nechystá se někdo v září do Dolomit? plánujeme pár dní pojezdit a pak"kukec" na závod, fandit CZ týmům atd ......
nechystá se někdo v září do Dolomit? plánujeme pár dní pojezdit a pak"kukec" na závod, fandit CZ týmům atd ......
my tam budem od čtvtka noci do neděle, zatím máme ve startovce trochu bordel :) je nás tam 6 a z toho 2 co nejedou jsou tam dvakrát… pojedu kolo – Denso Xstream Racing Team.
my jedeme jen podpořit, jezdíme s kluky z EUROFOAM Team. V pátek chceme jet po stopách závodu.
vás tam nakonec bylo jak psů :) při vyhlašování jsme stáli těsně za vaší grupou, ale nevěděl jsem kdo jsi z nich :)
jinak velký překvapení běžec last minute teamu Voják… na tak mladýho perfektní výkon
moje dojmy z kola – nahoru kaše s procházkama, dolů – no to se musí zkusit :)
ve výsledcích jsme ale v sobotu nebyli, kajakář má nějakej problém s časem team: Kerda Xtream Racing team. Já v kole 50 flek
pri odjezdu nejaci nasrani,ne?
pred par lety jsme tam byli taky. bajkovou trat vystihl Blacky presne:)
Ty jo bajkre, jsem nevedel, ze z Tebe vyrost takovy svihak! Bych se normalne z fleku do Tebe zamiloval ;-)
s EF jsem měl jet taky na čumendu, ale nakonnec to nevyšlo :( snad příští rok.
Odjakživa obdivuju účastníky Dolomitenmanna, hlavně teda běžce. Až bude sestřih v telce dejte vědět.
uprimne receno, je to dost velke divadlo. jsou tezsi akce a to i bezecke – vybeh na Zugspitze je urcite tezsi. ale nesponzoruje to Redbull.:)
kazdpoadne bylo fajn to zazit. nejlepsi byla stejne afterparty:)
tak zrovna ten běh mi přijde hodně velký maso. Určitě si to v budoucnu zkusím, bajk už mám za sebou :)
Obtížnost disciplín není na RBD vyrovnaná to je největší problém.
nerekl jsem, ze je lehkej:) ale zkus tu zugspitze, prevyseni skoro 2000m. nevyrovnanost disciplin – to je asi problem vsech techto stafet. urcite je to dobra akce, organizace byla tehda na 1, jen se z toho dela ohromny divadlo ve stylu „Härtesten unter die Sonne“:) kazdopadne super zazitek,to jo.
tady máš sice jen 1750 převýšení ale trať je 11,1km z čehož 3 a kousek je rovinka do Amlachu pod kopec. Nepřijde mi že 1750 výškových na 8km je nějaká procházka. Na Zugspitze to máš 2000 na 16km to je mnohem menší sklon
prochazka neni ani jedno:) na zugspitz chvilkama i klesas,otazka je, jestli to v behu pomuze. nicmene ja jsem nebezel ani jedno, takze nejsem uplne povolony to hodnotit.
btw, nekdy behem podzimu budu v praze na SC, tak bysme mohli skocit na pivko,jestli se ti bude chtit.
určitě napiš mi na mail v profilu a něco vymyslíme. kdybys zůstal přes víkend a chtěl jet na bajka, vem si tretry – kolo ti nějaký pujčim :) alespon bych ti ukázal Pigiho a jiný lahůdky regionu :)
ok. ozvu se,nekde jeste mam i tvuj telefon. zatim cus.
prave to jede na CT4 sport, bohuzel v programu to nebylo oznaceny :-/ kazdpadne to ale sosam
video 2009