Zdravím všechny,
byl by prosím někdo z vás ochotný mi v pátek vyzvednout startovací balíček na trasu A a pak mi jej v sobotu ráno předat? Sám se tam v pátek nedostanu a rád bych jel ;). Jako úplatu nabízím třeba čokoládu :).
Zdravím všechny,
byl by prosím někdo z vás ochotný mi v pátek vyzvednout startovací balíček na trasu A a pak mi jej v sobotu ráno předat? Sám se tam v pátek nedostanu a rád bych jel ;). Jako úplatu nabízím třeba čokoládu :).
letos nejedu, ale říkám si … ráno? Ačko startuje v 7:45, to není zrovna moc času na hledání se v zámecké zahradě. nezávidím.
Bychom se setkali u koridoru, ze kterého by daná osoba startovala, došel bych kamkoliv ;).
Asi bych s tim nemel problem. Spis jestli mi to cislo a veci predaji… kdyztak se ozvi. Jinak když jsem dneska v aute slysel ze by melo byt az 37 stupnu tak me predstava takovych 60ti na slunku celkem zviklala jestli mi to za to stoji :)
To by bylo super. Mluvil jsem s organizátorem, poslal bych Ti své údaje a prý by to bohatě stačilo. S tím teplem je to fakt špatné, ale když už se člověk tak nějak připraví, zaplatí startovné ;) …
Jojo. Klidně. Jen tam buď v sobotu nějak rozumně poslal jsem ti na sebe mail. Tak kdyžtak tam bližší info :)
Prosím tě. Chtěl bych tě poprosit taktéž o vyzvednutí registrace. Napsal jsem ti zprávu. Díky. Roman
up
Muf_bike nakonec asi nemuze :(. Nenasel by se nekdo jiny prosim :) ?
Zdar, jestli se Ti ještě nepodařilo nikoho sehnat, tak já ti to můžu vyzvednout – jedem tam už v pátek odpo.
Když tak dej vědět..
Čefa
prosím mrkni do pm. psal jsem ti. taky bych rad jestli bys mi vyzvednul startovne. Dik. Roman
Psal jsem Ti do zpráv.