Garmin Edge 705 nefunkcni spojeni s PC

11 nepřečtených
  • Petr1980

Ahoj vsem,znicehoznic me prestalo fungovat spojeni mezi edge 705 a PC.Nedari se me dostat na interni pamet pristroje.Po pripojeni do USB jsem mel automaticky v pruzkumniku pristupnou slozku garmin a slozku pametove karty,nyni se neobjevuje nic.Pri snaze o pripojeni na connect.garmin neni nalezeno zadne zarizeni.Mam aktualni garmin plugin communicator i usb driver.Tez samotna navigace se chova jinak – po pripojeni k pc (bez zapnuti samotne navigace) se fixuji satelity,drive navigace zustavala v jakemsi host modu,vypnu-li ji probiha nabijeni se symbolem baterie, pri dalsim podrzeni vypinace se zobrazi symbol propojeneho pocitace s navigaci,ale v pruzkumniku je viditelny pouze obsah pametove karty a stejne tak v connectu ci treba v mapsource.Ne­pomohl ani hard reset,edge 500 mi funguje normalne.Moc dik za radu.Petr

0 0
    • newbie  

zkus vyměnit kabel… si pamatuju, že mi to s jedním taky nefungovalo a jenom se to z PC dobíjelo

0 0
    • Splinter  

odeber drivery a nech to natahnout znova…

0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • jolli01  

Zeptej se tady, http://www.gpscentrum.cz/…avigon_brno/

0 0
    • Petr1980  

Díky za rady,

zkusil jsem výměnu kabelu, jiný USB port i odinstal a znovu nainstalování nového USB driveru a garmin plugin communicatoru – bez efektu.

Ještě zkusím napsat na ty www stránky.

Nevím jestli jsem vše pochopitelně popsal – zkrátka navigace když jí připojím vypnutou k USB portu počítače tak se chová jako bych jí klasicky zapnul power tlačítkem (hledají se družice, atd.) – po odpojení se objeví hláška ztráta externího napájení, navigace běží dále. Toto se předtím nikdy nedělo – po připojení byla pouze lehce podsv. obrazovka navigace s ikonou spojení s PC po odpojení se navigace normálně vypla.

Nemohl jsem náhodou vymazat nějaký podstatný soubor z interní paměti navigace (krátce před poruchou jsem instaloval nové mapy ale standartně na mikroSD kartu, leda, že bych něco omylem vymazal v interní paměti).

Díky za další nápady, rady

0 0
      • jecnak  

Reset navigace.

0 0
        • Petr1980  

Jestli myslíte podržení tl. mode a pak vypínače k získání továrního nastavení – tak to už jsem zkusil – bez efektu

0 0
          • jecnak  

Prijde mi to, jako kdyby byla nefunkcni datova cast USB kabelu/zasuvky. Zkousel jsi navigaci v jinem PC? Netreba nic instalovat, jen PC musi najit oba disky – jak interni pamet, tak kartu. Zkusil bych taky prostriknout konektor v navigaci Kontaktolem nebo necim podobnym.

0 0
      • Splinter  

chovalo se mi to uplne stejne, vcetne hledani satelitu… ale spatne byl ten driver – nestaci odebrat ten device ale vylozene odinstalovat ovladac (pisu to projistotu :)

0 0
        • Petr1980  

Tak už je to zřejmě rozřešeno.

Zkoušel jsem opravdu i ten driver, jiný počítač, jinou navigaci, nic co by vedlo k objasnění problému.

Nakonec se mi v průzkumníku zjevil další výměný disk (což byla zřejmě ta interní pamět – s normálním písmenem, nikoliv názvem garmin, jak tomu bylo dříve). PC navrhlo formát, tak jsem to risknul a už to funguje.

Moc tomu ale opravdu nerozumím, snad jediný vysvětlení opravdu je, že jsem na té interní paměti něco omylem smázl co zapřičinilo že interní pamět nebyla vidět či pod jiným označením než dříve, fakt nevím

Všem díky za snahu.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.