ahoj mate nekdo zkusenosti z navigaci garmin edge 800 chtel bych poradit jak pretahnout trasu z pc do navigace a kde ju potom vte navigaci najdu pac co jsem zkousel pres map source tak me to neukazalo v navigaci tu trasu ?
ahoj mate nekdo zkusenosti z navigaci garmin edge 800 chtel bych poradit jak pretahnout trasu z pc do navigace a kde ju potom vte navigaci najdu pac co jsem zkousel pres map source tak me to neukazalo v navigaci tu trasu ?
co konkrétně chceš? navrhnout si trasu, po které tě pak povede navigace stejně jako by tě vedla navigace v autě? nebo tzv. „běh“ který se ti jenom ukáže na displeji, ale nebude fungovat klasická navigace?
v pc jsi udelat trasu nebo stahnout jsi z ruznych stranek a aby me ukazovala vim ze jak v aute hlasova nefunguje
no jestli práci s počítačem zvládáš stejně bravurně jako češtinu, raději ten budík někomu prodej, bude to nad tvé síly…
nic jednoduššího než naklikat v mapsource trasu (route), poslat ji do budíku a pak ji najít v menu „where to“ není.
tak pardon teda kdyz ti moje cestina vadi ocividne tady kazdej resi cestinu a zadne rady
Upřímně řečeno pokud se na něco ptám, a to i přes to, že je tu na to poměrně obsáhlé vlákno s téměř stejným názvem, a ještě navíc mi forum při jeho zakládání opět doporučí nejprve najít, tak by trocha pokory a snahy formulovat dotaz (nebo co to bylo) neuškodila.
no jo, to jsou ty esemesky, fejsbůky a další zkratkovité metody „moderní“ pseudokomunikace. lidi ztrácí schopnost porozumět psanému textu a chybí jim cit pro jazyk.
kdyby panáček četl pořádně, tak zjistí, že jsem mu mimo jiné napsal i řešení :)
jsem to reseni cetl panacku taky dekuju jen me tady stve ze furt resi nekoho pravopis
Jinak téma o Garminu Edge 800 tu už je, stačí jen hledat ;)