GT 2009 Avalanche 1.0 Disc versus GT 2009 Avalanche 1.0

11 nepřečtených
  • vakius

Zdravim. Uvazuju o koupi tohodle kola, je ted celkem za dobry ceny. Akorat nevim jestli verzi s koutoucema nebo s v-breakama

v-break: Tektro M-710 linear pull

kotouc:Tektro Auriga comp, hydraulic, dual piston, cold forged

Jedna se o kolo na rekreacni pouziti, zadny extremy.

Dik

Anketa: v-break x kotouc

0 0
    • vakius  

jeste jsem zapomel dodat ze rozdil je asi 1500kc

0 0
    • kaktus  

Jednoznačně hydry.

0 0
      • majtan.l  

Já jsem asi zastánce Vček. Pokud fakt nebudeš lítat někde v lese(sjezdy) Tak ti budou Včka bohatě stačit. Časem koupíš nějaké dobré špalíky cca za 400kc a bude to brzdit luxusně. Já jsem osobně zastánce Vček protože si na nich můžeš udělat všechno sám i když jsi uplný laik. V nejhorším případě můžeě třeba časem dokoupit Avid single digit 7 Cena za oba kusy asi 900.

0 0
    • sway  

Kup s Vckama…navarky na kotouce tam budou tak jako tak, a stejne bys za chvili kupoval nejake opravdove brzdy…takhle mas porad moznost volby (kotoucovy Avalanche tusim nema navarky na V vzadu)

0 0
    • jirin  

Hlasuju pro verzi s kotoucema. Tektro Auriga Comp podle me nejsou spatne brzdy, rozdil 1500 v cene kola neni tak velky. Pozdejsi prechod z Vcek na kotouce by se docela prodrazil (pokud bys si to teda pozdeji z nejakeho duvodu rozmyslel)

0 0
    • gs9  

Urcite jdi do tech kotoucu,pac bratr ma taky avalanche 1.O uz starsiho a chtel by take prejit na kotouce.Ja mam avalancha expert s kotoucema a zkousel sem se projet na 1.0 s veckama a byl to hooodne velkej rozdil..

0 0
    • gs9  

ja sem se preklikl u hlasovani,om­louvam se…sem samozrejme pro kotouce:)

0 0
    • vakius  

tak diky moc, dal jsme na vase rady a nakonec objednal ty kotouce…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.