Zdravim, ted jsem dost dlouho nejezdil(respektive nesledoval, co se děje kolem kol)…koukám na tohle kolo, napadá někoho něco lepšího v ceně kolem 20 tis?
Zdravim, ted jsem dost dlouho nejezdil(respektive nesledoval, co se děje kolem kol)…koukám na tohle kolo, napadá někoho něco lepšího v ceně kolem 20 tis?
http://www.bradsky.cz/…6.html…je to komplet na XT.což mi připadá jako docela „mazec“..ale rám a vidlice bude malinko „horší“ asi??
Vidle a brzdy budou peklo… s tím musíš počítat. Rám nevím, ale asi průměr.
Co si mam představovat..pod pojmem „peklo“?? :)
Brzdy brzdí, ale málo. Vidlice je taková základní řada, takže funkce nebude asi úplně ideální ale žít by se s tím dalo. Za tuto cenu bych si nechal něco vyskládat. I za cenu, že nebude „vše XT“.
XT je už vyšší řada – řekl bych spíše pro ty, co to myslí s kolem vážně. Navíc ne tolik zkušenej jezdec prakticky nepozná rzdíl mezi XT a SLX. Takže asi tak…
nebrzdící brzdy a špatně funkční vidle… Za 20tis. Ti nikdo neudělá zázraky. Když přidáš na klikách, tak někde jinde musíš zákonitě ubrat. Koukni na můj profil. ten ,,kjůb" byl tehdy taky za dvacku a ta vidle byla naprosto hrozná. Už je tam místo toho aspoň Epicon. Šel jsem do toho od začátku, že to budu předělávat. Teď už jen nový kola, brzdy atd.. ;)
No tak to jste mi zatim řekli, co tam „teoreticky“ nebude moc fungovat..jinak ta cena 20 tis. je „výprodejová“ v roce 2012 byla doporučená MOCka 33 990. Letos už DMOC 25 tušim že, ale zatim mi nikdo neporadil nějakou alternativu, moc teda..:)
nejlépe nechat poskládat ;)
http://www.kola-dema.cz/…-ZDARMA.html
tohle mi nabízí za 22 tis.
nejaky mail mas? :)
Ahoj,
v květnu otevírám malou prodejnu kol v Brně na Lesné a budu nabízet právě Haibiky a Winory (odebírám přímo od výrobce z Německa), možná Treky. Na stránce www.biky.cz bude koncem března hotová prezentace s eshopem, snad to stihnu.. :-) Ohledně toho Attacku, specifikace je na internetu, kliky, převodníky, přesmykač a středová osa je mix XT a SL, což je super, brzdy Tektro (hydraulika) budou průměr, přední vidlice RockShox XC30 má jenom 100mm zdvih, což může být pro někoho málo, základní pedál bude určitě na výměnu a rám z hliníku 6061 taky není na drsnější ježdění, ale já jsem na něm absolvoval už několik závodů a v pohodě :-)
Já ten Attack můžu sehnat za nějakých 19 500,– i s DPH, ale problém může být ve velikosti rámu a v barvě, už je to hodně vyprodané. Jestli jsi menší postavy, tak za stejnou cenu můžeš mít i celoodpružený Attack FS 27,5" (!), ale skladem je už jenom velikost 16".
David (david@biky.cz)