Zakládám toto těma ohledně dalšího ročníku for Bikes :-)
A mám hned dotaz jestli nevíte o nějakých volných vstupenkach?
Zakládám toto těma ohledně dalšího ročníku for Bikes :-)
A mám hned dotaz jestli nevíte o nějakých volných vstupenkach?
zatím ne, ale budou, urcite budou, kazdy rok se objeví :-)
hehe :-D
chci koupit novou silnicku, da se tam nakoupit s nejakou peknou slevou?
Neptal jsem se všude, ale více méně je to jen ukázka nabídky – žádný prodej a když jsem se zeptal na slevu, „vysmáli se mi“ … tak nevím. Zeptal jsem se jen dvou prodejců …
Tak jestli ses ptal u kolokrámu tak se nedivím :-D
Slevy tam měli na nějaký dresy hadry a tak , ale na kola asi nebudou, když je t všechno 2014 a před sezónou.
byl jsme tam vloni v neděli a slevy na kola byly :) ale jsou to kola z 80K na 70K a to ti dá kde jaký prodejce na podzim v předprodeji … i na jaře když na něj přitlačíš …
Na vystavené kusy se v neděli dávají běžně slevy cca 20%, což u dražšího kola může být zajímavé. Dovozci to raději prodají, než aby to balili zpátky:)
Kdybys změnil „dávají běžně“ za „bys mohl, možná, dostat“, dalo by se s tebou souhlasit. Také si uvědom, že blaf se shání po žiletce…
Člověče, nespoléhal bych na to…
Dovozci tě před sezónou pošlou do háje, protože budou vystavovat novinky (proč by ssebou vozili na veletrh staré modely?) a nebudou mít důvod podrážet si ceny už před začátkem sezony, možná ti vstřícnější tě pošlou do nějakého svého shopu, aby ses domluvil tam.
Také by se ti mohlo poštěstit koupit rám, sedlovku, představec apod. za pár šlupek, kdyby se tam svými produkty přijeli pochlubit nějací tchajvanci, kterým by se nevyplatilo tahat je ssebou zpátky.
a neni jednodussi zajit do beznych prodejen a koupit 2013 se slevo 30% a vice? Dnes jsem takovych slev v Brne videl docela dost.
Na kola sem tam moc slevy neviděl ale výprodej funkčního prádla od progressu byl fajn, kupoval sem tam triko asi za 200 možná ani ne.
To je slušný. Už taková zažitá klasika je výprodej Axonu, i když mi přijde, že ten je ve výprodeji permanentně:)
S tim bych nepocital. Jednak tam budou nove modely a jednak vystavuji dovozci a nemyslim, ze by chteli podrazet ceny maloobchodu. Navic je pred sezonou a kurz s jeste neprivezenyma kolama taky pekne zamaval.
Na všechny veletrhy ABF se daj sehnat vstupenky gratis, chce to jen hledat na webu.
a já se právě ptám jestli už někdo nenašel ;)
Pro cembouny zdarma zde
lol :-D
Letos už dotazníku netřeba, protože všech cca 10 zbývajících členů se navzájem dobře zná :-P
Snad mají kde jezdit.
:-D
vstupenka zdarma + 5 let odpuštění členských příspěvků pro nové ovečky:-)
Tak jestli ty i vsichni ti sklebani co na tebe reagujou umite cestovat casem, tak se rychle hlaste.
Myslím, že jsi zbytečně jízlivý a škodolibý. To k Tobě nepasuje. Spíš bych od Tebe očekával pochvalu tehdejšího admina webu Čemby za nadčasový příspěk.
up
Čau, nevíte v jakejch ještě časopisech je volná vstupenka na for bikes? v časopisu Caravan jedna byla, ale potřebuju ještě dvě a stejnej časák si kvůli tomu kupovat nechci.
53×11
Ve Velu 3 náhodou není? Já jen, jestli si ho mám koupit nebo ne.
asi nejake budu mit, tak tyden pred vystavou
a mohl bys mi kdyžtak jeden poslat kdyby si nějaký získal a pokud jseš třeba z okolí Berouna tak třeba za čokoládu:-)
Těd koukám na seznam vystavovatelů a zatím je to spíš veletrh hadrů,cestovek a kameňáků. Značky kol jako takový tam nevidím. Tak přemýšlím, jestli kvůli tomu vážit cestu přes půl republiky. Chci omrknout asi 5–6 modelů, o kterých uvažuju. Jen nevím,jestli tam vůbec budou.
