio-videoshop.cz/…11m-341.html
Z mé zkušenosti vím, že nemusíš investovat ani celé dva tisíce. Pokud nehledáš nějaké speciální funkce, tak ti dobře poslouží jakýkoliv diktafon, který si vybereš. http://www.srovname.cz/…ktafony/1.17
LOL, další reklama socka :D
v takovem roce bylo vsechno drahy :D ted sezenes za smesny ceny vsude..
Asi už to má nahraný a je možná i několik let vystudovanej…
je to mozny, ale je to svata pravda. hlavne jde sehnat za mnoho nizsi ceny lepsi veci nez ty drahy..
Tak to je super :-)
Nebo rád kupuješ drahý věc, který mají míň funkcí než ty lacinější ?
No za 6 let ta technika precijenom pokročila, to je fakt.
.