Zdravím bikeři. Chtěl bych se zeptat na váš názor, které z těchto dvou kol je dle vás lepší varianta. Jezdím polní či lesní cesty a stezky. Předem děkuji za reakce.
Zdravím bikeři. Chtěl bych se zeptat na váš názor, které z těchto dvou kol je dle vás lepší varianta. Jezdím polní či lesní cesty a stezky. Předem děkuji za reakce.
Nikdo nic…
Ale pokud můžu nadhodit expertní rady z jiného dialogu, tak prý Eagle SX vůbec. Až od NX se vyplatí celé 1×12 od SRAMU: https://www.pro-bike.cz/…43493779.htm
A pak ten evergreen pevných os…alespoň vpředu!
SX bych nechtěl ,NX takový základ ,celkově je 1×12 systém náchylný na seřízení včetně řetězu ,stačí jak nevědomky .ebneš/opřeš o patku hazky a hodně uživatelů je v (*) :).
Pevné osy jsou fajn ,že se ti kolo zpevní jako celek a “teoretický “ je kolo vždy na stejném místě .
Další plus beru ,že máš daleko větší výběr při Upgrade
kol které jsou většinou u sériovek ošizené a těžké .
No právě! To zvonění o kotouče po každém svižnějším sjezdu mne znervózňuje tak, že mám občas obavy, abych neryl držkou v zemi, jak pravil Kryl v jiných souvislostech…
To neee to rytí :) ,vždyť všichni jezdili ru a můj cube kterého jezdí nyní synátor taky na ru a nebyl šetřen a žije (cubik)a funguje vše ok ,ale vše jde “dopředu” .Hodně dělají ty kola a lepší kola máš dnes na osu :)
Koukni na ts bohemia ,silverback nebo mms nejlepší cena/výkon a většinou už osy .
Mtb je stejně spotřebák a jen tam rveš many:))
Treba ten SILVERBACK 2020 Storm v carbonu za 28t nevypada uplne spatne…skoda ze to nema vedeni v trubkach..
Nevidím problém v RU, ani v sadě Sx, ale nesmí to být na jednom kole :-)
Něco na tom bude (ale smajlíky se mi nezobrazují).
Stavitel. Jak to, že Bubák tady zase neudělal Scalarovi reklamu?