Skus prodejnu v Praze Hornich Pocernicich. Bikeranch HORNÍ POČERNICE
Křovinovo náměstí 6/6
Praha 9 – Horní Počernice
mob.: 725 712 400
mob.: 602 735 393
Fajn lidi a umi udelat dobrou cenu.
Díky za radu. Takový kontakt se vždy hodí. Jen by mě zajímal i samotný veletrh. Jestli se vyplatí se tam ukázat a omrknout novinky. Nikdy sem tam nebyl. Prostě jestli to za něco stojí,nebo jestli je to ztráta času.
mozna kdyz chces nakoupit nejaky obleceni ve sleve, udajne tam byva par firem co prodava levne, co se tyka kol tak to asi nema smysl, pujc si testovacky svych favoritu a budes na tom lip
a jak vis, ze tam prodavaji znacky o kterych uvazuje? spis o tom pochybuju
bez s tou reklamou nekam
a kvuli tomu ses musel zaregistrovat?
tahni s tou reklamou do hajzlu!
nejdou kšefty že tady spamuješ
darujem volnu vstupenku na For Bikes Praha '14 z casopisu Biker.
Jsi ochotný poslat ji poštou?
Má vůbec smysl na něj jezdit?
Má!
no problem, napis mi adresu.
poslal jsem ti mail, díky moc.
Beru můžeš poslat? Zaplatím poštu mail anton242@seznam.cz dik
A nevadí ti rok 2014? Asi ne, to jsou ti elektrikáři.
k čemu ti bude lístek z roku 2014 nechápu
Nema nahodou nekdo 3 volnasky?
stačí koupit čtvery fusakle a lístek zdarma :)
? 300 kc jeden nakup nebo jinde za min?
300,– nákup v dexter.cz a jeden lístek zdarma
Stačí v Praze zajít do prodejny Axon a dají ti vstupenky zadarmo. Asi libovolný, samozřejmě rozumný počet.
maj i v Hervis sportu, ale nevim jestli si musíš něco koupit a je to na sport show, ale to je jedno, protože je ve stejný dny.
To je ,prosím,kde? Tady v Modřanech je jen velkoobchod a kanceláře,jinak jsem našel jen prodejny,kde prodávají jejich věci. Strahov funguje?
Už vím,když jsem to našel,nemohl jsem příspěvek smazat. Každopádně díky moc.
Chystáš se jo? :-) Ještě můžeš dorazit mezi 10 a 11 hodinou na kole, dát kolo do stojanu a dostaneš lupen zdarma. Projdeš výstavu a zpátky už pojedeš vlakem, protože kolo tam nebude. Se vyplatí :-)
A na ten vlak je alespon nejaka sleva?
Mam jeden volnasek, urcite ho nevyuziju. Osobni predani v Plzni.
Honza
bral bych ho, mas ho jeste?
Mas mail :)
Diky moc :)
Mám taky jednu vstupenku, kterou nevyužiji.
Taktéž v Plzni :-)
čau, máš jí ještě? Zítra bych se tam chtěl jet podívat
Chtěl jsem se zeptat. Má někdo k zaslání jeden volňásek na For bike. A nebo osobní předání za čokoládu v okolí Berouna.
Čokoláda je lákavá, škoda, že nemám cestu do Berouna :-)
za čokošku bych jeden měl :-) Dělám na Zličíně, ale často jezdím do Rudné :-) tak se kdyžtak ozvi
Taky se přidám,kdyby měl někdo volnej lístek v královehradeckém kraji nebo je ochoten zaslat,ať se prosím ozve.
Zdravim,
Nema nekdo cestu na vystavu v nedeli z Plzne a jedno volny misto?
Na benzin prispeju ;)
volnasek v novem cisle VELO (4/2014)
Jj, vcera jsem venoval volnasek z 53×11, vecer prijdu domu, ve schrance novy Velo, vybalim ho a v nem … volnasek! Takze muzu darovat jeste jeden, zase nejradsi osobni predani nekde v Plzni.
