Zdravím,
nechystá se náhodou někdo z Brna pozítří vyjet a měl by jedno volné místo v autě, na benzín milerád přispěju :)
Zdravím,
nechystá se náhodou někdo z Brna pozítří vyjet a měl by jedno volné místo v autě, na benzín milerád přispěju :)
Tak ako bolo dnes na zavode 2012?
pěkný silniční závod, celé jsem to objel na velkou:-D
ja myslím v jednom místě odřazoval z velké…ale byl to hnus, od 40. minuty jsem tam zůstal sám až do cíle, pořád na větru.
no to já tak do 3/4 jel na nějakém 40. místě, ale pak mi seklo a předjelo mě aspoň 30 lidí
tak u mě se naštěstí žádny velky dojíždění nekonalo…
závidím, já to tam šontal na španěla a kolem mě projížděli tak o 10km/h rychlejc:-D
jsou už někde výsledky?
ne
jel sem kolem 50. mista a dostal jsem pomaly defekt na prednim stejne jako ve valticich, takze je na case vymenit plast a poradne prohlednout rafek a pasku a prejit na bezdusaky…jinak sem pak dojel 102.
co jsem zatím slyšel, tak pomalé defekty dneska chytlo plno lidí, já na něj taky doplatil v době kdy jsem jel kolem 70–80 místa. Hlavně že jsem se celou zimu nebyl schopnej donutit předělat kola na bezdušáky, teď už to udělám :D
ani mi nemluv. Jak se sjíždělo z asfaltu nad kostelanama do lesa… tak jsem jel za borcema nevšiml si jendoho dolíku. Tak jsem blbě naskočil a přední bezdušák mi ušel tak na 0,5B :) takže celá cesta jak ********, protože místama bylo slyšet jak ráfek jede po vzorku .) naštěstí v kudlovské mi přihlížející půjčili pumpičku, tak jsem pumpoval a pumpoval :D jestli to bude náhodou číst, tak mu děkuju. A to jsem si chtěl koupit předevčírem pěknou pumpičku :)
Mno a pak jsem se snažil dohnat ty, kteří mi ujeli … takže pod alpským až do konce výpadek a zatím nejhorší výsledek, jaký jsem kdy na jakém závodě zajel :D:D stydím se!
ísť na maratón bez rezervnej duše a pumpy si priamo koleduje o problémy tohto typu :)
mam pumpicku v dezolatnim stavu. den predtim sem se dival na oeknou mini pumpicku…ale nevzal ji:) zakon schvalnosti. Duse snad neni na kratkem zavode potreba,nekam bych dosel…ale pumpu musim poridit co nejdriv. Stalo me to dost mist. na 50km jsem nikdy nebyl pres 50 misto :D
to já na chřibské neměl ani nářadí ani nic:-D, stejně když se mi to ufoukne tak se mi nebude chtít to dofukovat:-D
já měl jen nářadíčko, jsem šteloval přesmyk. TAk kdybych kvůli tomu nechťa přetrhl řetěz :D a s pumpičkou jsem váhal … :-/ a blbec zaváhal
Oni jsou ale chrti. Trasu proletí dřív, než se jim to vyfoukne úplně… ;-))
Včera na Okolobudějc na jednom místě defektilo snad 20 lidí, bohužel jsem byl mezi nimi – bez pumpičky a lepení. Tak jsme se prošli…:D
Tady jsou kdyžtak první fotky. Jestli najdete nějaké další prosím postněte. Díky :-)
BTW: Skvělý závod a také konečně vyšlo počasí na to jaké byly předpovědi. :)
škoda že pořadatelé nejsou schopní alespoň po závodnících(prasatech na kolech) pouklízet trať, dnes sem jel kousek po trase závodu a vidět všude možně poházené tuby od nějakých srajd tak kvůli tomu do lesa teda nejezdím…
a za úklid lesa v sobotu odpoledne placený taky nejsem.
jak vis ze to nebudou uklizet treba v nedeli?
sestřih FORCE Chřibské 50tky ve FullHD cca prvních 50 závodníku krom Jobánka a Boudného ty jsme nestihli.
pěkny…
Kdo to teda vyhrál? Jobánek Jan je psán na každé stránce jako nejlepší. Důvod? Díky
Čtu-li a chápu-li správně, tak Jobánek měl nejrychlejší čas na kolo…
To nechápu, jak na kolo? Letos jsem bohužel nejel, měnila se trať? Nepamatuji si, že by se minulé ročníky jezdily na okruzích.
Ne, jelo se to normálně, nevím co si představuje pod „na každé stránce“. Boudný vyhrál celkově, Jobánek M19–29(celkově 2.). Ty „kola“ budou zřejmě mezičas v polovině závodu.
Závod jsem nejel, takže nevím, jak byla trasa a jak se jelo. Podle výsledkové listiny se to tváří, že se jela dvě kola. Což je asi ale blbost, že? Takže to spíše bude ten mezičas…
průjezdní koberec byl u občerstvovačky na Bunči
No, hlavně nechápu, jak je možné, že je čas o 10 min rychlejší než loni, to je o parník.
To bude možná tím, že byla perfektně suchá trať, kterou málo kdo ve Chřibech kdy zažil.. :-D
Tak za dva týdny se startuje, kdo jede? Přemýšlím jestli vezmu běžky nebo pláště z krosové motorky :-)
Jsem přihlášený, ale vidím to na ponožky za 350:-)
z toho naděláte. 14 dnů je dlouhá doba kdo ví co bude. A taky kdo ví jaká bude trať, když se všady těží :)
No přeci blátivá, když se všude těží.
:-D
abya se některé místa nejely po asfaltu. A mě už letos nic nepřekvapí, dva závody a extrémy, jeden na sníh a druhej na bláto :-/
No jo ,závodníci to mají těžký, jede se za každého počasí.
Naivně jsem se přihlásil hned, jak se otevřely přihlášky, ale kašlu na to a „radost z bikování“ nechám jiným masochistům. Bahenní koupele už jsem si na Chřibské zažil několikrát. Poprvé po 6 letech nejedu a dávám přednost silnici, hehe… :)
taky jsme přihlášení a uvidím jak totam bude vypadat. Nanejvíš vezmu ponožky, požeru, zafandím a pojedu dom :-)