Je sice teprve leden, ale na druhou stranu je víc času diskutovat a těšit se. Myslím, že letos to bude docela mazec, zvláště pak poslední třetina závodu. Bonbónkem bude asi 16 etapa a horská časovka.
Je sice teprve leden, ale na druhou stranu je víc času diskutovat a těšit se. Myslím, že letos to bude docela mazec, zvláště pak poslední třetina závodu. Bonbónkem bude asi 16 etapa a horská časovka.
není o čem diskutovat, musíš prostě pošetřit síly a ve 20 etapě nastoupit :)))
je to veget, mají 3 volné dny, dost času na transfúze :)
s takovymhle pristupem nic nedokazes
musis makat co to jde celou dobu a na konci jeste pridat :)
Ja cekal vlakno o tom, kdo z Vas pojede :-D
No já tam právě pojedu, resp. mám možnost téměř zadara jet na jednu etapu, tak přemýšlím na kterou a kam. Vyšli mi z toho tyto dvě. Jsem ještě neviděl žádný profi peleton, tak to mě láká ta 16ka, ale zase na časovce se jedou takové serpentiny, kde toho zezhora víc uvidíš, tak se nevím rozhodnout ;-)
Na prvni pohled, 9× dojezd na kopec, 1× za kopcem, 1× horska casovka, letos tam asi moc spurteru neuvidime…
ale jo, na začátku i ano, ale pak spurteři po čtvrté etapě hromadně odstoupí :)))
já bych hned určil vítězem Quintanu a závod ani nemusí odstartovat:)
Pokud Giro pojede, tak to bude největší favorit.
Asi jo.
Člověče, já tam vidím 7 etap pro sprintery. To si myslím, že je slušná, až nadstandardní nabídka na level GT. Ale zbytek pro ně bude boj o limit, to zase jo…
Tak jo, pokud mezi sprintery pocitas Quintu, Rodriho a Scarpu :-)
Vaznee, 2,3,4 a 13 a 21. 10 mozna ale je tam takovej brdek aby to bylo zajimavejsi, 7 skonci unikem a 17 sprinteri nedaj ani nahodou. Takze 5 a 1/2. Bych tam radej videl vic etap jako je 7 nebo 17.
Mezi etapy pro sprintery jsem počítal 7 a 10, 17 s přimhouřením oka, no… Únikem může skončit samozřejmě kterákoliv etapa. Ale buhví jak a kudy pojedou :-)
Když jsem se na to díval já, tak mi to přišlo naopak až moc rovinaté. Jen poslední třetina je kopcovitá.
Tak se nám to blíží, ale moc nových informací není :-(
Tak se nám to blíží, ale moc nových informací není :-(
Tak panove, Giro 2014 za dvermi a stale tady neni me temer nejoblibenejsi kazdorocni vlakno – TIPOVACKA. tak s tim prosim nekdo neco udelejte!
sam se sice z nedostatku vedomosti neucastnim, ale neni nad hardcore hlasky a konetare etap online
tak sup at uz je to tady!
kua to je asi na me. O vikendu nebo po nedeli, slibuju. Start je az 9/5 v patek.
čili budou na tipování cca 3 dny…
Chapu dobre, ze ted, bez Hrochova svoleni, neni mozne na poradi Gira ani myslet.
Pri kvalite tvyho papouska to je je myslim dost jedno.
Nejak mi nedoslo ze uz je to tak blizko.
Pravidla budou stejna jako vloni.
západní sekce se bude radit ted 4 dny v kuse, takže já bych Máru nepodceňoval. Teda pokud si bude ráno něco pamatovat…
Teamwork, jo? To planujete ziskat ruzovej i cernej?
Treatta berete taky s sebou?
Treatt, Mára, Martin, Šimlos, Š a já… :)
U mne to samozřejmě jedno je, u Treatta myslím taky, ten to pošle tak 15. a v několika verzích ;-)
Ale myslím na ostatní závodníky-tipéry!
