www.ticketstream.cz/…vent_tr_2002?… Chystaté se někdo na tenhle koncert ?
www.ticketstream.cz/…vent_tr_2002?… Chystaté se někdo na tenhle koncert ?
Anketa: Divokej Bill - koncert
Kdyby šlo víc lidí,tak co takhle dát si tam někde sraz ? :o)
Ach bože, nejpříšernější česká skupina !
přesně
Přesně
znáš českou skupinu která neni příšerná?
Drevene pytli v jutovych uhlich?
Neeeeeeeeeeeeeee.......to je silena kapela…blah!
No a co Uplne rovny banan?
ty nastesti neznam:D
Ti jsou uzasni :o)
Wohnout, –123min, Psí Vojáci, Khoiba, Zuby Nehty, Monkey Business, JAR … a mnoho ďalších
a spousta jinejch a ještě horších:-P
Mě se líbí ECHT!
Jooo, ty jsou fakt dobrý:-)))
Cocotte Minute, Crashpoint, HC3 a pochopitelně starý Pražský Výběr!!!
Zapomněl jsi na VISÁČE !
uf konečně si někdo vzpoměl na něco poslouchatelnýho:-) a to jen proto žej e to známka punku;-)
Visací zámek nemám rád:) Vlastó Vlastó, Vlasta je hnusná Vlasta je chlap:D… Visí a houpe se a směje se nám!:D… Ne nemám je rád!
Apatheia, Priessnitz, Mnaga a Zdorp, Dan Barta, –123 minut, and others
nic blbějšího si nenašel?;-)
Sice nevim co se ti libi, ale tohle je v mem zebricku hodne vysoko… Oproti Divoce blil to dle me nema obdoby ;-) Aůe rikaj si co chces :o)
Co je na nich tak prisernyho?
Přinejmenším jejich nesmyslný texty patří při nejlepším do popelnice… Na podiu se jich pohybuje tolik, že si nelze být jist, zda se jedná o zbloudilé žáky zvlášní školy nebo o manifestaci za práva homosexuálů…
Jestli ti vadi kapely, ktery maj vic nez 5 hracu, tak si moc kvalitni muziky asi neposlechnes…
No vzpoměl jsem si na Slipknoty, kterých je snad 9, ale několik je vyloženě zbytečných, jestli to u kapely DIVOCE BLIL nebude stejné.
Ja nevim, kapele to dodava jinou barvu, kdyz jich je vic…jako, nas je treba devet, visco:)
Taky máš na hlavě masku se zipem na hubě?:) Co hrajete pěkného?
ska-pop…nope, my hrajeme bez masek;)
Minimálně jedna z nejpříšernějších. Jedna z mála, co mě donutí vypnout radio. Sem tam poslouchám ty český hrůzy(stanice) od doby, co jsem přestal chytat FM4…:(((
Asi zajdu, ale kvuli Levellers…
radši se oběsim na lanku od řazení..
na ty buzny? … nejzbytecnejsi skupina, spolecne s krystofem
Využiju dredu a zkusím se optat kdo jde na koncert Wanastowi Vjecy do Sazka arény 15.listopadu? Můžem popřípadě udělat taky skupinku BF.
15.11. jsou v Lucerne H-Blockx :-)
1.12.07 Nokia FMX :) nechce někdo lupení?
Za kolik?:o)
300,–
Nehci rejpat, ale to je nějakej pank nebo co?
Kdyz uz to tu je, tak 28.11. hraje v Havirove ve Stolarne Barta! Dorazi nekdo? ;-)
Jestli je to s Balzar triem tak doporučuju! Byl jsem v pátek tady v CB a všechna čest těm pánům :)
Robert Balzar je PAN kontrabasista…
Ano je to s nima. Uz se tesim :o)
jdu ale v Olmiku .. ale nikde jsem nenasel co tam budou hrat – nejaky mix nebo to je na tom vyberu RockForPeople nebo jeste neco jinyho :O