FOX 09 F100 RL remote lockout vs. FOX 09 F100 RLC

11 nepřečtených
  • xpivi

Zdravim, uvažuju o kopi vidlice fox! Zkuste mi poradit, popřípadě povědět jaké jsou hlavní rozdíly (kromě ceny :-))

Anketa: FOX 09 F100 RL remote lockout vs. FOX 09 F100 RLC

2x
    25%
    6x
    75%
    0 0
    • Team6  

RLC má návic jedno kolecko s ktrerým si pekne otácis pri klásickým lockoutu. C známená nizkorýchlostni komprese. tj. pri brzdeni bý nemelá vidlice jit ták rýchle do zdvihu. v práxi v tom temer zádný rozdil nevidim. ále je dobrý to tám mit :-)

0 0
        Výběr z produktů
        Přejít do shopu (Komponenty)
      • MlokCZ  

Na chození vidlice do zdvihu nemá nastavení komprese téměř žádný vliv, to už se tu řešilo.

Na F100 (a zvlášť té 09) nevím, jak na tom ta komprese přesně je, na Talasu přidává 5–15kg k odtrhu navíc. Přidat navíc 10kg brždění k odtrhu vidlici při brždění nezachrání (půjde samozřejmě o těch 10kg méně do zdvihu, ale to nebude velký rozdíl u 100mm zdvihu to bude jen pár mm rozdílu). Tedy brždění to stejně nepomůže, zato citlivost to totálně zabije.

RL to nastavitelné nemá a je na tom hůře než RLC nastavená na minimum (opět to tak nemusí být pro 09, netuším jestli v kompresi zase nejsou nějaké změny).

Síla otevření lockoutu, to už jsi zmínil a to smysl pro někoho má (u Talasu je to v rozsahu 20–60kg).

0 0
        • MlokCZ  

Mělo být: Přidat navíc 10kg při brždění k odtrhu vidlici nezachrání proti noření do zdvihu.

0 0
      • xpivi  

ale pro F100 RL, hovoří lockout na řidítkách!?

0 0
    • Martin*4  

Zdar, mám foxe se zamykáním na řídítkách. Dnes jsem ji na vyjížďce zamknul a už neodemknul. Páčka chodí naprázdno jako když je přetržený lanko. Ale přetržený neni. Měl jste to někdo rozdělaný? Rád bych to vyřešil sám. Když to budu reklamovat, tak budu měsíc bez kola.

0 0
      • kubad  

známému se to stalo 3×  – pokaždé skoro 3týdny na reklamaci – dnes má vrácené peníze a vozí Sida :-)

opravit to bohužel nejde problém je uvnitř pokaždé mu měnily celou patronu, a pokud tam vlezeš přijdeš o záruku

0 0
      • KAPLIS  

Tak to je šupa. zrovna jsem k tomu založil vlastní téma

.

0 0
    • art1  

Foxe nikdy , hrozně drahej servis a špatně se scháněj díly ( pro případný servis samo doma )

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.