Zdar všem,
kolega shání nový kolo. Cena do 100 000. Podmínka je full. Zdvihy 100– 120 mm. 29ky kola. Karbon a raději XCčko. Máte někdo nějaký tip? Zatím v úvahu toto:
Horské kolo Specialized Epic COMP CARBON 29 2019 Satin Flored/Blk
Díky
Zdar všem,
kolega shání nový kolo. Cena do 100 000. Podmínka je full. Zdvihy 100– 120 mm. 29ky kola. Karbon a raději XCčko. Máte někdo nějaký tip? Zatím v úvahu toto:
Horské kolo Specialized Epic COMP CARBON 29 2019 Satin Flored/Blk
Díky
Orbea oiz ;)
Socialized má prachmizerný poměr cena/výkon. Jako XC mě napadá třeba Orbea Oiz, Giant Anthem, Kona Hei Hei nebo Merida NINETY-SIX
Trek top fuel, lapierre XR
Canyon Lux
KTM Scarp
Co s tím budeš jezdit, nevadí ti ovládání tlumičů z řídítek?
To by bylo naopak vítané. Občas na tom pojede nějaký závod a normál i agresivnější vyjížďka.
Taky budu koukat na výběr,mě se zatím nejvíc líbí nový Lapierre XR 729
např.tady : https://www.baseshop.cz/…timate-2019/
Sel bych do Luxe:
Přesně, za kilo vyvoněná paráda se super výbavou…
Canyon Lux, Merida Ninety Six, Orbea OIZ.
Problém je, pokud bude chtít kolo hned, protože Canyon má termíny někdy až v roce 2019.
Kolo přes 100 může být problém od kohokoliv a od hodně značek už ani 2019 neseženeš. Tyhle kola se objednávaj ideálně v srpnu, aby na další sezonu bylo. Pokud má canyon dodávku třeba na únor-duben a fakt to kolo bude, tak je to zlatý.
ale pokud na to specha, tak cube nedoporucuji. V jejich vyrobnim planu jsou logicky modely vyssi rady upozadeny, takze realne by ho dostal po objednani tak v dubnu (osobni dvojnasobna zkusenost)
AMS C:68 nebrat.
Proč?:)
Já myslím, že je to jen obdoba „29 nebrat“ ;-)
Kdepak. Jsem zastáncem Cube, ale tady se zadní stavba nepovedla…
Cim konkretne?:)
To je škoda. Bude totiž asi jeden z horkých favoritů :/
Několik dalších možností:
…
Ten Willier dobrá šleha, viděl jsem to živě v KCK v Otrokovicích a fakt super kolo. Nečekal bych že to Italové tak vyladí do dokonalosti
no vidíš to, a mě se třeba nelíbí vůbec :-D
No tak jako když máš španělku, ta je úplně jinde :D
tak to nevím…ale spíš designově je ten Wilík takovej nějakej divnej :-D
Teď se dívám na ten detail okolo tlumiče a nejsem si úplně jistý zda to tam na tom kousku v Otrokovicích tak bylo. Vím, že když sem to viděl poprvé živě tak mě to celkem uchvátilo. Ale od té doby co na bikeforu přidávají lidí své Luxe, OIZ a podobné tak jsem uchvácen ještě více :D
No vypadá to, jako když ten tlumič visí na nějakým poutku a je hrozně nízko od horní ramovky. Takový retro mě to přijde…
Přesně, jak když to je pět let staré kolo…
Jojo na tom se shodneme. Uvidíme s čím přijde Willier v budoucnu.
Cannondale scalpel, canyon lux.
ANTHEM ADVANCED PRO 29 1, 2018. Koupíš do 100.000, cena výkon i celkově to kolo bude super.
Ve Velu ho měli na dlouhodobý test a jsou z něj absolutně nadšení. Pokud je to zajímavý údaj, tak v testu uvádí váhu u Mka 10.79kg
+1
To kolo jsem jel a nadsenej jsem z neho taky:)
Koupíš pod 90…
Takze Canyon je vyprodan a zbyly tu 2 favoriti:
Takze bud Lapierre XR 729 nebo Cannondale Scalpel Si 4 2019.
Ja bych se klanel ke Scalpelu (113 000), ale zase Lapierre je o fous levnejsi (95 000) a lip vybaven …
Tak jsem tak nejak na vazkach, vozi tu nekdo uz tu novou vidli od Cannondalu?
Když tak test LP XR 729 (ovšem model 2018) je tady.
Hodnocení odpovídá cca mým zkušenostem (jezdím ale trochu jiný vybavení – model).
Me se libi novej Kross.