takze potrebujem rychu informaciu do zajtra-oplati sa vymenit moj ram Giant Reign za Turner RFX 2008?Linky:
takze potrebujem rychu informaciu do zajtra-oplati sa vymenit moj ram Giant Reign za Turner RFX 2008?Linky:
inac je tam tlmic Fox dhx 5
tak nic? :( Turner RFX 2008 je jednocap,coho sa najviac obavam…
ja bych nemenil, turner je samo lakyrka, ale funkcne si myslim pohorsis. maestro je vychytany system.
hm…no takze 6" vs. 6.4", Maestro vs. jednocap, Fox rp2 vs. Fox dhx 5 a dostanem k nemu Chris King headset…tak ozaj neviem.Ako je to s tymi jednocapmi,je to vsetko to iste ci su tam nejake rozdialy?Je to lepsie pri pruzinovom tlmici?
A za kolik ho muzes mit? Pisni treba na mejl. Kdyby ses rozhodl nechat si Reigna, tak bych mel zajem ja. Diky.
haha ak si po neho dojdes do Holandska :)) som dlhodobejsie pracovne v NL a tu cenu mi dava znamy,co ma obchod…Inak nikto viac neporadi s tou zadnou stavbou?Cital som,ze po prechode od horstlinku(2006) nejak necitit rozdiel zni hore kopcom,ale neviem…
tak mam este tyzden cas navyse a po precitani par threadov tu od par znalcov som si konecne vsimol pedal-kick :( tak ma moc potesite ked pridate svoje nazory na tuto vymenu ramu…
nepolepsis si, kdyz vymenu za reigna tak neco jineho.
turner lepší mi nepřipadá , je tu není prodejce, takže servisovat budeš jak v zahraničí?
to je veta:))
no hm…a v celej Europe nemaju zastupenie?Inac som ho skusal,celkom sedel…neviem,som z toho trochu zmeteny…
Koukni treba na Giant AC, vymenil bys ho za Reigna? ten Turner vypada ze bude lehkej, ale zadni stavbu ma dost podobnou co se tyce rozmistneni cepu ACcku i ma podobnej zdvih, takze pokud to bude podobny AC tak muzu rict ze to bude dost citlivy, bude to houpat, bude se zamykat zadni stavba pri brzdeni,bude kapku progresivnejsi nez reign, no a posledni pri nepozornem pohledu se to da zamenit za Meridu, Konu, Canbums a dalsich 100 jinejch ramu
hm…to znie presvedcivo…AC by som urcite nechcel,to by bol krok spat a okrem toho sa lamu(vsak Dijck :))