Honza
prosimtě a nemáš občas cestu kolem Rokycan jelikož tam dojíždim tak by nebyl problém pokud ještě máš ten lístek.
Ahoj, listek uz je bohuzel zamluveny. H.
Najdu volňásek i v časopise koupeném v trafice? Nebo je to jenom pro předplatitele?
Řekl bych, že to je jen v předplatným.
Asi jo,včera jsem koukal do Vela 4/14 v trafice a po volňásku ani stopy…
Je to tak, taky jsem dnes koukal do Vela :-)
Opravdu jen pro předplatitele. Včera přišlo a byl jsem za to rád, že nemusím shánět volnou vstupenku po všech čertech :)
Třeba jsi nebyl první, kdo se do něj díval. :)
Bohužel se tam nedostanu, díky za zajímavé postřehy a novinky z výstavy + odkazy na fotky.
Třeba s tím udělám někomu radost.
Chcete někdo volňase?
Kdybyste to někdo chtěl, tak to buď hoďte sem nebo na mejla.
Osobně bych to mohl někomu dát v Praze (Pankrác nebo Chodov) (ale s časem sem fakt špatně :-)).
ahoj,jestli to je ještě aktuální,určitě bychom měli zájem.
Přítelkyně dělá na Chodově,tak by s předáním nebyl problém.
kontakt pošle na maila.díky
odpověděno
díky moc
Hola,
pokud pojede na For Bikes někdo ze Zlínksa, tak se tam asi potkáme. Asi tam toho nebude bůhví kolik ale i cesta je cíl.
Volňase asi neseženu takže budu platit :)
Kdyby náhodou někdo chtěl pustit jeden volnovchod, tk ho vezmu :)
Takových je nás tady víc, kdo by se ho ujmul :-D
Prosím zakladatele diskuze o vyblokování jeho příspěvku!
:)
Tímto zde veřejně děkuji uživateli Radez za okamžité zaslání DVOU volňasů!
Díky pane"
:-))
Ty jo, tahat se na tuhle akci až ze Zlínska, to bych fakt nedal :-) Zvlášť když má být hezké počasí o víkendu… Tak jen abys nebyl zklamaný ze ztraceného dne.
Nebudu…a o víkendu budu stejně v práci :)
Nemel by někdo k dispozici ještě 2 volnasky? Predani kdekoliv v Praze
Měl bych jeden – dejvice?
Napsal jsem ti na mail ;-)
To bude platicich. Aby to nedopadlo jak v Brne. :-)
Brno rozhodne neskoncilo kvuli volnym vstupenkam…
Nepovídej, adjunkte. Asi jsem tam tech ksichtu mel dat vic,aby to pochopil opravdu kazdy. :-) :-) :-)
Nabízím jeden volňásek. Předání v Hradci Králové. Ozvěte se na mail v profilu.
A bylo by ho možné zaslat poštou nějak cestu z Hořovic do Hraddce nemám :-)
Sorry,ale to by pro mě byly zbytečný starosti s cestou na poštu atd.
ahoj,
no já bych ten lupen brala,bohužel nemůžu tvůj mail v profilu najít…co takhle si ho předat na vlakovým nádraží v HK?
Napiš mi na petrmalik@seznam.cz a domluvíme se.
Čau,měl bych zájem o ten lístek,jsem z HK,platí ještě nabídka?
V profilu mail nemáš,napiš prosím na můj,jsem z HK,můžu si přijet kamkoliv.
V Cyklo Faltýnek a Rik sport v Praze jsou volně k dispozici.
Super, tak se tam stavím, snad tam budou mít ještě 2 volné kusy. Dík.
Včera jsem tam poslal kolegu z práce a mám 2 volňásky. Stačí přijít, poprosit a máte je gratis, ani nemusíte v obchodě nic kupovat.
Nabízím dva volňásky. Předání pouze osobně buď ve středu nebo ve čtvrtek v Jinačovicích, nebo v pátek na Černopolní ul. v Brně. Bližší dohoda po mailu.
