čau, co byste vybrali a proč?? Cenově mě výjdou stejně… 2016 je o kousek levnější… Asi bych normálně nepřemýšlel a vzal 2017 kvůli zvihu, zadní ose atd., ale vzhledově mě víc vzrušuje sx 2016…
čau, co byste vybrali a proč?? Cenově mě výjdou stejně… 2016 je o kousek levnější… Asi bych normálně nepřemýšlel a vzal 2017 kvůli zvihu, zadní ose atd., ale vzhledově mě víc vzrušuje sx 2016…
hoď odkazy
Kupovat sx za skoro stejny penize je nesmysl, ber GE
2017 – má trailovejší geo – kratší zadní stavba, delší reach, boost náby (-výhoda do budoucna, řekl bych, SX nemá vzadu 12ku osu), 2×11, na druhou stranu má nižší verzi patron jak ve vidlici tak v tlumáku… a co se týče vzhledu – viděl jsi obě vedle sebe v reálu? 2017 se mi teda líbí podstatně víc! :D
taky se mi líbí víc 2017 a mám ho ve výběru nového kola https://www.7art.cz/…horske-kolo/ ,za kolik ho můžeš koupit ty?dík
Kupovat trailbike na mrtvym rozmeru.. KDO TO VIDEL!!??
tak mi teda pošli odkaz na super hravou 29tku…
Hravy sou urcite vsecky 29ery, jinak by to nebyl rozmer budoucnosti! :P
:-D měl jsem xc 29 supa, pak 29 lectora… obojí úplně na hovn.......
já o tom vím, ale co mám dělat? ty chceš mít svůj další trailbike taky 29???
To vis ze ne :D pri vetsich dropech si skrtam o prdel s 650b, 29er bych si nacpal az ke strevum
Mám 2016 SX a bral bych 2017 kvůli zvihu a zadní ose. Těch 120/100 je občas docela nepoměr. 2017 jsem v reálu neviděl, na obrázku se mi nelíbí tak jak 2016.
Mám Anthem SX 2017 a oproti 2016 a starším je to úplně jiný svezení. 2016 už nebrat.
Jasné… Máš přesně zkušenosti v čem je to jiné? Počítám že 120/110 se bude asi lépe doplňovat než 120 a 100… Jak jinak se to chová? Dostal jsem na 2016 takovou slevu oproti 2017 , že nad tím fakt musím přemýšlet… projížděl jsem bohužel jen 2016… 2017 půjdu omrknout…
On ten SX má vepředu 130 mm. Mám to v plánu udělat na repasu, mělo by to jít. Nemůžu posoudit jaký je 2016, ale podívej se na geo, je dost jiná, víc do trailu. Jinak musím říct, že je to supr svezení. Nehoupe ani při stoupání a ujel jsem s ním 90km a to se mi s Cube HT nepodařilo :)
Na Anthemu 2017 se v terénu jede podstatně lépe. Geometrie je víc do trailu, víc položená vidle, delší horní trubka, kratší zadní stavba. SX 2017 má zdvih 130/110, větší rozvor, ráfky na bezduše. Pocitově mi přišly třeba Trilogy na Anthemu 2017 oproti staršímu modelu snazší, zábavnější. Nejsem žádný endurista a nový SX 2017 tam za mě vyřešil dost problémů, a že jich bylo :-), hlavně z kopce.
Bohužel se ve východní Evropě neprodává, resp. v březnu 2017 to údajně nebylo možné dovézt. Tak jsem pro něj musel do Německa, kde byli vstřícní a hned mi nabídli velmi slušnou slevu, aniž bych si o ni říkal.