Focus black hills 2012 nebo Trek 4500 D 2013

8 nepřečtených
  • tommy21

Které z nich byste mi doporučili?Na obou se mi jelo dobře, možná je Trek pohodlnější,ale neznám komponenty od Focuse co se týče Conceptu. Nemám s tím žádnou zkušenost a pořád nevím pro které se rozhodnout, lákavá je cena za Focuse.

1)http://www.trek-bikes.cz/4500-disc/p-21

2)http://www.cy­klozone.cz/hor­ske-kolo-focus-black-hills-2012-black-white-vel-l-52cm/

0 0
    • Azmir  

Jedno horší než druhé, z těhdle asi focus, v téhle ceně se už dá sehnat i slušné kolo, ale to nechám na tobě co chceš.

0 0
    • Výběr z produktů
      Cannondale Trail SL 3 29 kolo, zelené Skladem 1 kus

Výprodej -13% Cannondale Trail SL 3 29 kolo, zelené

29 799 Kč -13% MOC 43 099 Kč

Lapierre Zesty TR 4.9 29 kolo, modré Skladem 2 ks

-10% Lapierre Zesty TR 4.9 29 kolo, modré

od 68 799 Kč -10% MOC 85 999 Kč

Přejít do shopu (Kola / Horská)
    • Dave-geo  

Brr… za tyhle peníze bych už asi chtěl vzduchovou vidli. Nebo pokud si váhově v rozsahu, tak alespoň XCR. Sedmnáct tisíc za skoroviclici jsou podle mě vyhozený peníze. Ale tak dělej jak myslíš ;)

0 0
      • tommy21  

tady u nás v okrese jsem byl v 5 cykloprodej­nách,více jich tady není a kolo do kterého chci dát okolo 15000kč,které by mělo hydraulické brzdy a aspon komponenty alivio ci deore nesezenu,vsichni chteji 25 000kč,a to za kolo rozhodne nedám..za ty penize mi nabidly tyhle kola…nebo pokud mi dokazete nabidnout nebo najit lepsi kola v cenove relaci 15000 a nebudu muset pro nej jet pres celou republiku,tak budu jedine rad za vase nazory ci napady.

0 0
        • Kurt  

Tak to abys aspon napsal, odkud jsi. ;)

0 0
        • Azmir  

To nám první musíš říct odkud si, abychom ti hodili případně obchody které máš poblíž, jinak proč nekoupit kolo na netu? proovnal bys geometrii třeba s tím kolem co ti sedí a není co řešit.

0 0
          • tommy21  

plzen jih ale nejvice kramu je v Plzni…nerad kupuji takove veci pres net,mam s tim spatne zkusenosti a radsi osobne…budu moc rad za kazdou rad ci navrh kola v cenove relaci kolem 15000kč,zatim de­kuji

p.s.: nejsem odbornik pres kola

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.