Ahoj pánové,
netušíte prosím přesnou specifikaci barvy viz. fotky. Kolo je z roku 1987 a při hledání na nettu nacházím označení pouze zelená metalíza. Barva je určitě originál.
Předem díky
Ahoj pánové,
netušíte prosím přesnou specifikaci barvy viz. fotky. Kolo je z roku 1987 a při hledání na nettu nacházím označení pouze zelená metalíza. Barva je určitě originál.
Předem díky
Já měl favorita někdy snad v r. 1975, zelená taky, trošku jiný odstín, ale taky trochu to vypadalo jako metalíza. Rám od Bareše řízený někdy kolem r. 1995 (už si nejsem zcela jist), tak to je jasná metalíza, výraznější, stejně jako je lesklý. U favorita ty barvy byly lesklé méně, ale zas nebyly matné. Něco mezi. Prostě oni ty barvy dělali takhle, metalíza se tomu snad neříkalo, člověk byl tehdy rád, že vůbec nějakého favorita sehnal.
Typl bych to nejak tak, ze to byla obyc zelena barva smichana s hlinikovyma pilinama.
Asi ano. Metalízy mají v sobě obsahovat nějaký kovový prášek, i když já je spíš vnímal jako nějak vypadající barvy a jak se dojde k metalízovému vzhledu jsem neřešil.
Mel jsem to samé se stejnou barvou i rok výroby. Stálo to 1600,– kč včetne úplatku. Ale jaké to bylo označení nevím a kolo je ve šrotu. Bylo ta 4 kolečko.