Blíží se ke mně rám GF X-Caliber, model 06, 29er a já se marně snažím někde najít průměr sedlovky, který do rámu patří.
Čistě podle oka bych řekl, že to bude 27,2 mm, ale nemáte někdo doma něco podobného či stejného?
Díky
Blíží se ke mně rám GF X-Caliber, model 06, 29er a já se marně snažím někde najít průměr sedlovky, který do rámu patří.
Čistě podle oka bych řekl, že to bude 27,2 mm, ale nemáte někdo doma něco podobného či stejného?
Díky
Horšie, že to nepíšu ani v špecke v ich bike-archíve na fisherbikes.com. Teda, neviem prečo tieto rozmery neudáva väčšina výrobcov bikov… :-/
No, právě proto se na to ptám, nikde jsem to nenašel…
31.6 mm
dik
Nechci se hádat, ale na 99% je na ročníku 2006 už 27.2mm. Ty 31.6 byly na starších. Ale je jednoduchá pomoc, teda piokud víš jak rám vypadá…pokud je na něm už hydroforming, tak je tam 27.2 a pokud neni, tak to bude 31.6.
Je to tenhle
Od pohledu bych taky řekl, že 27,2 mm
Na 99% je to 27.2…je to stejnej rám co mám v profilu Cobii a ještě mám X-Cal ´07 stříbrnej a na něm je taky 27.2..ten v profilu neni…neb na něm ted žádný kolo postavený neni. Jakmile je na rámu ten hydroforming, tak sou to 27.2 a navíc kdyby čistě náhodou nebyla a ty už si sedlovku dopředu pořídil, tak je snadný řešení redukcí, obráceně to nejde:-) A ještě Ti bude ta 27.2 líp pružit…dělám to tak i na rámu s 31.6:-)
Dík za optavu. Je to možný.
Mám Paragon 2003 a tam je těch 31.6 ale teď už je to asi jinak.
Jestli ti to pomůže, moje GF Cobia 2007 má sedlovku 27,2 mm. Tuším že modely 2006 a 2007 byly stejné, a podle obrázku toho Calibera by to mohl být i stejný rám.