No kdyby se někdo chtěl připravovat – tady je jedno z dobře zásobovaných úložišť informací…
Chvala Hrochu :)
uz jsem myslel ze je letos neco jinak a to by me moc mrzelo, vidim ze hlavni leaderi uz sve prispevky pomalu radi pod Tebe… a tak to ma byt :)
uz se tesim, jak to kluci letos natipujete, jsem z toho vzdycky nervoznejsi nez ze samotnego Gira :) a hlavne ty kecy kolem, to je velka parada…
DIKY :)
Není důležitý soutěž vyhrát, ale alespoň dokončit v hlavním poli :-)
nějaká videa k blížícímu se Giru od kluků z GCN
Top 10 Sprinters To Watch At The Giro D'Italia
" Giro D'Italia 2014 Preview Show":http://www.youtube.com/watch…
Dnes byla oficiálně zveřejněna trasa Gira 2015
Giro bez Dolomit je jako káva bez kofeinu :-(
Údajně má celá trasa 40 000 metrů převýšení, což by mělo být nejvíc hned po ročníku 2011.
vždyť se budou pohybovat kolem Madonny di Campiglio, Tonale a Pinzola, takže dolomity budou.
Madonna, Tonale a Pinzolo nejsou Dolomity, ale Adamello/Presanella, Brenta a Ortles. Dolomity jsou trochu jinde :-).
tak je to těsně vedle dolomit :)
Zas treba po letech budou konecne znat trasu driv nez vecer predem.
U me dobry. A libi se mi ze Mortirolo je jako predposledni kopec.
Jsem zvědavý jestli Bertík opravdu pojede dubl Giro a TdF. Když to jel naposledy v r. 2011 tak na tour byl asi pátý a to měl tehdy ještě poraněný koleno z pádu. Takže byl vlastně fit :-D
Letos byl Zoncolan jako poslední a stalo se co?
No nic prave. Nechali jet break, vyhral Rogers a nejzajimavejsi moment byl jak mohutne postrkovali toho nestastnyho Itala az ho malem sundali z kola. A Hansenovy vopicky cestou nahoru.
Ta trasa mi připadá jako kdyby chtěli nalákat GC favority TdF na dobrý trénink a aby bylo přes zimu o čem spekulovat kdo všechno se bude pokoušet o double Giro + TdF atd.
jdou Olegovi naproti :)
Tinkov offers a €1 million to Contador and his Grand Tour rivals
To zas Tinkoffuv vykrik do tmy. Nikdo nema na to jet 3 GT naplno. Prakticky ani 2 GT. I AC kdyz jel Giro o tridu lip nez vsichni krome Jojo, tak byl pak na Tour marnej (kolem 5. mista). A LA po comebacku mel tak v obou na top ten. Jinak nikdo. A oba tou dobou nejeli na chleba a vodu.
Mimochodem, to uz je fraska, jak Astana dal zongluje se sou dobrovolnou neucasti na zavode. Odjeli si Lombardii a Alma Atu, a AC koupil ztratu na Valverdeho v konecnem poradi WT. Takze vyhlasil rozbite koleno, Iglinsky stahl B-sample, Saxo nejede do Ciny a bude mit odbyto, Valverde taky nemusi, tak bude pry radeji s rodinou. Veselohra. Evidentne Peking nikomu nechybi, krome tymu co nemaji prachy.
S tou Astanou to je síla – aneb jak se díky vhodně načasované dobrovolné suspendaci vyhnout drahýmu zájezdu do Pekingu, kam se nikomu nechce a kam by jinak museli jet :-)
tak Peking je navíc letos naposled a v tom hnusným smogu…
to je tak pro Rusvelo :)
Čili poslední možnost se legálně nafutrovat clenbuterolem???
Hale tezka trat neznamena vic zavodeni. Spis naopak, kolikrat. Takhle si budou davat uz na mensich brdkach, a MTF je tam asi 6. Navic dost tech nenapadnych etap kde se muze stat cokoliv.
U me dobry.
PS. Odvolavam ze vedi kudy pojedou, o Colle del Finestre se bude rozhodovat do predvecera :-) ale fakt je kdyby to vedeli, Italove, ze by to bylo jako espresso bez kofeinu.