Také nabízím dva lístky. Předání pouze osobně, za úplňku na Sněžce :-)
Zdar tak zrovna kolem sněžky nepojedu v blízké době ale bylo by možné jeden lístek zaslat poštou byl bych ti vděčen. kdyžtak napiš a pošlu ti adresu díkes
:-D
Dobrý den,
prosím o info, kde sehnat volné vstupenkyna forbikes.
Pokud by nekdo mel 2 volnasky navic, rad se jich ujmu, Praha.
Tak uz mi staci jen jeden, kamarad uz ma
Kdyby měl někdo jeden volnásek, beru ho. Dík. Praha
.
Tak predani neprobehlo, takze tu mam stale jeste jeden listek. Predani zitra odpoledne nebo vecer v Plzni nekde kolem namesti. Pokud mate nekdo zajem, napiste mi na email.
Honza
Nabízím na neděli dopravu na For bikes z okolí Hořic v Podkrkonoší(jsem ochotný zajet i do Hradce)jsem sám takže 3–4 místa. Možná budu mít i jeden volňásek navíc.
Předpokládám, že jsi majitelem taxislužby a odjázal bych tě na Deasatero, konkrétně na bod věnovaný reklamě.
hloupá reakce, ale od tebe mě to nepřekvapuje
prostě tam jedu sám a jestli se někdo chce přidat tak nabízím odvoz.
Mám jeden volňásek. Tak kdyby někdo chtěl z HK a okolí, ať se klidně zastaví, rád věnuju. :)
Kdo tam bude už zítra od rána (vyjma mě)?
Já ale to te asi nezajima neb nejsem tak vyznamne cinna a znama figura BF :D:D
Proč by nezajímalo…já už jsem ovšem doma :).
Od rána ne, ale kolem poledne mám v plánu tam být, ale jsem tu prakticky neznámý.
Neměl by někdo 1 lístek v okolí Benešova? Vyměním za čokoládu nebo náš firemní termohrneček :)
Na forbajksu bude k vidění živý exponát Lempla;o)
zdravim, dávám k dispozici volný lístek na forbike. k vyzvednutí dnes na Praze 3 Žižkov nebo zítra dopo než vyrazím někam na bike. Honza (icq 283758889)
lístek již má svého majitele
Přesně tak. Honzo, ještě jednou díky. Bye, Jirka.
hoďte sem potom večer nejáké ohlasy a fotky prosím.
Měl bych první ohlas. Vstával jsem brzo jak idiot, táhnul se do Práglu LEO Expresem, došmrdlal se na výstaviště, já chlapec z Moravy, kolem mě všichni samé Heléé, Ty voléé, Víď a Co jéé, no…a dobrý :). Mně se to líbilo. Jsem nenáročný, takže mně by stála zato i jedna hala. Vyzkoušel jsem snad všechny helmy, projel Gianta Trance 27,5, nějakého Cube, jakéhosi Treka 29 a hlavně Santu Solo 27,5 (nejlepší ze všech). I nakoupit se tam dá, klasické šílenství se odehrávalo u stánku zn. SWEEP. Na autogramiády jsem kašlal. Pěkný stánek má CANYON a musím uznat, že ty kola jsou nádherná. Já nevím, co ještě bys chtěl vědět…pivo, grog a klobása k sehnání za přijatelné ceny :)
Jídlo tam bylo super, někdo zase posunul stánkové potraviny na vyšší úroveň, měl jsem kuřecí čínu a byla super.
Jo, jídlo nebylo špatné, ani ta pizza nebyla až tak zlá i když ani levná…a vůbec, čuměl jsem, kolik lidí si hned po vstupu sedlo a něco začalo tlačit nebo šlo na občerstvení, asi se došli hlavně napást nebo co :)
Ahojte.
Nemal by niekto z Prahy k dispozicii este 2 volnasky?
Vdaka
taky postradam, praha 4
tak 2 listky zohnane v predajni Cyklosport Rik.
Stale shanim jednu vstupenku. Praha – dojedu si.
Řeknu ti tajemství. Mají je u vchodu na veletrh. Poznáš to podle nápisu POKLADNA.
