Mám tři měsíce toto kolo a při rozdělání středu BB30 jsem zjistil volné pravé ložisko v rámu.(občas lupne) Je to dostatečný důvod pro výměnu rámu v záruce nebo to vyřeší zalepením (to si můžu udělat sám).
Mám tři měsíce toto kolo a při rozdělání středu BB30 jsem zjistil volné pravé ložisko v rámu.(občas lupne) Je to dostatečný důvod pro výměnu rámu v záruce nebo to vyřeší zalepením (to si můžu udělat sám).
Myslím, že to důvod k výměně, tedy reklamaci, není – udělali by s tím to samé, co píšeš – zalepili.
No tezko rict. Co mam ram s BB30 stredem, v nemz mam tedy redukci, tak tu jsem musel lisovat, zasunout by tam nesla ani nahodou. I tak jsem ji jistil prilozenym Loctite 609.
Nebylo by od veci najit si specifikaci BB30 a omerit diru v ramu, zda je v toleranci.
Tolerance je 42 –0,015 –0.040 Ložisko je h6 tak že, to v toleranci není musí tam být přesah.
Tak pokud je do plusu, jako ze ano, tak to dle me na reklamaci je. Ten loctite by to zrejme vyresil, ale proc to delat, kdyz by to takto byt nemelo.
Rám a kliky byly vyměněny v záruce ale trvalo to 4 měsíce, naštěstí mimo sezonu.