Ahoj, za kolik si myslite, ze je tahle vidlice prodejna, je to 2011, jeta tak 500 km, ted v zime nejezdim, sundana z trance 2011 koupenyho na zacatku podzimu, bez oderek. Vidle je bila.
Ahoj, za kolik si myslite, ze je tahle vidlice prodejna, je to 2011, jeta tak 500 km, ted v zime nejezdim, sundana z trance 2011 koupenyho na zacatku podzimu, bez oderek. Vidle je bila.
za tolik kolik ti kdo dá, a kdyby každý založil kvůli něčemu co chce prodat vlákno tak je z toho tady bazar !!!
podívej se na cyklobazar za kolik tam jsou podobné vidle a doufej
No dobry no, chapu, na bazaru to uz nejakou chvili mam, tak nevim jestli to nemam moc napaleny, ale neprijde mi, nechtel jsem zbytecne zlevnovat. Ok budu doufat.
tak pokud ji mas nejakou dobu na bazaru a nikdo ji zatim nevzal, tak ji mas zrejme drahou:) vzdycky je to otazka poptavky a nabidky:))
tak drahou ji nemáš za 7.5, jen o tapered verze moc zájem není, chce to vydržet do jara pak se začne víc nakupovat
souhlas, pokud je to tapered, pak se mnozstvi zajemcu snizuje…
No jo, do jara vydrzim, diky za reakce
Jakou vidli chceš místo ní na trancku použít?
nejspis Epicon TAD QLC 15 LOD, proc?
jen tak, taky plánuju výměnu, vidím, že ses nechal ukecat a tracku necháváš. Sice fox vs suntour, no nevím, ale z ekonomického hlediska asi dobré řešení :)
hlavně z praktického :)
no trance si necham hlavne z duvodu ekonomickeho :-)
nechces rebu team maxle (20mm oska) krk 1 1/8" 120mm zdvih? nepouzita, mam ji tu v bazaru.
předpokladam ze chce tpr.
předpokládám že má málo zdvihu a není tapered.
jo a cenu máš vysoko, ale to asi víš sám když ji víc jak rok nikdo nekoupil
ukaz mi, kde pise o vymene za vetsi zdvih a ze chce tapered. na ram s tapered hlavou se hodi, to je jasne kazdemu, ale kde to pise, ze to tak chce? a ze ty vis co presne chce? :))))))
cena je jaka je, ze zrovna ty ji komentujes me udivuje. kdyz vezmu cenu v CR kde ji skutecne maji a nemaji ji jen na liste v eshopu s neznamou dostupnosti pres pul roku. (je jich dost na 29")
ps: muj rok trva 12 mesicu, ne 6. .-)
máš pravdu nikde to tady nepíše, píše to v jiném vláknu kde se řešilo jakou vidlici, popsal sem tu důvody proč by tvou Rebu nechtěl.
Cena :D škoda slov a bude hůř, ale to je tvůj boj.
A když se Team 2 roky nedělá tak asi k sehnání těžko bude a proč bych nemohl komentovat? třeba tě to donutí k zamyšlení
proč tu vidlici nikdo nechce i když už sundals tuším o litr cenu za tu dobu, zase chápu že nechceš moc prodělat, to asi každý.
pokud je to půl roku beru částečně zpět, měl sem pocit že to bylo inzerováno už dřív s dalšíma dílama
ja to bral obecne. reba s 20mm oskou a na 26", ne konkretne team(nejaka nemecka znacka bajku mela na kolech i obyc rebu race s 20mm oskou, ale v prodeji sem ji nikde nevidel). co jsem mel tak info, tak kdo nabizel na netu u nas rebu s 20 oskou, vetsinou to byla jen polozka v eshopu bez skutecny dodaci lhuty, nebo skladem ± 16tacu. situace minimalne s tou dostupnosti se mohla zmenit, nebo treba pomohlo konkretni dotazovani, ikdyz v nabidce nebyla, to nemuzu samozrejme vedet. cenu komentovat samo muzes, myslel jsem to jinak.
kdyz ji prodam nikam se neposunu, kdyz ji neprodam, tak budu na tom samem miste, proto s cenou nespecham dolu. jinak na delsi cekacku jsem zvykly. nizka cena = potrebuju prodat, to me nastesti uz netrapi. jezdim na starejch pleckach. :)
tak treba koloshop ji jeste nedavno mel skladem… A myslim, ze se pohybovala kolem 12tis.
vsak to je ke stavu pred pul rokem, navic bych rekl, ze to aktualizuju jednou za uherskej rok. cili to ani nezkoumam a ani s inzeratem ostatni inzerenty neustale neodsouvam. s tou dostupnosti sem si to, no rekneme, potvrdil nahodne od potencialniho zajemce :))), coz je asi to nejvtipnejsi. pro jeho ucely byl, ale potreba sektor – zdvihem, pac by mu to sku*vilo akorat geo se 120tkou. ne ze bych byl Mira Dusinu, ale nebudu preci vedome „skodit“, kdyz vim, co ma za kolo. .-)
jasny…
No tak nechci, jak rika kubad, chci vetsi zdvih a psal jsem to i tady ze chci toho epicona 110 –150 mm a prodavam tapered vidlici z biku tak asi i tapered budu nandavat.
to nechapu ???
sry, to byla reakce na kali222 ne na tebe