No nekecej. Kdysi jsem jich tam 10 rozdal zadarmo a jak se lidem hodily…
Tak jako takový filantrop přeci musíš vědět, kde je koupit, ne?
Jj byl jsem tam s neziskovkou, filantropie muj osud.
Muj dotaz ale neznel kde je muzu koupit ;) Zdrzte se OT. Dik
Jj byl jsem tam s neziskovkou, filantropie muj osud.
Muj dotaz ale neznel kde je muzu koupit ;) Zdrzte se OT. Dik
Sháněl jsi vstupenku. Poradil jsem ti. Tečka. Ty filantrope.
Pokud s námi nepůjde kamarád, budu mít jednu na předání u vchodu zítra dopoledne. Ale vědět to budu až večer..
Tak to se hlasim.
Tady pár fotek…
Já sem viděl v sousední hale tohle
Žila jsem v domění, že to provozují štíhlé baby, ale omyl. :)
Štíhlé baby mají úplně jiné záliby než se plazit u tyče na veletrhu :)
Tak aspoň nějaký ten sval kdyby tam byl, no nebyl. :)
Jestli ty reješ do bab, že nejsou štíhlé a nemají svaly, přijde mi to, jako kdyby zápasník sumó radil ohedně správné výživy…
Milý karlinere, když mi bylo jako jim byla jsem štíhlá jako proutek, nadváhu nemám ani nyní, takže kde je pointa?
Zvláštní, že ještě nikdo nezvolal „pics or it didn't happen“, asi o to nikdo nestojí.
zavist?:) mladi v hajzlu a zadny budouci pozitiva v tomhle smeru udelaj svy:)
!!! tyhle ale jsou štíhlé, jen nejsou vychrtlé, jak o štíhlých káže současný modeling a mediální masáž ;-)
A když jsem tam byl já, svíjel se tam chlap. Nebo spíš gej.
„Každému podle jeho zásluh Kelišová.“ :-D …já tu tyč třeba ani neviděl…
no byl to omyl, trošku jsem tam bloudil a hledál stánek s pravýma óčkama. Našel jsem tam jen stánek s fejkovýma, což mě taky trošku dostalo :-)
Holt asi špatná karma.
Já jsem o kus dál viděla Roberta Rosenberga, naštěstí byl oblečený a nebyl u tyče, i tak mě tam jeho přítomnost trochu překvapila a nutila k zamyšlení, zda jsem si nespletla veletrh ;)
a zvlhla ti?
Na opačné straně byla klec na zápasy jeho pozornost byla zaměřena jinam.
jj, rosenberga jsem taky videl:) a taky standu berkovce a dalsi:)
jj drsoň berkovec zahrádkář – se dal na pěstování stromků, když zcela zjevem nevýrazný „Kořen“ dává věci, ze kterých se sám v noci pomočuje :DDDD
Chlapi já nevím jak vy, ale já si užíval baby v legínách nebo holky od Colnaga…
Benčíka jsem viděl, ale baby měli asi pauzu
Tak jestli baby měli pauzu, tak to buď jedině rád.
Tak jestli baby měli pauzu, tak to buď jedině rád.
Tak tu travesti show jsem taky prošvihla, ale jinak to tam bylo fajn :)
muze nekdo napsat jaky kola jsou tam na ozkouseni?
Giant, Cube, Santa Cruz, Trek a ještě něco a už nevím co…
… Ghost, Lapierre
Prostě neprodejné ležáky.
Jsi dlouhodobě napřesdržku, nebo aspoň na ban. Permanentní OT.
Aspoň je fakt škaredé slovo, použij prosím v této situaci jiné, díky.
Naprosto běžný hovorový výraz. Asi tak stejně běžný jako pillow emboss, ComicSans MS, animované ikony a tisíce canvasů na jedné stránce.
Tak mi někdy někam přes držku přijď dát. Stačí, když budeš sledovat vlákna týkající se pražských vyjížděk a ne se jen hádat v OT vláknech.
Mohu darovat na posledni chvilku jeden volnas. Pr
aha kobylisy
Beru, kdy a kde?
Beru, kdy a kde?
Napsal jsem ti do mailu
Ok, vyrážim z Mělníka, sejdeme se na Kobylisích.