• R-B-2

Tak co ? Kdo se jdete podívat ?

http://www.freestylegames.cz/v2/index.htm

0 0
    • Krocan  

Já bych klidně šel, sem i z Brna, ale táta mi na to nedá prachy:-(

0 0
      • R-B-2  

Tak to tátovi vyřizuju, že ty dvě stovky za vstupné na ušlechtilou akci jsou určitě lepší než kdyby si za to syn koupil cigarety :-) … škoda..

0 0
      • mastihuba  

sme na tom stejně mě na to táta taky prachy nedá :(

0 0
        • v POHODÌ klokan  

Ve svým věku to určitě potřebuješ :-) (Neříkám, že Krocan to potřebuje)

0 0
        • Krocan  

Tobě sice prachy nedá, ale ty si můžeš vydělat svoje…a mě ty svině na žádnou brigádu nevemou:-( prej že až od šestnácti…si budu muset ještě do ledna počkat:-(

0 0
          • Krocan  

A ještě k tomu mám teď K.O. bike:-( Dneska ho vemu do servisu a uvidím co s tím je…

0 0
            • mastihuba  

sory. pobavil mne ten důvod cos uvedl. co takhle se pokusit si kolo spravit sám za pomoci někoho zkušenějšího a ušetřený prachy použít na vstupenku.

0 0
              • Krocan  

Dobrej nápad, ale kámoš je v itálii na soustřeďku s MMBT a kolo už je půl hodiny v servise…

0 0
      • jIrI___  

Tak ty 200 kila te urcite nezabijou ;-). Jinak doma rekni, ze to je urcite lepsi nez to prochlastat v hospode. To u me vzdycky zabiralo :-))

0 0
        • R-B-2  

Přesně tak, at se tady nebavíme jenom na téma, proč tam kdo nejde :-)

0 0
    • R-B-2  

Tak myslím, že to byla povedená akce .. samozřejmě mohlo přijít víc diváků, at se takovýhle akce nemusí bát o přežití … každopádně bmx závody byly parádní, super taky mtb, inlajny a motorky… k tomu parádní muzika a dobří týpci komentátoři. Příští rok zase…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.